Tatil Bitti Öğrenciler Ders Başı Yaptı

17-09-2014 7359 Yorum yok. Yorum Ekle

2014- 2015 Eğitim ve Öğretim Yılı, Beykoz Belediyesi tören alanında çelenk koyma ve Fatinhoca İlkokulunda yapılan tören ile başladı.

2014- 2015 Eğitim ve Öğretim Yılı, Beykoz Belediyesi tören alanında çelenk koyma ve Fatinhoca İlkokulunda yapılan tören ile başladı.


Beykoz Belediyesi tören alanında “ATATÜRK ANITINA” çelenk koyma ile gerçekleşen ilk törene, İlçemizin Baş Öğretmeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve beraberindeki Eğitimciler ile öğrenciler katıldı.


Törenin sunumunu İshakağa Ortaokulu Müdürü Göksel Biçer ve Ahmet Ferit İnal AnadoluLisesi Edebiyat Öğretmeni Faruk Aksoy gerçekleştirirken, saygı duruşu sonrasında, eğitimcilerin yeni eğitim yılı hedeflerine vurgu yapılan konuşmayı, İshakağa Ortaokulu Müdürü Göksel Biçer yaptı. Sonrasında Atatürk Anıtına eğitim yılının ilk çelengi İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay tarafından bırakıldı.


Sonrasında Milli Eğitim çelenk koyma töreni davetiyesinde belirtilmeyen, tören alanındaki sunumdan öğrendiğimiz ikinci kutlama için Fatinhoca İlkokuluna geçtik.


Fatinhoca Ortaokulunda yapılan törende, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri, Gümüşsuyu Mahalle Muhtarı Aziz Öztürk ve Öğrenci  Velileri hazır bulundu.


Okul Müdürü Süleyman Arif Değirmenci yaptığı konuşmada protokolü ve konukları selamladıktan sonra okulunun önemine vurgu yapıp, başta Beykoz Belediye Başkanı olmak üzere okullarının eski mezunlarının isimlerini sayarak, öğrencilerini yeni yıla motive etme konuşmasının en önemli bölümü oldu.


Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay  yeni eğitim yılını kutladıktan sonra,öğrencilerin eğitiminin aile içerisinde başladığını okulda şekillendiğini belirterek veli-öğrenci ve öğretmen üçgenine dikkat çekti. Bozbay konuşmasının devamında, öğrenci üzerinde kimsenin hata yapma lüksü yoktur, öğrenci üzerinde yapılan hatanın telafisi olmadığı için eğitim dönemimizi, öğrencilerin örnek aldığı evlerden başlatıp okullarımızda genişletip en az hatalı bir eğitim yılı geçireceğiz dedi. Bozbay, yıl içerisinde okullara önemli katkıları olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek geçmişte olduğu gibi önümüzdeki günlerde de Türkiye’ye yön verecek olan öğrenci ve öğretmenlerin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin öncelikle Yeni Türkiye hedefi için sorumluluk almalarını ve önceden belirledikleri meslek dallarını hedef alan eğitim süreci yaşamalarını isteyerek, her dönem eğitimin yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini belirterek, bu okulun mezunu olmaktan ve bu gün eski anılarımı tekrar yaşamaktan çok memnunum diyerek, okul müdürüne sıkıntısı olduğunda her zaman kendisine gelebileceğini hatırlatarak yeni eğitim yılını kutladı.


Son olarak Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan yaptığı konuşmada, eğitim adına birçok önemli konuların dile getirildiğini, velilerin gereksiz kişisel masrafları yüzünden çocuklarının eğitimini aksatmamaları gerektiğini, belediyenin yaptığı yardımlardan dolayı Belediye Başkanına teşekkür ederken, daha fazla yardım ve ödenek istediklerini belirterek, öğrencilere ve öğretmenlere yeni eğitim dönemlerinde başarılar diledi.


Halk oyunları, şiirler ve şarkıların konuklara sunulması sonrasında protokolün ayrılmasıyla öğrenciler animasyon gösterileriyle eğlenceye devam ettiler.




17-09-2014 7359 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 501
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 484
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1072
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787