DOĞRU ZAMANDA DOĞRU HAMLE

21-11-2014 3734 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz ve ülke siyasetini en iyi bilenlerden olan 6. Dönem Beykoz Belediye Meclisi Ak Parti Üyesi Özkan Ayduğan 29 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Ak Parti Beykoz İlçe Kongresi için Başkan adayı oldu.

Beykoz ve ülke siyasetini en iyi bilenlerden olan 6. Dönem Beykoz Belediye Meclisi Ak Parti Üyesi Özkan Ayduğan 29 Kasım 2014 Cumartesi günü yapılacak olan Ak Parti Beykoz İlçe Kongresi için Başkan adayı oldu.

Zira amacımız, Ak Parti Beykoz İlçe genel kuruluna artı veya eksi bir ivme katmak değil tatbiki. Seçilir seçilemez, bunu zaman gösterecek, önemli olan Özkan Ayduğan'ın Beykoz siyasi, sosyal ve kültürel yaşımı ile olan ilişkilerinin gözlenmesi gereken bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum.

Genç yaşına rağmen Türk Siyaset Tarihine damga vurmuş ve halen görevde olan bir siyasi hareketin Beykoz ilçe teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi olmak, sonrasında siyaset hiyerarşisi gereği verilen her görevlerden kaçmadan, aldığı sorumlulukları yerine getiren;

Sonrasında ilçede güçlü bir nüfusa sahip olan Ordu Hemşeri gurubunun oluşturduğu Sivil Toplum Kuruluşunun başında olarak ve etkin STK kimliğini ilkelerinden hiç taviz vermeden yürüten, yaşamında hiçbir zaman soru işareti olmayacak akçeli işlerin içerisinde olmadan aile bireylerinin geçimini herkesin bildiği mütevazi iş kolunda verdiği emek ile tedarik etmeye çalışan;

En önemlisi Anadolu Kültürünün tüm özelliklerini üzerinde bulundururken “küçüğe sevgi büyüğü saygı” geleneğinden hiç taviz vermeden duruşuna devam eden;

Siyasetin göbeğinde yıllardır duruşunu hiç bozmadan, partisinin politikalarını her ortamda savunan, Beykoz geneli ve mensubu olduğu hemşeri grubunun sıkıntılarına çözüm kazandırmak anlayışı ile sıkıntı konularını ilgili makamlara taşıyarak, sonuçlanması konubunda sıkı takipçisi olan, sorun çözüldüğünde çözen makamı en üst düzeyde onure eden, çözülemedi ise nedenlerini muhataplarına açıklayarak, çözüme dayalı yeni hamleler araştıran;

En büyük özelliklerinden bir tanesi ise, Türk Sendikal Tarihinin efsane isimlerinden Gemi İş Sendikası eski Genel Başkanı merhum Nazım Tur un damadı olmasına, kayınpederi ile zamanın İstanbul Belediye Başkanı günümüzün Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ın yakın arkadaşlığına rağmen, hatta yıllar önce nikahını kıyan R.Tayrip Erdağan ile aile büyükleri vasıtası ile tanışıyor olması;

Yıllardır siyasi ve sosyal hayatında bunları hiçbir zaman gündeme getirmemesi ve sıradan yaşamına devam etmesi, günümüzde siyasi ufuklarını tevazu ve hatır ilişkilerine bağlayan siyasetçiler ile arasındaki farkı ortaya koymakta.

İşte bu delikanlı benim de yönetiminde olmaktan gurur duyduğun eski adı Beykozlu-Ordu Mesudiyeliler Derneği yeni adı Beykozlu Ordulular Derneği olan Beykoz’un en etkin Sivil Toplum Kuruluşunun başında olması, daha da öte de Gazetemizin Yazar kadrosunda Beykoz gündemine katkı koyanımız olması sebebi ile bu yazıyı özel olarak kaleme almamızın etkenleri olmuştur.

Ve yine yürekten inanıyorum ki, İlçe Başkan Adaylığı sonucu gönlüne göre olduğunda, kimsenin şüphesi olmasın ki, başta kendisi gibi ilçe başkanlığına aday olanlar ve onların ekibi başta olmak kaydıyla, ilçenin tüm kademeleriyle ve iktidarlarının uzantısı olan Belediye Yönetimiyle örnek ve uyumlu çalışma içerisinde olacağı gibi, kaybettiğin de de seçilen Başkanın ve ilçe teşkilatının vereceği her görevi, bu güne kadar olduğu gibi yerine getirmek için partisinin bir neferi olacaktır. 

Ak Parti Beykoz İlçe Kongresinde Başkan adayı olacak tüm adaylara hiç ayırım yapmadan başarılar dilerken; Değerli dostumuz Özkan Ayduğan’ın haberimizin başlığında da olduğu gibi “Doğru Zamanda Doğru Hamle” olarak gördüğümüz kararının hayırlı olmasını diliyor her şeyin gönlünce olmasını temenni ediyoruz.

Genç yaşta elde ettiğin siyasi birikimlerini farklı kullanmanın zamanı geldi Özkan Başkanım, işte o sebepten “DOĞRU ZAMANDA DOĞRU HAMLE” olarak haberimi okuyucularım ile paylaşarak, kongrenizin tüm Beykoz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum.




21-11-2014 3734 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838