BİR DELİ UŞAK ESTİ GEÇTİ

31-03-2008 7874 9 yorum. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları İlçe Teşkilatının rutin hale dönüştürerek, her ay bir konferans programının konuğu “Milli Görüş Belediyeciliği” konulu konferansı ile Trabzon Araklı Belediye Başkanı Ümit İsmail Çebioğlu oldu.

Mutlu Düğün Salonunda gerçekleşen konferans öncesi, İstanbul İlköğretim Okulları arasında İstiklal Marşımızı tüm kıtalarıyla ezbere okuma yarışmasında dereceye giren Ayşe Nur Taşçı’nın okuduğu istiklal marşı ve slayt gösterimin ardından, Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ekrem Tuncer ve İlçe Başkanı Salih Birinci davetlilere hitap ettiler. Ekrem Tuncer, gençlik kolları olarak etkinliklerinin programladıkları gibi devam ettiğini, kendilerini kırmayarak konferans taleplerini kabul eden konuk Belediye Başkanına teşekkür etti.


Daha sonra İlçe Başkanı Salih Birinci kürsüye gelerek, konuşmacının konferans konusuna fazla girmeyerek, çalışmaları hakkında genel bilgiler sunarken, parti olarak ve ilçe yönetimi olarak verdikleri bilgilerin ne kadar arkalarında olduklarını, etkin sunumuyla akışlar eşliğinde dile getirdi. Birinci, Milli Görüş Belediyeciliğini çok iyi bilen konferanslarıyla ülke içinde ve dışında en çok konuşulan hatip durumundaki, konukları Araklı Belediye Başkanı Ümit İsmail Çebioğlu’na teşekkür etti.



Gençlik Kolları Başkanı ve İlçe Başkanının ardından, program aralarında özel gurubu ile ilahiler okuyan ve aynı zamanda gecenin sunumunu da üstlenen sanatçı, Trabzon Araklı Belediye Başkanı Ümit İsmail Çebioğlu’nu anons ettiğinde salon görülmeye değer oldu.


Çebioğlu kürsüye geldiğinde iki önemli noktanın altını çizdi. Birincisi, İlçe Başkanı Salih Birinci’nin davetini emir kabul ettiği için, ikincisinin ise Milli Görüş İlkelerine olan bağıllılığının sorumluluğu ile Beykoz’a geldiğini, başarısının temel noktasının da, Milli Görüş ilkelerini yürekten uyguladığından kaynaklandığını belirtti.

Çebioğlu konuşmasında o kadar doğal bir dil kullandı ki, aday olduğunda yaşadığı zorlukları çekirdek ailesinden de örnekler vererek aktardı. Seçim çalışmalarında kendisi ile baş edemeyeceklerini anlayan rakiplerinin Başbakan’ı seçim yasağından birkaç saat önce, son konuşması için Araklı’ya bile getirdiklerini, buna rağmen halkın desteği ile yeniden seçildiğini, seçim çalışmalarından çarpıcı örnekler vererek dile getirdi.

Araklı Belediye Başkanı verdiği konferansta anlattığı her konuyu yaşanmış örnekleriyle aktarması kendisine olan ilgiyi daha da artırdı.
İlçesini Trabzon İlçeleri içerisinde Nüfus açısında 6. sıradan 2 sıraya yükselttiğini, belediyesinin hiç borcu olmadığını, personeline en yüksek ücreti ödediğini, bütün yollarının afsal veya beton olduğunu, Araklı’yı Nataşa genel adı verilen yabancı uyruklu kadınların istilasından 8 ayda kurtardıklarını ve bu konuda oluşan aile içi sıkıntıların önüne geçtikleri, Belediye Başkanının anlattığı konulardan en dikkat çekici olanlarıydı.

Ümit İsmailçebioğlu konuşmasının bir bölümünü de, ilçesindeki yardıma muhtaç veya herhangi sebepten dolayı sıkıntı yaşayan aileler ile olan ilişkilerine ayırdı. Bu konuda da çarpıcı örnekler veren Başkan dinleyenlere, amaç yardımcı olmaksa ve konuya bu pencereden yaklaşılırsa birçok çözüm yolunun olabileceği gerçeğini hatırlatmış oldu.


Trabzon’un ilçeleri içerisinde tek Milli Görüş mensubu Saadet Partili Belediye Başkanı olduğunu, davasına âşık bir deli olduğunu ve fırsat buldukça olanaklar ölçüsünde, kendisini başarıdan başarıya götüren ve içinde volkan gibi yanan Milli Görüş Aşkını anlatmaya çalıştığını söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı Ümit İsmailçebioğlu’nun verdiği konferans o kadar doğal ve etkileyiciydi ki, haber ekibimize keşke bu konferansı görevli olarak değil de sade vatandaş olarak izleyebilseydik öz eleştirisini yaptırdı. Bu sebep dolayısı ile Araklı Belediye Başkanının Konferansını kaleme alıp toparlayabilmemiz geç oldu. Gazetemiz baskıdayken oluşan bu güzel konferanstan sonra Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kollarının rutin hale getirdikleri bir sonraki konferans sürecini de yaşadık. Birkaç gün sonra yayınlayacağımız “Kalp Krizi ve Korunma Yolları” konulu nefes kesen konferansı sitemizden aktarıp, basılı gazetemizde ise her iki konferansı birlikte yayınlayacağız...



31-03-2008 7874 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

milli 31-03-2008

milli

tabiki MİLLİ GÖRÜŞ

SELİM BİRİNCİ 01-04-2008

TEŞEKKÜR

DOĞUŞ HABERE BU HABERE DETAYLI VE GERÇEKÇİ BİÇİMDE YER VERDİĞİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

Salih ARİF 01-04-2008

SADECE BİR ÖRNEK

Bu ARAKLI belediye başkanı "TEKEDEN SÜT ÇIKARMAK" ilkesinin sadece sıradan bir örneği. MİLLİ GÖRÜŞ belediyeciliği İstanbul' u adam etmiştir zaten. Muharrem ERGÜL' e duyurulur. Heryere resim asmakla olmuyor bu işler. Görde Ümit ÇEBİ' den bişeyler al kendine.

uğur Koca 02-04-2008

BUYRUN MİLLİ GÖRÜŞE

buyrun milli görüşe davet ediyoruz herkesi budur milli görüş ruhu budur beykoz saadet partisi teşkilatı yapılan çalışmalar budur belediyecilik milli görüş ruhu ister işte herkese örnek olsun ve tekrar söylüyorum BUYRUN MİLLİ GÖRÜŞE.

cem osman kır 04-04-2008

MİLLİ GÖRÜŞ VE DİĞERLERİ DİĞERLERİ

Hayırlı günler.
Araklı belediye başkanı sayın ÇEBİOĞLU sadece bir örnektir nice çebioğulları görev için hizmet için bekliyorlar.Bu dönem sayın Muharrem ERGÜL ün en iyi hizmeti panodaki resimlerde gördüğüm kadarıyla dişlerine yapmış.Buyrun bu sefer DİŞİNE değil de İŞİNE bakan MİLLİ GÖRÜŞCÜ bir adaya oy verelim ne dersiniz...

ismet soner 04-04-2008

milli görüş

milli görüşcülük ayrıcalıktır..tekeden süt çıkarır misali...

YERGİN 15-04-2008

GÜLMEYİ UNUTTUK, GÜLDÜR SAADET!

Milli Görüş demek, bizim milletimizin kendi öz görüşü demektir. Sultan Fatih'in İstanbulu fethederken kalbindeki inanç ne ise,Milli Görüş odur. Bizim milletimiz bin yıl Milli Görüş ile dünyaya hakim oldu. Bugün de bütün dertlerimizin İlacı Milli Görüştedir.

Erbakan Hoca Ne Yaptı Diyenlere, ben ne yapmadıklarını yazayım, çünkü yaptıklarını yazmaya kalkarsak benim o kadar vaktim yok şuan kusura bakmayın. Erbakan Hocanın YAPMADIKLARI!

— Enkaz edebiyatı yapmadı.

— Zam yapmadı.

— Yeni vergi koymadı.

— Karşılıksız para basmadı.

— IMF'den borç almadı.

— Demokrasiden taviz vermedi.

— İnsan hakları ihlâllerine fırsat vermedi.

— İç ve dış borçlanmaya gitmedi.

— Rantiyecilere prim vermedi.

— Rantiyeci medyanın borç erteleme taleplerini kabul etmedi.


İŞTE ERBAKAN HOCA BU!!!
__________________
HaK GeLDi BaTıL ZaİL OLdu.

Kadıköy Bostancı'dan Doğuş Haber Sitesini Sürekli İzleyen Vatandaş Y.ERGİN olarak başta Site sahiplerine ve okuyucularına Hayırlı ve Bereketli Günler Dilerim..

Web Adresim: www.selam.ile.biz

beykozlu milli görüşçüler 18-04-2008

teşekkürler ozan derviş

öncelıkle slamınaleykum boylesıne guzel bır haberı tarafsız vede adalerli ancak dogushaber yayınlar.şok.şok.şok hizmeti syn. muharrem ergül beyfendi ÜMİT İSMAİL ÇEBİOĞLUN DAN ÖĞRENSİN ... SAYGILAR TEŞEKKÜRLER DOGUS HABER VE SAADET PARTİSİ BEYKOZ GENCLIK KOLARI ÖZEL KALEM MUDURU UGUR MIHÇI VE YRD.SONER KEMENT

abdulah akkuzu 18-05-2008

bırava

selamunaleyküm ben o resimde olanlardan birisiyim. program çok güzeldi çok eğlendik 5saniya bile gülmeye mola vermedik.haydi selamunaleyküm

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787