VATAN PARTİSİ Siyasetin Okunmayan Sayfalarını okutacak

24-09-2015 3505 1 yorum. Yorum Ekle

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı İlçe Yönetimindeki değişikliği, Beykoz Yerel Basını ile Gümüşsuyu Temiz Kafe’de yaptığı kahvaltılı toplantıda paylaştı.

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı İlçe Yönetimindeki değişikliği, Beykoz Yerel Basını ile Gümüşsuyu Temiz Kafe’de yaptığı kahvaltılı toplantıda paylaştı.

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığını uzun süre yapan Eyüp Bostan’ın geçtiğimiz Milletvekili seçimlerinden sonra görevinden azlini istemesiyle, yeni bir seçim öncesinde Vatan Partisi Beykoz İlçe Yönetimine, Emekli Deniz Yarbayı Hakan Ekiz Başkanlığında yeni bir ekip atandı.

Yeni atanan ilçe yönetiminden İlçe Sekreteri Osman Kılıç, Sayman Zülal Haksever, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zerrin Toksöz, Kadın Kolları Başkanı Havva Özcan, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sırma Yüce, Eğitim Sorumlusu Av. Ferda Kazancıbaşı, parti Üyelerinden Zekeriya Coşar ve Önder Manoğlunun hazır bulunduğu toplantıda göreve yeni başlayan Vatan Partisi Beykoz İlçe Yönetimi etkinliklerinin halka duyurulması konusunda çalışmaları konusunda Beykoz Yerel Basınından destek istediler.

İlçe Başkanı Hakan Ekiz yönetim kurulu adına yaptığı konuşmada göreve yeni geldiklerini, partilerinin programlarını sokaktaki her vatandaşa indirmeye çalışacaklarını, Beykoz’un sorunlarına çeşitli etkinlikleri ile dikkat çekeceklerini, bunu yaparken de siyaset üstü davranıp ülke çıkarlarını ve vatanının bölünmezliği ilkesini esas alacaklarını, bu uğurda mevcut siyasi çalışmaların durumunun ortada olduğunu, Beykoz halkının yapacakları çalışmaları yakından izlemelerini ve bu konuda yaptıklarımızın haber değeri oluştuklarına inandıklarında ise yerel basın mensuplarından destek isteyeceklerini açıkladı.

Tüm katılımcılar sırayla söz alarak tanışma kahvaltısında görüşlerini aktarırken, ortak nokta Vatan Partisi çalışmalarının ulusal basında yer almasında problemler yaşandığını, gelinen noktada ise Beykoz Yerel Basınının bu anlamda çok farklı olduğunu öğrendiklerini vurgulayarak tüm basın mensuplarına teşekkür ettiler.

Kurban Bayramı öncesinde Beykoz Köylerini dolaşmaya çıktığımızda,  Vatan Partisi Beykoz İlçe Yöneticilerini Köylerde görmemiz, kahvaltıda söyledikleri sözlerin teyidi gibiydi, kendileriyle kısa sohbet ettiğimizde ise köylerin özelliklerini ve sorunlarını tanımak istediklerini, ziyaretlerinin hem köylerde hem de ilçe merkezinde birçok kurum kuruluş ile devam edeceğini belirterek, tespit ettikleri sıkıntıları ilgili makamlara ulaştırıp takipçisi olacaklarını belirtiler.

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığının Terör Konulu Basın Açıklaması ve Bayram Mesajı olan Basın açıklamasını orijinal metni ile aktarıyoruz. 

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı

BASIN AÇIKLAMASI

Emperyalizm tarafından bölgesel çıkar ve menfaatleri doğrultusunda, beslenen ve yönetilen terör örgütünün, polis ve askerimize yönelttiği kalleş saldırıları artarak devam etmektedir. Dağlıca bölgesinde askeri konvoyumuza yapılan saldırıda 16 Mehmetçiğimiz, Iğdırda, polis servis aracına yapılan kalleş saldırıda ise 13 polis evladımız, kardeşimiz vatan savunması yaparken şehit düşmüşlerdir. Öncelikle Vatan Partisi teşlilatları olarak, bu hain saldırıları nefretle kınadığımızı bildirmek istiyorum. Vatan savunması yaparken kalleşçe saldırıya uğrayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Saldırıların şekli, yöntemi ne olursa olsun, hangi ülkeden direk ve dolaylı destek alırlarsa alsınlar bu saldırılar Büyük Milletimizi ancak daha kuvvetli bağlar ile birbirine sıkıca bağlayacaktır.

Bu günler dayanışma ve birleşme günüdür. Bu büyük ulus milli sınırları içinde Türk'ü kürd'ü ve diğer bütün etnik unsurları ile ayrılmaz bir bütündür, dahili ve harici düşmanlarımızın öncelikli amacı bu birlik ve beraberliği sabote etmektir. Türk Milleti ordusu, polisi ve vatansever halkı ile tam  bir birlik ve dayanışma halinde bu belayı da def etmeyi bilecek kudrete sahiptir.

Bu kapsamda çok değerli Beykoz halkının Kurban Bayramını kutlar, milletçe hep beraber el ele aydınlık günlere çıkma azim ve kararlılığınızda her zaman yanınızda olacağımızı  bildirmek isteriz.

Saygılarımızla, Vatan Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı




24-09-2015 3505 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ZÜLAL haksever 25-09-2015

VATAN PARTİSİ

Beykoz Vatan Partisi ilçe Başkanı Sayın Hakan Ekiz ' e ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum.
Doğuş haber gazetesine ise yaptığı objektif yayın ilkelerinden dolayı kutluyorum

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 572
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 632
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838