ERCAN HOCA ÇOCUKLARININ UFKUNU AÇMAYA DEVAM EDİYOR

15-02-2008 6524 10 yorum. Yorum Ekle

Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Antrenörü Ercan Acar, çocuklarını merkezi ve yerel yöneticiler başta olmak üzere sanat ve spor dünyası ile tanıştırarak ufkunu açmaya yılmadan devam ediyor.


Türk Sporunda, çocuklara yönelik verilecek eğitimde önemli kriter olan “spor’da kök eğitimi anlamına gelen” ve Avrupa’da çok yaygın olmasına karşın Türkiye’de çok az sayıdaki diploma sahiplerinden olan, Ercan hoca profesyonel futbolculuğundan sonra, çocuklarına mesleki kariyeri en yüksek bir spor adamı olarak hizmet veriyor.
Aynı zamanda, futbolculuğu gibi profesyonel bir sinema oyuncusu olan hocayı bu sanat tutkusu, ünlü Yönetmen Ülkü Erakalın’ın asistanlığını yapma konumuna getirdi.

Ercan hoca bu renkli ve keyifli yaşam çizgisi sayesinde, birikimleri ile çocuklarını buluşturarak, onlara aşıladığı spor ahlakı ve disiplini ile yaşam standartlarının artmasına ve ileriye yönelik meslek seçme de daha bilinçli düşünmelerini sağlamakta. Beşiktaş Beykoz Futbol Okulundaki en önemli unsurlardan bir tanesi, Ercan hocanın taviz vermeyen çalışma sistemi sayesinde kendiliğinden ortaya çıkmakta. Futbol Okulu olmasına rağmen öğrenciler bu kurslarda aldıkları eğitim sayesinde, yaşamları boyunca kılavuzları olacak spor ahlakı ve disiplinini almış olmanın mutluluğunu yaşayıp yaşamlarına yön verirken, kişisel becerileri sayesinde iyi bir futbolcu olup olmayacaklarına da kendileri karar verebilmekteler. Yani her şeyin başı çok çalışmak ve öğrendikleri ile kabiliyetleri birleştirerek ortayla çıkartmaktan geçmekte.

Geçtiğimiz günlerde ilçemizin bu örnek spor okulu ziyaretçi akınına uğradı, Türk Sinemasının iki duayeni Yönetmen Ülkü Erakalın ve Sinema Sanatçısı Ediz Hun ile başlayan ziyaretler zinciri, Beşiktaş Kulübünün Yöneticileri ve son olarak ta, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Muharrem Ergül ile devam etti.



Tüm konuklar genç sporcu adaylarına hitap ettiler, karşılarında böylesine seçkin ziyaretçileri bulan minikler birde BJK Televizyonu tarafından kayıta alındıklarını görünce oldukça mutlu oldular.
Başta Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün olmak üzere, Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Yönetmen Ülkü Erakalın ve Sinema Sanatçısı Ediz Hun çocuklara yaptıkları konuşmalarda, sporun günümüz dünyasında eğitim ile birlikte götürülmesinin başarıyı daha çabuk getirdiğini, bunun içinde öğrencilerin okulları ile spor eğitimlerindeki başarıyı birlikte götürmelerini tavsiye ettiler. Konuşmacılar sonrasında, minik sporcu adaylarına çeşitli sorular sorduktan sonra, onların eğitimcisi olan Ercan Acar ve yardımcısını tebrik ettiler.

Antrenör Ercan Acar konuklarına hitaben yaptığı konuşmasında, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederek ziyaretlerinin gerek kendisini gerekse öğrencilerini motive ettiğini ve moral verdiğini belirterek, yapmış oldukları tavsiyelere uyduklarını, kursa devamlılığın tek şartının okullarındaki başarıya endeksli olduğunu, bunu da gerek kendisinin gerekse Beşiktaş Kulübünün sıkı takip ettiğini belirtti.

Kursiyerler konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Beşiktaş Televizyonu için en güzel hareketleri sergileme yarışına girdiler. Sinema Sanatçısı Ediz Hun’da gençlerin coşkusuna ortak olup bir süre onlarla birlikte antrenman yaptı.
GAZETEMİZ USTALARIN TEFTİŞİNDEN BAŞARIYLA GEÇTİ


Öğrencileri ve velileri ile güzel bir uyum yakalayan Ercan Acar, hafta sonları yaptıkları çalışmalara velilerinde akın ettiğini bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirterek çalışmalarını yakından takip eden ilçe yerel basınına da özellikle teşekkür etti.

Çubuklu Halı Saha Tesislerinde çalışmalarına devam eden Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu, yaz dönemi için açılmasına karşın öğrencilerin yoğun talebi ile tüm sezonu kapsayan sürekli bir kurs haline gelmiş. Beykoz’un her noktasından çok rahat ulaşım sağlanabilen Dedeoğlu Halı Saha Tesisleri de öğrenciler açısından ayrı bir avantaj oluşturmuş.
Beklide bu okulun çalışmaları ile yakından ilgilenme isteği duyabilen gençlerin ve velilerin olabileceğini düşünerek, Ercan hocanın hoşgörüsüne sığınıp (0532) 488 21 80 nolu telefonunu aktarıyoruz.







15-02-2008 6524 10 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

AHMET SARAL 16-02-2008

BEŞİKTAŞ

FUTBOLDA HERKEZ VEYA HER TAKIM BAŞARILI OLMAYA BİLİR AMA BİZ BAŞARI TABLOSUNDA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ BAŞARI TABLOSUNDA OLMAMIZIN NEDENİ İNANMAK VE O İŞE ADANMIŞ OLMAMIZDIR ERCAN HOCAMIZ BİZİ AYIRT ETMEDEN BİZE EĞİTİM VERMESİNİN BAŞARIMIZDAMIZDA BÜYÜK BİR ROL OYNADIĞINI SÖYLEYE BİLİRİM ERCAN HOCAYA VE SAMET HOCAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ...

burak 16-02-2008

edizhun

Bence Edizhunnun bizim tesimize gelmesi benim ve arkadaşlarım açısından karşilaştığımız heyecanlardan bitanesidir.Ercan hocama arkadaşlarıma ve emeği geçen bütün insanlara teşeşkkür ederim.

ercan acar (bjk fut okulu) 17-02-2008

takip edip destek vermeniz çok anlamlı teşekkürler..

Öncelikle sevgili Ozan bey'e sonsuz teşekkürler.Kalbi gibi tertemiz duygularla hazırlanmış bu sayfalar beni çok duygulandırdı vede güçlendirdi.Yapmış olduğum çalışmalar daha yeni başladı desteklerinizle çok farklı boyutlara gelecek, beykozlu gençlerimize yönelik çalışmalarım artarak devam edecek.Futbol okulumu haziran ayında açtım şuanda yaklaşık 50 öğrencim var açmış olduğum günden itibaren devam eden oyuncularımı aile'leri bile tanımakta zorlanıyor hem futbol hemde kişilik olarak okadar geliştilerki bu bana çok büyük gurur vermekte tabikii kendi kendine hiçbir şey olmuyor çok çalışmanın semeresi bunlar, belki okulumuza gelen tüm çocuklarımız futbolcu olmayacak ama kesin, hayat'ta başarmanın yolunun doğruluk ve disiplinli çalışarak olduğunu öğrenip gidecekler , bunun yanında'da herkez görecek yazın çok fazla sayıda oyuncumu bjk veya bir başka profesyonel kulüp alt yapısına göndereceğim takipcisi olun lütfen.. şuan'da 1 öğrencim bjk' ta 2 oyuncumda bjk pilot takımı olan bağlarbaşında oynamakta,bir konuya deyinmeden edemiyeceğim çocukları lisanslı futbol oynayan aile'lerine sesleniyorum malesef beldemizde bulunan amatör kulüplerimiz bir iki takım hariç hiç bir alt yapı eğitimi vermemekte takip ettiğinizde bunu görebilirsiniz sadece lisans bir oyuncunun yeteneğine birşey katmaz, çocuklarımız ancak profesyonel eğitimle gelişebilir yapmış olduğumuz çalışmalarımızı gelip görmenizi istiyorum yazmış olduklarımın laf'ta olmadığını göreceksiniz.Tecrübem ve almış olduğum eğitimlerimi profesyonel alt yapılarda yapmaktansa kendi beldem olan beykozumuz'da yapmanın keyfini ve heycanını yaşamaktayım sizlerden okulumuzun takipcisi olmanızı istiyorum öneri ve destekterinizi bekliyorum.Yakında internet sayfanız'da hazır olacak tüm merak ettiklerinizi görsel olarak seyretme imkanı bulacaksınız,bana güvenen tüm beykoz'lu ailelere sonsuz teşekkürler..bir ata sözü ile bitirmek istiyorum .. (hiç bilenle bilmeyen bir olurmu.).....

... 18-02-2008

bjk spor kulübü

kulübümüz eğitim açısından olsun teknik açıdan olsun çok iyi.hocalarımız çok iyi.böyle güzel bi kulübü bize kazandıran herkese çok teşekkür ederim ve beni hastalandığımda merak edip arayan ercan hocamada yürekten teşekkür ediyorum

AHMET SARAL 19-02-2008

DOĞA ÜSTÜ ARKADAŞLIK

BEN DOGRULUĞUN,DÜRÜSTLÜĞÜN, ARKADAŞLIĞIN, SAMİMİYETİN VE ERCAN HOCANIN NE KADAR KIYMETLİ OLDUĞUNU ANLADIM ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞ BEYKOZ FUTBOL OKULUNDAYIM

TANER BAL 19-02-2008

BJK UTBOL OKULU BAŞLADIĞINDAN BERİ GİDİYORUM VE ÇOK MEMNUNUM

Merahbalar ben tener bal ercan hocanın öğrencisyim ben ercan hocayla tanıştığımdan ve gördüğüm eğitimlerden dolayı çok değiştim bazen abi bazen baba gibi şevkatle davranıyor sorunlarımız olduğu zaman bizimle her türlü ilgileniyor size sadece şunu söyliycem(SADECE HOCA OLARAK GÖRMEYİN İNANİNKİ ABİ YADA BABA OLARK ŞEFKATLİ BİRİSNİ GÖRECEKSİNİZ)bu arada bize gelen ziyaretçilerimize teşkür ediyoruz.Bizler bkj futbol okulu öğrencisi değiliz bizler ercan hocanın öğrencileriyiz.benim diyeceklerim bu kadar eğer yazdıklarımı okursanız oğulunuzun geleciği için 1 basamak siz kat etceksiniz şimdiden teşkürlerimi iletyorum OZAN abiyede saygılarımı iletiyorum bize bu sayfada yer bulundurduğu için BJK

ömer faruk köse 19-02-2008

teşekkür

Başta ailem,antrenorlarim ercan ve mete hacama ve de doğuş haber grubuna bizlerle uğraş verip ilgılendığı için çok çok teşekkür ederim.doğüş haber ailesine,çalişanlarina ve antrenorlerime saygılarımı sevgılerımı sunarim.ö.faruk köse

ÖMER FARUK 19-02-2008

dostluk ve barişçılık

Ercan hocamizin mukemmel performans ve disiplinlik çerçevesinde bize gösterdiği ilgi ve doğruluğun unutulmaz bir eser olduğunu unutmamak sizin,dostluğu,insanliği,durustluğun otesine bilgiler verdiğini eğitimimizin disiplin çerçevesinde asla ayrım etmemek sizin tam bir abi baba sifatini taşidiğini vurgulamak isterim.tek kelimeyle ercan hocamızın yolunda yuruyeceğime kendime söz veriyorum.ilgilenenler saygılarımı ve sevgılerımı arzederim.ö.faruk köse.02.şubat.2008

sadık köse 19-02-2008

Tebrikler

sevgili ercan acar hocamızın yoğun uğraş çerçecesinde bi çok oğrencının kalbine taht kurarak durustluğun ve sporun nımetlerini sunarak çocuklarımızın ve biz ailelerin kalbine taht kurarak hayranlıkla izlemekteyim.çubukluda verdiği bu spor savaşinin güzel anılar ve başarilar birakip güzel bir eser brakacağına inanir,görevinde ve hayatında ustun başarilar getirmesini dilerim.saygilar sevgiler sunarim.tebrikler.

R10 23-02-2008

BİR UYARI!!!

ÇOCUKLARINI GÖNDERMEK İSTİYENLER (0532) 488 21 80"İ ARAYABİLİRLER

Toplam 10 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 499
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 473
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 476
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 430
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 477
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786