HAYATA DAİR

27-10-2020 4025 Yorum yok. Yorum Ekle

Takip edenleriniz biliyorlardır, üç yıllık TV programları hayatımın son iki yılında, pandemi yasaklarını içeren üç ay dışında hemen her hafta sevgili izleyicilerle buluşuyorum.

Üç yıl evvel moderatörlüğünü yaptığım +40 Futbol programına katılan bir  konuğumun sohbetinden esinlenerek,

Ülkemizde sadece özel günlerinin sosyal platformda  paylaşılması ile gündeme GELEBİLEN… Özel Bireylerimiz ile ilgili SPOR içerikli bir program FİKRİ oluştu bende.

Bu sayede onların sesi olabiliriz, hem aileleri hem kendilerinin hayatına az da olsa dokunabiliriz diye düşündüm.

Bu fikrimi çıktığım kanalın yetkililerine ilettim.

‘’Sosyal sorumluluk’’ proje kapsamında çokta olumlu karşılandı. Yayın saati olarak da Pazar günleri sabah kuşağında yer verilince... Oldu bu iş dedim.

İlk zamanlar aynı gün iki program yaparak başladım. Spor programı sponsorunun ağır aksak hali beni ikinci programa ağırlık vermeye itti.

Adı üstünde Hayata Dair ne varsa işleyebileceğim bu programın yapımcılığını da ben üstlendim. Her hafta değişik konu ve konuklarla tam iki yılı doldurduk.

En başta eğitim, sağlık, kültür sanat ve spor ile devam eden serüvenin devamında dostluklar oluşuyor, kendimde gelişmeye çalışıyordum.

Aynı zamanda gündemi de takip edip ona göre konular işlemeye özen gösteriyor olmakta ayrı bir keyif. Konusunda başarılı olmuş, projesi olan birçok insana programda yer vermeye çalıştım ve vereceğim. Ancak bir konu var ki… Onunla ilgili proje geliştirmeden kendimi alamadım.

Birçoğumuzun bilinçsizce, Engelliler..!! dediği

Farklı ve Özel Bireylerimiz ile ilgili program ve proje yoğunluğum başladı. Öyle ki; Onların yaşamları, beslenmeleri, spor yapmaları, yeteneklerinin keşfi çok önem arz ediyordu. Bunun yanı sıra Hayatını onlara vakfetmiş Aile bireylerini de dahil edebileceğimiz birçok etkinlik var ve bunların bazılarını Özel Eğitim merkezleri ile Duyarlı Halk tarafından semtlerde kurulan Dernekler hayata geçiriyorlar.

Hepsini ayrı ayrı kutluyorum…

Benim projem ise FUTBOL….

Evet İstanbul’da farklı-özel bireylerimizden oluşan bir LİG oluşturup hem onların hem de ailelerinin hayatını renklendirmeyi hedefledim.

Bu fikrime ilk etapta dört ikinci toplantı da yedi Özel Eğitim Kurumundan destek buldum. IASKF İstanbul Amatörle Evinde yaptığımız toplantı ile buna START verdik.

Çok güzel gelişmeler olmaya başladı, her ne kadar PANDEMİ süreci olsa da biz oluşturduğumuz 7 kişilik İCRA ekibi ile temaslarımızı yapmaya başladık.

Akabinde merkezi Ankara’da olan, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu(TOSSFD) ile temasa geçip, birlikte hareket ederek, kuracağımız lige katılacak takımları Federasyona entegre ederek zamanı geldiğinde yarışmacı ligde yer almalarını sağlayacağız.

Bu projeye her birinizin desteğini bekliyoruz.

Bu proje hayata geçtiğinde ÇOK Mutlu olacağız.

İnsanlarımızın hayatına dokunmaya, onlara HAYATA DAİR ne varsa sunmaya devam.

Allah sağlık verdikçe.

Sevgi ve saygılarımla…

Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787