HEMŞİRELİK HAFTASI KUTLANDI

13-05-2006 3678 Yorum yok. Yorum Ekle

P.Bahçe Devlet Hastanesi, konferans salonunda birer gün arayla gerçekleştirdiği iki önemli etkinlik ile, ilçe gündeminin haber konusu oldu.

Birinci gün, Marmara Üniversitesi, Sağlık Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr.Nezih Varol, TCK’nun Hekimleri ilgilendiren bölümüyle ilgili, geniş bir bilgilendirme yaptı.
İkinci gün, Hemşireler Haftası münasebetiyle aynı salonda yapılan kutlamaya, çekimleri P.Bahçe Devlet Hastanesinde yapılan ve televizyonlardan zevkle izlenen "Aliye" dizi filminin oyuncularından, ünlü müzisyen İlhan Şeşen'de katılarak katılımcılara gitarıyla mini bir konser sundu.



Doç.Dr.Nezih Varol, bir hekim olmasına karşılık TCK, Hekimler ile olan maddesini bir hukukçu becerisiyle davetliler ile paylaştı,tüm yasayı ele alan Varol, yasaya eklenen yeni gelişmeleride açılımasında sundu. Soru cevap şeklinde hoş bir ortamda yapılan bilgilendirmede, yasaya yeni eklenen maddelerin, kamuoyunda çok saygın kimlikleri olan hekimlerimizin daha rahat ve güvenli ortamda hizmet vermelerini sağlamasına karşılık, yasayı takip etmeyen hekimlerinde, ciddi sorumluluklar altına gireceklerini gösterdi.
Yeni TCK'nın hekimlerimizi ilgilendiren, bilgilendirmenin özünde, hekimlerimizin ve sağlık personelimizin evrak kayıtlarını iyi yaptıklarında ve yasıyıda iyi takip ettiklerinde, her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacakları vurgulandı.



Heşirelik haftası münasebetiyle, şarkıcı ve oyuncu olan İlhan Şeşen, dizi filminin çekildiği hastanede yapılan kutlamayna katılarak, hemşirelerin mutluluklarına ortak oldu. Hastane yöneticilerinin günün önemini belirten konuşmalarından sonra, sahne alan İlhan Şeşen, kendine has tarzı ile, müzik dünyasındaki üst düzey sanatçı kimliğini, oyunculukta da kanıtladı.
Şeşen Hemşirelik haftası münasebetiyle, P.Bahçe Devlet Hastanesi Konferans Salonunda verdiği mini konserde, hemşireler ile kutlamaya katılan personeli müzik yolculuğuna götürürken, anlattığı fıkralar ile de katılımcıları kırdı geçirdi.



Başhekim Dr.Mithat Yardım ve ekibinin başarılı çalışmalarıyla, kısa süreçte önemli değişiklikler yaşayan P.Bahçe Devlet Hastanesi, özel hastaneleri aratmayacak olanaklara kavuştu.İlçemizde bir çok alanda problemler yaşanmasına karşılık, sağlık açısından Beykoz halkı oldukça şanslı durumda, tam kapasite ile çalışan iki büyük hastanenin ilçemizde bulunması, sağlık problemlerini asgari seviyeye düşürmekte.



İstanbul’un en uc noktasında bulunan ilçemizde, iki tam teşekküllü hastanemiz olmasaydı, halkımız sağlık hizmetlerini başka ilçelerdeki sağlık kuruluşlarından almak zorunda kalacaklardı.Konuya bu açıdan baktığımızda, hastanelerimizin önemi ortaya çıkmakta.
Her şeye rağmen bölge halkımızın,hastanelerimizde oluşan problemleri hiç çekinmeden, hastane yönetimine bildirdiklerinde kendilerine sunulan hizmetlerin dahada güzelleşeceğini unutmamaları gerekmekte.

Sağlık alanındaki başarılarını, kurum içi eğitim ve kültürel alanlardaki çalışmalarıyla da gösteren, Dr.Mithat Yardım önderliğindeki P.Bahçe Devlet Hastanesinin tüm personelini tebrik ediyor, sağlık dünyamızın “olmazsa olmaz”ları olan Hemşirelerimizin haftasınıda gönülden kutluyoruz.



13-05-2006 3678 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839