SAADET PARTİSİ ZİYARETLERİNDE BEKLENMEYEN GELİŞME

21-03-2008 6852 8 yorum. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Yönetimi, aldıkları randevular doğrultusunda mutabık kalınan saatlere uyarak, CHP ve AKP İlçe Yönetimlerini ziyaret etti

Özel işleri dolayısıyla Ankara’da olan bir yöneticileri dışında ilk ziyaretlerini saat:19.00’da CHP Beykoz İlçe Başkanlığına yapan Saadet Partili Yöneticiler, ikinci ziyaretlerini saat:19.30’da AKP Beykoz İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiler.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığında çok sıcak bir ortam da karşılanan konuk parti yöneticileri, randevu saatleri geldiğinde diğer partiyi ziyaret ettiler. Saadet Partili Yöneticiler AKP Beykoz İlçe Merkezi yöneticileri tarafından, İlçe Başkanı odasına alınıp, İlçe Başkanın Belediye Meclis Üyeleri ile toplantı salonunda bulunduğu ve toplantının da bitmek üzere olduğu açıklamasıyla, bekleme sürecine girildi. Randevu saatinin belli bir süre geçmesinin ardından, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı kendilerini AKP Beykoz İlçe Başkanının odasına misafir alan ilçe yöneticisine, ziyaretlerinin sebebinin AK Partinin içinde bulundukları siyasi sıkıntı sebebiyle, kendilerinin de üzüntü duyduklarını ve bunu paylaşmak için geldiklerini açıklayıp izin isteyerek, AKP Beykoz İlçe Merkezinden ayrıldılar.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Yöneticilerin CHP Beykoz İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ilk ziyaretlerinde ise, CHP Beykoz İlçe Başkanlığına yeni seçilen Ayten Kayalıoğlu ve İlçe Yöneticileri tarafından karşılandılar. Yarım saatlik toplantıya oldukça sıcak sohbetler yapıldı.
Yakın zamanda kaybedilen eski ilçe Başkanı Mahmut Yavuz üzerine yoğunlaşan sohbetin devamında, konuk ekip niyetler iyi olursa yaşanan güzelliklerin halka yansıyacağı, hak edenin hakkının elinden alınmasına karşı olduklarını, yapılan hayırlı çalışmaların bile sıralamasının önemli olduğu bir dönemde ilçenin yanlış uygulamaları kaldıracak durumunun olmadığı vurgulandı.

CHP Beykoz İlçe Yöneticileri serbest sohbette, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi Beykoz İlçe Yöneticilerinin sıcak ve samimi davranışlarına hayran olduklarını ve bu davranışlarını da halka indirmede çok başarılı olduklarını vurguladılar.
Ayrıca, Belediyenin bir çalışmasının olmadığı, belediye önü ve bazı merkezlerin beton yığınına çevrilmesinden başka gözle görülür bir değişimin bulunmadığı dile getirildi. Belediye Meclis Üyesi ve CHP Gurup Başkan Vekili Adnan Güner’de parti yönetiminin tespitine katıldığını ifade ederek, CHP Gurubunun Meclisteki çalışmalarının olduğunu sayı azlığı nedeniyle dikkate alınmadığını belirterek, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarından kendilerini destek olunmasını istedi.

Hoş sohbette Cavuşbaşı Beldesinin Mahalleye dönüşmesinin konun kriterlerine uymadığı, gelişmeler konusunda Belde Belediye Başkanının direnme göstermediği gibi vatandaşa da bilgi vermediği konusunda mutabık kalındı.





21-03-2008 6852 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ENGİN BAĞLAN 21-03-2008

TEBRİK VE KINAMA

SAADET partisinin yapmış olduğu teşkilatat ziyeretlerinden dolayı ilçe başkanı SALİH BİRİNCİ ve teşkilatını tebrik ederim ve buziyarete evsahipliği yapan C H P ilçe başkanı ve teşkilatını misafir pervelliğinden dolayı tebrik ederim. gelelim AK PARTİ teşkilatına sizleride herzaman olduğu gibi büyüdünüz ya sizler çok meşkulsünüz insanları bekletiyorsunuz halkda mecbur bekliyor ama SAADET PARTİSİ BEKLİYEMEZ çünkü doğru insanlar kimseyi bekletmedikleri gibi kimseyide beklemezler .salih birinci beyi ve teşkilatı tebrik ederim sizleride kınıyorum kendinize gelin nerden geldiğinizi unutmayın saygılarımla

dostSerkan 26-03-2008

şu ampülleri söndürelim artık !!!!

TEBRİK VE KINAMA başlıklı yazıyı yazan ''Engin Bağlan'' isimli vatandaşımızın yazısının altına bende aynen imzamı atıyorum. ve ilave olarak yahu artık akıllanalım diyorum, sönsün ampuller de, güneş ortaya çıksın inş...!
ist-Bköyden dostSerkan -
Web: dostserkan.ile.biz

salih ÜMRAN 26-03-2008

AKP ye ayıp SAADETE tebrik...

Beykozu seven, Beykozla ilgili çalışmalar yapan gerek siyasi partiler gerek sivil toplum kuruluşlarında çalışan arkadaşların birçoğunu yakınen tanır ve bilirim. yapılan saha çalışmalarını,konferansları,basın açıklamalarını Beykozumuzun çok önemli yerel basınlarından okuyor ve izliyoruz.Siyasi partiler olarak SAADET partisinin yapmış olduğu çalışmaları Beykozdaki tüm siyasi partilerin yapmış olduğu tüm çalışmaları üst üste koysanız bile SAADET partisine yetişmeleri mümkün değil. (bu arada sakın haa SAADETLİ OLDUĞUMU ZANNETMEYİN)... yiğiti öldür hakkını yeme... sayın erbakanın hükümet olduğu dönemde biz çalışanlara yapmış olduğu iyiliği asla unutamayız.o nankörlüğü asla yapamayız. haaa bu arada birileri (AKP) çıkıp bizde o zaman beraberdik bizimde o iyilikte hakkımız yokmu derse bende derimki madem öyle şimdi niye bizi açlığa yokluğa itiyorsun bizi neden IMF nin eline teslim ediyorsun... neyse konuyu fazla dağıtmadan gelelim beni çok üzen şu habere... gerçekten inanmak istemiyorum ama madem buraya yazılmış demekki doğru. ben bir AKP li olarak yapılan bu yanlış davranışınızdan dolayı kınıyorum. elin kafir papazını uçağın merdiveninde karşılayan, filistin dini lideri sen ve ben gibi ALLAH diyen HALİD MEŞAL ile görüşmemek için marangoz atölyesine kaçan, TBMM de çocuk katili şimon perezi konuşturup ayakta alkışlayan,ABD nin bir dediğini iki etmeyen lideriniz ve sizler... Aynı hassasiyeti niçin bu milletin birlik ve beraberliği için, tüm islam coğrafyasının hatta tüm insanlığın huzur ve refahı için gecesini gündüzüne katıp çalışan bu insanlara gösteremiyorsunuz. size neler oldu kimliğinizi, geçmişinizi, hidayet ve ferasetinizi bu kadar çabuk kaybetmenize kimler sebep oldu. sizi anlamakta o kadar güçlük çekiyorumki artık sizleri tanıyamaz olduk. bu mesele sadece SALİH BİRİNCİ ve ekibini bekletme meselesi değildir. ben bu pencereden neleri okuyabiliyorum. bu mesele 75 milyon ülke evladını bekletme meselesidir, oyalama meselesidir. mesele çok vahimdir.aslında sizde haklısınız Milli görüş neferlerinin yüzüne bakacak haliniz kalmadıki ''george bush''un,şimon perezin yüzüne bakmaktan... bu arada CHP ilçe teşkilatına ve beykoz için çalışan tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.

SELİM BİRİNCİ 12-04-2008

YILDIZLARI GÖRECEKSİNİZ

Engin Bağlanın ve Dost Söylediklerine ilave olarak aslında söylenecek çok söz var ama ... AKP ye diyecek sözümüz kalmadı.Bırakın yaptıkalrı insanlık ayıbı.Ayrıca Doğuş Habere de doğru ve tarafsız haberlerinden dolayı teşekkür ederiz.

emre 11-05-2008

büyük birlik

gelin birlik olalım BÜYÜK Bİ,RLİK OLALIM
HERYER GÜL KOKSUN GÜL KOKLAYALIM

mehmet 30-06-2008

tebrik

6teşkilat gezilerini çok yerinde buluyorum ve bunların diğer partilerinde uyması greken bi şey olduğunu düşünüyorum

Onur AYGÜN 23-03-2009

TEBRİK

Engin BAĞLAN! ın yorumlarına tamamıı ile katılıyorum ve ekliyorum Beykoz ve Üsküdar ilçerlerimizin artık bir saadete ermesi gerekiyor. CHP ilçe yönetimini misafir perverliğinden ötürü SAADET partisi ilçe yönetimini bu dostca ve zarif ziyaretlerinden ötürü kutluyorum saygılarımla...

erdi 23-03-2009

Engin BAĞLAN ın basarılı teşkılatlanma calısmaları

Engin BAĞLANI tepkisinden ötürü, yeni mahalledeki teşkilatlanmada gösterdiği başarılardan ötürü kutlarım. yaz

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 636
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839