HERŞEY BEYKOZ İÇİN DİYENLERE ÖZEL

22-07-2008 2697 Yorum yok. Yorum Ekle
İstisna yi olarak dürüst çalışan siyasetçilerin dışında, seçimlerin kendilerine getireceği büyük ekonomik gelirin rüyasında olan siyasetçilerin ve amiyane deyimle her seçim öncesi olduğu gibi, önümüzdeki günlerde mantar gibi çıkacakları beklenen yeni gazeteler ilçemizdeki siyasi hayatı oldukça hareketli kılacak.

6 yılı aşan yayın sürecimizde yaşadığımız tüm seçim dönemlerinde olduğu gibi, önümüzdeki yerel seçimlere hazırlık döneminde de yayın politikamız aynı şekilde devam edecektir. Yerel Yönetimleri Aday Adayı veya Adaylığı kesinleşmiş siyasetçilerimizi okuyucularımıza yorumsuz duyurmayı görev kabul eden anlayışımızdan asla ödün vermeyeceğiz.

Aday Adaylıklarını açıklayan veya Adaylıkları belli olan siyasetçilerimizi, kendi habercilik üslubumuzla okuyucularımıza duyurduktan sonra, yaz dönemi olduğu için biraz rötarlı çıkan basılı gazetemizde ve internet sitemizde en az iki kez misafir ederek, seçmenlerine kendilerini ve projelerini tanıtmaları için misafir olarak yazmalarını önereceğiz. Hatta bu yazımız aynı zamanda bir davet şeklide taşıyabilir.

Siyasetçilerimizi konuk yazar statüsünde 2 kez okuyucularımıza kendi yazılımları ile ( 0 ) bedelsiz olarak aktardıktan sonra, ilerleyen zaman içerisinde kendi arzuları ile projelerini ve programlarını daha görsel bir tasarım içerisinde çeşitli spotlar ile halka yansıtmak istediklerinde ise, geçmişte örnekleri olduğu gibi hiç uçuk kaçık olmayan gayet makul bir bedel karşılığında özel bir çalışma yapılabilecektir.

Bu anlamda kısa bir zaman sonra yayından kaldıracağım bu yazımla, ilçemiz için hayırlı hizmetler vermek için tatlı ve meşakkatli bir yarış içerisine girecek mevcut siyasetçilerimize ve siyasetçi adaylarımıza çok çetin geçeceğini tahmin ettiğim yarışta başarılar diliyoruz.

Geride bıraktığımız 6 yıllık süre içerisinde, yerel yayıncılıkta kuralına göre davrandığında ayakta kalmanın zorluklarını santim santim yaşayan bir kurum olarak tabiî ki yayın sürecimizde zaman zaman aksilikler yaşanabiliyor. Geride bıraktığımız 6 yıla baktığımızda oluşturduğumuz özel okuyucu kitlemizin bizi anladığını düşünüyoruz. Gazetemiz ve sitemiz ile yeni tanışan okuyucularımıza ve tanışmadan ön yargılı olanlara da bir nevi öz eleştiri olarak algılanmasını istiyorum.

Olanakları olanların ilçe dışına çıkarak, ilçeden dışarı çıkma şansı olmayanların, birçok ilçeye nasip olmayan Beykoz’un doğal güzelliklerinden yararlanarak yapabildikleri tatillerin gönüllerince geçmesini diliyorum. Her hangi bir sebepten tatil şansı bulamayanlara da ilk fırsatta tatil şansı yakalayabilmelerini temenni ediyorum.

Bilgilendirme ve temenniler şeklindeki bu yazımın kısa bir zaman sonrasında ilçe gündemi ile ilgili yeni yazımda buluşmak dileği ile hoşçakalın.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839