SAADET PARTİSİNDEN UNUTULMAYAN KONGRE

08-02-2008 10058 1 yorum. Yorum Ekle

Siyasi partilerimizin kongreleri sırayla geride bırakılırken, Saadet Partisi Beykoz İlçesi Kongre haberini, yeniden gündem oluşturması ve yapılan güzel organizasyonunun örnek alınması düşüncesiyle özellikle, 55. sayımızın çıkış sürecine denk getirdik.


Aradan geçen bir aylık süre içerisinde Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın ülke ve ilçe siyasetini çok yakından takip ederek yapmış oldukları aktif çalışmalar sebebiyle, geride bırakılan genel kurulda konuşmacıların söylevlerinden ziyade genel kurulun coşkusunu farklı pencereden kaleme aldık.


İlçe delegasyonunun il ve genel merkezi yöneticilerinin ortak mutabakatı nedeniyle tek aday olarak gösterilen ilçe başkanı Salih Birinci başkanlığında birkaç değişiklik yapılarak oluşturulan yeni yönetim kurulunun seçiminden ziyade kongre bir hasret giderme, bilgilendirme ve konferans toplantısına dönüştü.


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Geçer Genel İdare Kurulu üyesi eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, İstanbul İl Başkanı Saadettin Karaduman, il yöneticileri, değişik ilçelerden Saadet Partisi İlçe Başkanları ve yöneticilerinin parti üst düzeyine yöneticileri olarak katıldığı kongreye, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Âdem Sefer ve Yönetim Kurulu, CHP Beykoz İlçe Başkanı (Merhum) Mahmut Yavuz ve Yönetim Kurulu üyeleri, BBP Beykoz İlçe Başkanı Özer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı Yüksel Kılıç ve birçok muhtar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri de ilçemiz protokolü olarak Saadet Partisi Beykoz İlçe Kongresine katıldılar.


İlçe Başkan Yardımcısı Ali Öksüz’ün sunumunu gerçekleştirdiği kongrede genel kurul tutanaklarını yönetim kurulu üyesi Ahmet Avşar okudu. İlçe Başkanı Salih Birinci selamlama konuşması için çıktığı kürsüden herkese katıldıkları için teşekkür ettikten sonra günümüz gündemini oluşturan “başörtüsü” meselesiyle ilgili bugünkü gelişmeleri önceden gözlemleyerek dile getirmişti. Birinci konuşmasının devamında, ülke genelinin sorunu olan insan hakları, güvenlik, ekonomi, iktidar partisi ve hükümetin çalışmalarındaki olumsuzlukları ilçe yerel yönetiminin çalışmasındaki olumsuzluklarla birleştirip bir sunum gerçekleştirdi.


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Geçer ve İstanbul İl Başkanı Saadettin Karaduman konuşmalarını ve fikirlerini, “ Müslüman’ın kanı Müslüman’a haramdır, hedef ayrılıkçı terör örgütü PKK ve en temel hedef de İsrail’dir.” Sözünde birleştirdiler. İki konuşmacı da İsrail hükümetinin tarihsel süreçteki fonksiyonunu, ülkemize olan ve olabilecek net zararları örnekleriyle aktardılar.


Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları ve geçmişte Beykoz’da ilçe başkanlığı yapan Şahin Soylu ve Av. Kemal Kaya söz alarak, Beykoz İlçe Yönetimini geride bırakılan seçim sürecindeki başarılı çalışmalarını istatistik bilgilerle anımsatıp, tüm katılımcılar önünde tebrik ettiklerini belirttiler.


Seçimlerden önce son konuşmacı genel idare kurulu üyesi eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu oldu. Müftüoğlu, yıllanmış tecrübesini verdiği rahatlıkla konuşmasını konferans şeklinde sürdürdü. İsmail Müftüoğlu, karşısında bulduğu coşkulu kalabalığa iktidar dönemlerindeki başarılarını iktidar dışı kalma sebeplerini ve yeniden iktidar olma planlarını parti programlarına sadık kalarak coşkuyla aktardı. Özellikle telsiz mikrofon ile ayakta yaptığı sunumunu masalara giderek daha da coşkulu hale dönüştürüp bolca alkış aldı.


İlçe Seçim Kurulu yetkililerinin seçim süresini başlatması sonrasında delegelerin kullandığı oylar neticesinde Salih Birinci Başkanlığı’nda, Muhammet Bostancı, Ali Öksüz, Habip Ketenoğlu, Abdullah Derinoğlu, Ahmet Avşar, Mehmet Akkuzu, Salim Adanur, Rıza Gik, Ekrem Tuncer, Mehmet Özkan, Necati Kalaycı, Abdurrahman Yavuz, Arafat Salih Aydıner ve Serdar Sağlam Saadet Partisi Beykoz İlçe Yöneticileri oldular.



08-02-2008 10058 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

YerGİN 11-02-2008

Ampulleri sönünce yıldızlar ortaya çıkar!

şu milli görüşü anlamadan, milli görüş hakkında ileri-geri konuşanlara; insanlık namına, Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın diyorum... önce bilgilenelim, araştıralım, soruşturalım, kulaktan dolma laflarla bilgi sahibi olunmaz, sadece kafalar bulanır... onun için bizler ne diyoruz; Allah hak'kı hak, Batılı batıl olarak göstersin inş. şunu da unutmayım ki, türkiyede insanların siyasi görüşü ikiye ayrılır, bir Milli Görüşçüler, diğeri de Milli Görüşçü olduğunun farkında olmayanlar... Uyanmak için azcık çaba sarfedersek eminim çok şey değişecek... bir kıvılcım bir volkanı patlatır.. dünyadaki en büyük devrimler, sadece bir tek kişinin ayağa kalkmasıyla başlamıştır! onun için önce kendimiz için birşeyler yapalım.. mesela ampulleri söndürün, yıldızları göreceksiniz! başarılar Doğuş Haber
www.dostserkan.ile.biz

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 588
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 542
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 445
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 452
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 649
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 499
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1120
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 980
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847