ANAVATANLILAR KISKANDIRIYOR

10-02-2015 6662 1 yorum. Yorum Ekle

Anavatan Partisinde siyaset yapan birçok Beykoz Değeri zaman içerisinde vesileler ile görüşebilseler de Anavatan Partisinin hafızalardan unutulmayan ismi ve gazetemiz köşe yazarı Adem Öztürk’ün çabaları ile her ayın ilk Cumartesi günleri toplanma;

 

Anavatan Partisinde siyaset yapan birçok Beykoz Değeri zaman içerisinde vesileler ile görüşebilseler de Anavatan Partisinin hafızalardan unutulmayan ismi ve gazetemiz köşe yazarı Adem Öztürk’ün çabaları ile her ayın ilk Cumartesi günleri toplanma geleneğinin 3.sü P.Bahçe Paşa GardenRestteorant ta gerçekleştirdi.

Adem Öztürk eskimeyen dostlarına, Anavatan Partisi eski Milletvekili Halit Dumankaya’yı da davet ederek sürpriz yaparken, yemeğin diğer müdevim davetlileri Milletvekili Halit Dumankaya’yı karşılarında görünce oldukça duygulandılar.

Yemeğin açılış konuşmasını klasik olarak Adem Öztürk yaparken, Anavatan Müdavimlerinin katıldığı “Gönül Sofrası” organizasyonlarının mutabık kalındığı gibi her ayın ilk cumartesi günleri devam edeceğini hatırlatarak, günümüz imar planları konusunda katılımcılardan izin isteyerek bilgiler aktardıktan sonra, başta Halit Dumankaya olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Halit Dumankaya’ya selamlama konuşması için söz verildiğinde, Dumankaya eski arkadaşları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışma dönemlerindeki ahengi ve uyumu hatırlatarak eski günleri kendisine anımsattıkları için Adem Öztürk başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Anavatan Partisi eski Beykoz İlçe Başkanlarından Yılmaz Tokdemir’de eski yoğun çalışma dönemleri ile ilgili bir anısını anlattıktan sonra yemek serbest sohbet ile devam etti.

Geçmişte yakın çalışma arkadaşlığı yapan grup yemeğin organizesini yapan Adem Öztürk’ün bir gün sonra olan doğum gününü yemekte kutlamak isteyince yemeğe katılanlar farklı bir mutluluğa şahit oldular.

Adem Öztür’ün pastasının mumlarını üflemesi ile teşekkürünün ardından, dostları Öztürk’ün siyaseti bıraktıktan sonra amatörce TSM ile ilgilendiğini bildikleri için günün anısına bir şarkı istediklerinde, ortaya adeta Anavatan Korosu çıkmış gibi oldu.

Yemeğin ortamından oldukça mutlu olan eski milletvekili Halit Dumankaya daha önceki yemeklerde de olduğu gibi herkesin kendi yediğinin ücretini vereceğini bilmesine rağmen, tüm katılımcılardan izin isteyerek yemeğin bedelini kendisi ödedi.

Tekrar buluşmak düşüncesi ile dostların vedalaşmasının ardından, gazetemiz yazarı Adem Öztürk’e veda ederken biraz hüzünlü olduğunu görmemiz üzerine kendisine sebebini sorduk.

Aldığımız cevapta, Anavatan Partisinin ilk meclis üyelerinden Tokatköy Mahallesinin Belde Belediyesi olduğunda ilk Belediye Başkanlığını yapan ve eski Tokatköy Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Bozkurt’ü yemeğe getirmek istediğini fakat hasta olduğunu öğrenince üzüldüğünü öğrendik.

Adem Öztürk’ün kendisine özgü duygusallığı ile anlattığı olaydan bizde çok etkilendik ve karşı teklifimizi gerçekleştirdik. İsterse Ali Rıza Bozkurt’u ziyaret edip kendisini bu günkü toplantının içerisine video mesajı ile alabileceğimizi aktardığımızda, soluğu Tokatköy Bombalıdere de Alirıza Bozkurt’un evinde aldık. Ali Rıza Bozkurt ile duygusal konuştuklarımızı haberimizin video bölümünde sizler ile paylaşıyoruz.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


10-02-2015 6662 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Mahmut Yıldız 11-02-2015

Beykoz,da siyasetten unutulmayanlar

Sayın Adem Öztürk başkanım sizlerin öncülüğünde yapılan bu dostluk buluşmaları aktif siyasete yansıtmanızı arzu ederim Bu anlamda şahsınızda tüm katılımcıları tebrik ve taktir ediyorum Dostluklarınızın daim olması dileklerimle saygılarımı arz ederim

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 636
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839