YENİ MAHALLE’YE ŞAİR BAŞKAN

19-02-2008 8604 10 yorum. Yorum Ekle

Yeni Mahalle 2. Küme Evleri Güzelleştirme Koruma ve Yardımlaşma Derneği, yaptıkları genel kurul sonrasında, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini ilçe protokolü ile tanıştırdı.

Şair Akif Şervanlı’nın Başkan seçildiği dernek Yönetim Kurulu, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde ilçeye ilk kar yağdığı hafta, Y.Mahallede İlçe Protokolüne, dernek üyelerine ve mahalle halkına açık kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Kadastro Müdürü Selahattin Elalmış, Beykoz Belediye Meclisinin CHP’li üyeleri Grup Başkan Vekili Adnan Güner ve Alpaslan Erdin, Muhtarlar Birliği Başkanı Yüksel Kılıç, Y.Mahalle Muhtarı Cemal Karaman, A.Hisarı Muhtarı Nazmiye Korkmazlar, Göztepe Muhtarı Ahmet Turan, Göksu Muhtarı Arzu Ulubent ve Y.Mahalle eski Muhtarı Mehmet Çelik katılan misafirler oldu.

Dernek Başkanı Akif Şervanlı yaptığı konuşmada, hava şartlarının olumsuz olmasından dolayı katılımın düşük olacağını zannettiklerini, olumsuz hava şartlarında davetlerine katılan tüm konuklarına ve dernek üyelerine, İlçe Kaymakamı Aydın Ergün şahsında teşekkür etti.
Şervanlı yeni göreve geldiklerini, arkadaşlarının çalışma heveslerini artırmak düşüncesi ile kahvaltıyı düzenlediklerini, muhtarlık, merkezi ve yerel yönetimler ile uyum içerisinde çalışarak, Y.Mahalle sorunlarının çözümüne katkı koymak istediklerini belirtip, ilçede yapılan şiir akşamlarında okunan ve çok istek alan şiirini okuyarak konuşmasını bitirdi.

Y.Mahalle Muhtarı Cemal Karaman’da yaptığı konuşmada yeni göreve gelen dernek yönetimini tebrik edip, mahallenin sorunlarına yönelik çalışmalarda kendisine yardımcı olacaklarından hiç şüphesinin olmadığını belirterek konuklara mahallelerine geldikleri için teşekkür etti.

Son olarak, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün yaptığı konuşmada, hizmetin ortak nokta için yapıldığı bilincini yitirmeden Muhtarlık ile birlikte hareket edeceklerini açıklayan derneği önemsediğini ve böyle olması gerektiğini vurguladı. Ergün mahalle sorunlarına yönelik çalışmaların bir noktada birleşip, yasaların ön gördüğü çerçeve içerisinde ilgili makamlara iletilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek böyle çalışmaya kendisinin de üzerine düşen görevi en üst düzeyde yapacağını belirterek, Kaymakamlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı’nın çalışmalarındaki oluşacak değişiklikler konusunda bilgilendirmeler yaparak, yeni seçilen yönetimi tebrik etti.



19-02-2008 8604 10 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

AYLİN 25-02-2008

YENI MAHALLE MUHTARIDA KEŞKE BİRAZCIK CALIŞSA

MAHALLEMIZE MUHTAR OLDUGUNDAN BERI GECEN SURE ZARFINDA KENDISINDEN HİÇ BIR VERIM ALAMADIK NE YAZIKKI.KENDISI MUHTAR OLDUGUNDAN BERI EN UFAK BIR CALIŞMA OLMADI

AYLİN 25-02-2008

YENI MAHALLE MUHTARIDA KEŞKE BİRAZCIK CALIŞSA

MAHALLEMIZE MUHTAR OLDUGUNDAN BERI GECEN SURE ZARFINDA KENDISINDEN HİÇ BIR VERIM ALAMADIK NE YAZIKKI.KENDISI MUHTAR OLDUGUNDAN BERI EN UFAK BIR CALIŞMA OLMADI

ALKAN 26-02-2008

AYLİN KARDEŞİME KATILMAMAK ELDE DEĞİL

AYLİN KARDEŞİME KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. KENDİSİNİ İMZA MAKAMI OLARAK GÖRÜYOR ZANNEDİYORUM. ALLAH BİZLERİ KOLTUKLA KİMLİK BULANLARDAN KORUSUN.

kadir 28-02-2008

yeni mah muhtarlıgı

yoruma katılan mahalle arkadaşlarımız muhtarlıkla belediyeciliği karıştırıyorlar muhtarımızdan allah razı olsun elinden geldiğince herkesin işini haletmeye bakıyor bizler hep muhtara kızıyoruz hiç belediyeye veya kendimize kızmıyoruz herşeyi muhtardan bekliyoruz ben oybile vermemiştim kendisine ama vereceğim yeni mahalleyi kimselere peşkeş çekmedi

adnan 01-03-2008

belediye ilgisiz

kadir arkadaşıma katılıyorum kesinlikle her mahallenin murtarı mahalle ili ilgili sorunları belediyelere bildirir ve belediye bu konuları araştırır ve bir çozüme kavuşturur ama beykoz belediyesi yeni mahalleye yeterli destegi vermiyor ve belediye ile yeni mahalle arsındaki konuları kimse konuşmuyor ve bu konularda kim muhtarımıza destekte bulunuyor hem muhtarlık sabah kalkıp otobüs saatinde geçiyormu diye kontrol etmek degildir kim ki muhtarımıza bu neden böle bu konuda ne yaptın diye bi soru soracak olursaki elbet cevabını alacaktır doguş habere teşekkürler bize yorum şansı verdigi ve yayınladıgı içn

faruk 04-03-2008

önce muhatarlık nedir?diye soralım muhtara karsı çıkan arkadaslara!!!

halkla belediye arasında elçidir muhtar halkın sesini duyurur.at gözlüğüğle bakan arkadaslar yazıyolar kafalarına göre ama yaptığı yardımlar olsun çalısmalar olsun bence en ilgili muhtar gelmiş geçmiş.allah razı olsun muhtardan ve yardımcılarından.aylin ve ayline katılan arkdas ne biliyo neyi arastırmısta böle yazıyo.

OZKAN 02-06-2008

YENİMAHALLE MUHTARINA SORUCAĞININ SORULAR VARRSA SORUN

BEN MUHTAR YARDIMCISIYIM VARSA Bİ DERDİNİZ SIKINTINIZ BANA BİLDİRİN ÇÖZÜME ULAŞTIRMAYA ÇALISALIM SİZE MSN ADRESİNİDE YAZIM İSTERSENİZ ozkanolkan@hotmail.com HERŞEY ÖYLE KOLAY OLMUYOR..

hilal 13-03-2009

yazık

bu yorumu yapanlar kimisi muhtardan memnun kimisi deyil memnun olmayanlar peki hiç muhtara gidip memnun olmadınız konular hakkında bilgi aldınızmı sıkıntınızı paylaştınızmı bence gdip sıkıntınızı bildirin emin olun size yardımcı olacaktır. MUHTARIMIZ ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYO ASIL SORUN BELEDİYEDE BELEDİYE DESTEK ÇIKMAYINCA MUHTARIN YAPABİLECEKLERİDE BUKADAR BENCE

aylin 15-03-2009

muhtar

muhtarı çalışmıyor diyenler yanlış söy ler bence muhtar çalışır hatta bir çok şey yaptı mahalle bir çok yerine asvalt döktürdü okulla güvenli gidilmesi için mobesa kamerası koydurdu gasp hırsızlıkları azaldı yeni yol açıldı çöpler düzenle toplandı ihtiyac sahiblere yakacak yiyecek giyecek yardım yapılır.gerçek tapuların sahiblerine verilme çalışmalarına devam etmektedir.iett 34 adet gelmiştir.baz istasyonu izin verilmemeştir.ve köprü yapılmıştır. ve bir çok şey yapılmıştır. ve her kötü şeylere inanmayın.

lara 18-03-2009

muhtar

muhtar çok ama çok çalışıyor. başka muhtar adayları tutunlar böyle konuşuyor. öyle konuşanları yazık.yalanın günah ve ayıp oldunu bilmiyorlarmı......

Toplam 10 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 567
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 835