VATANDAŞ MHP BİLGİ BANKASINA KOŞTU

14-01-2008 18816 3 yorum. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından R.Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşen “BEYKOZ TEK YÜREK ŞİMDİ GÖSTERMEK GEREK” isimli toplantı, İlçe Başkanı S.Ali Uslu’nun “İtalya güzel, Almanya Güzel, Bulgaristan güzel, Venedik’te gondol sefası güzel, benim öz yurdum Beykoz’um ve siz her şeyden güzelsiniz.” sözleri eşliğinde, yoğun alkış tempolarıyla konuşmasına başladı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı, yıllardır yaptıkları bilgilendirme çalışmalarını bir takım güçlerin sabote etme teşebbüslerine rağmen sürdürdüklerini, bugün de çeşitli engelleme girişimlerine rağmen, soğuk kış gününde bu muhteşem topluluğa hitap etme mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Sadık Ali Uslu etkin konuşmasını, geçmişte değişik mekânlarda olduğu gibi ilçede yaşanan sel felâketlerinin normal bir durum olmadığını, 2B yasasıyla ilgili olması gerekenleri, Çavuşbaşı halkını bekleyen sıkıntıların çözümünün sürdüğünü, geçmişte Beykoz adına alınan planların sırayla uygulamaya konulduğunu, İstanbul’un yaşayacağı deprem ve fay hattının kırılması beklenmesine rağmen Beykoz’da ecri misiller, 2B sıkıntıları, vakıf, hazine arazilerinin ve yerleşim sorunları yüzünden tam bir deprem yaşandığını, her maddeyi geçmiş konuşmalarında olduğu gibi yeniden birebir açıkladı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu ilçede yaşanan bütün bu sıkıntılarının çözüm noktasının İlçe Belediyesi, İl Belediyesi ve Hükümetin aynı siyasi anlayışın mensubu olması sebebiyle çok rahatlıkla çözülebileceğini, fakat asıl meselenin bu yetkililerin çözüm arayıp aramama düşüncesinin önemli olduğunu vurguladı.

Uslu konuşmasının devamında, Beykoz Belediye Başkanlığının 1/1000’lik planların görüşüldüğü toplantıda; Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün “ Sizleri İlk Kez Adam Yerine Koyduk! ” sözlerini Beykozlulara yapılmış bir hakaret olarak nitelendirdi. Tokatköy’de 174 parselde yapılacak kamulaştırma çalışmasının haberini, Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanı imzasıyla çıkan kararı da ekleyerek geçen haber, iki sitede yayınlanmış olmasına karşın, haberi yayınlayan sitelerden bir tanesi daha sonra, aynı haber üzerine, ismini açıklama yiğitliğini gösteremeyen bir Belediye yetkilisinin açıklamasını yayınlayıp, daha önce iki sitede yayınlanan haberin aslı yoktur demekle, resmi gazetede bakanlar kurulu ve Cumhurbaşkanının imzasıyla çıkan haberi yalanlamasının talihsizlik olduğunu belirtti.


Sadık Ali Uslu konuşmasının birçok bölümünde slogan olacak ifadeler kullandı. Bu ifadeler de;

- “Yönetenler ve yönetmeye talip olanlar, bugüne kadar siz konuştunuz, artık yüze Türk milleti konuşacak ve saltanat devri kapanacaktır. Bunun adı millet kamulaştırması ve siyasi ıslah çalışması olacaktır.”
- “Halkın inanacağı tapu bir sayfa olmalıdır. Beş sayfalık tapuda dört sayfa noter tasdikli kendi menfaatinize maddeler koyup, en önemlisi istediğiniz zaman tapuyu iptal edeceğinizi belirtmeniz, inandırıcı olamaz!”
- “Siz misiniz tek başınıza iktidar? Yoksa biz miyiz? Bunu size yaptığımız çalışmalarla ispat edeceğiz ama bu hizmet çalışmalarında yanlış yapanlar da Yüce Türk Adaletiyle tanışmış olacaklar.”
- “ 5 ay önce oy verip iktidar yapacaksın sonra ağlayarak oy verdiğin parti dururken MHP İlçe Merkezi’ne geleceksin. Tabi ki MHP sana sahip çıkacak, çünkü sen Yüce Türk Milleti’nin ta kendisisin. Bizim için kime oy verdiğin önemli değil, önemli olan size hizmet etmektir.”
- “Yaptığımız çalışmalarla ilgili 8 Aralık 2007 tarihini milât olarak kabul edip, hedefe giden siyasi çalışmalarımızı daha sert yapacağız.”
- İlçemizde 350 bin nüfus rahat uyuyamazken Beykoz’un kaderi 31 tane bize göre saltanatçı olan kişilere emanet edilemez. Onların da uykusu kaçmalıdır.”



MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu’nun alkışlar eşliğinde konuşmasını bitirmesinden sonra, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu sahneye davet edildi. Barutçu, İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Başkanı nezaretinde kürsüye geldi. MHP İl Başkanı Barutçu, yapmış olduğu konuşmada Türkiye’deki genel siyasetten örnekler vererek mevcut hükümeti başarısız bulduklarını belirtip şiddetle eleştirdi.
İl Başkanı Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılardan ve bize göre başarısız gördüğümüz AKP iktidarının çözümsüzlüklerinden kurtuluşun MHP iktidarı ile gerçekleşeceğini, tüm kadrolarıyla bunun için çalıştıklarını açıkladı.

Barutçu, Beykoz için yaptığı söylevde, İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu’nun tespitlerinin hepsine katıldığını, yerel yöneticilere ve Belediye Başkanına yönelik yaptığı eleştirileri de halkın anlayacağı dilde açarak anlattığı için Sadık Başkan’a teşekkür ettiğini söyledi. MHP İl Başkanı Barutçu, bütün bu sıkıntılardan kurtulmanın önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerde ülke genelinde olacağı gibi Beykoz’da da iktidar olmaktan geçtiğini vurguladı. Barutçu konuşmasının son bölümünü “Belediye Başkanımıza bu kadar haksızlık yapmayın ben gelirken billboardlarda fotoğraflarını gördüm, çok güzel dişleri var.”esprisiyle kapattı.

MHP Beykoz İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği, BEYKOZ TEK YÜREK ŞİMDİ GÖSTERMEK GEREK ismini verdiği toplantıya, MHP İstanbul İl Başkanı ve Yardımcıları, Beykoz dışındaki MHP İlçe Başkanları, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve birçok Muhtar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

















14-01-2008 18816 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

BAŞKAN 15-01-2008

BEYKOZ BU SEVDAYA HASRET KALMIŞ"

MERHABA; Beykoz'un asil insanları o gün beykoz'da medya çıkarması'da vardı. Çünkü tüm türkiye bu tapu yalanına odaklanmış durumda maltepe başı büyükte, üsküdar çamlıcada,kağıt hane ve olimpiyat sıtadı karşısında tuzlada VS yani ilçeler arası bir kordinasyon olsa çok büyük bir yolsuzluk meydana çıkacaktır. Bu durum öyle bir hal almıştırki ali tutuyor veli kaçırıyor misali. Artık insanların yuvasında huzur kalmamıştır. Ayrıca bu konuları yerel yayından başka yazanda yok çünkü "ULUSAL TALAN HEPSİ YALAN" olmuş gazeteler ve televizyonların umurunda değil halk. Benim tavsiyem size değer vermeyen yayınlara sizde değer vermeyin. SAYGILARIMLA "FAHRİ ORMANLI ÖLÜNCEDE BEYKOZLU.

handan 18-01-2008

sadık başkanımız iyiki varsınız

sadık başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz beykozun dilinden sizden başkası anlamaz sizleri cok seviyoruz saygılar başkanım

DELİ HÜSEYİN 05-02-2008

KOMİK

BU KADAR YIKIM VARKEN KOMPLE KAMULAŞTIRMA VARKEN MUHARREM BAŞKAN TABELA ASMIŞ TAPU LARA ADIM ADIM DİYE ÇOK KOMİKSİN BAŞKAN KİMSENİN RIZASI OLMADAN DİYE İBARE VAR GELGELİM TAPULU YERE DAHİ HİÇ HABER VERMEKSİZİN GİRİLDİ TOKATKÖYE DAVET EDİYORUZ BAŞKANIMIZI GELSİNDE KENDİ GÜLMÜCEKMİ BU HALE

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 463
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 393
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 402
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785