ÖZER GÜNEŞ “ BİZ HAZIRIZ DEDİ ”

31-07-2008 7476 7 yorum. Yorum Ekle

Beykoz İlçe Siyasetinin Lider kimliği ile bilinen ve ilçe sorunları ile ilgili her türlü siyasi ve sivil toplum çalışmalarına katkı koyan, manevi günleri anımsamada çok hassas davranan, Genel Başkanını İlçeye en çok getiren İlçe Başkanı olan, BBP Beykoz İlçe Başkanı Özer Güneş’in Basın Açıklamasını orijinal metni ile yayınlıyoruz.


ÖNCE BEYKOZ DİYENLER HAYDİ …!
Ülkemizin seçim sürecine girmek üzere olduğu şu günlerde; yıllardır ehliyetsiz ve liyakatsiz gruplar tarafından kötü yönetilen milletimizin makus talihini değiştirmek maksadıyla, bir takım arayışlar içine girmek, vatanını , milletini ve devletini canından aziz bilen her fert gibi bizler içinde şart olmuştur.

Yıllardır gelinen süreçte maalesef Beykoz’un sorunları her geçen gün azalacağına dahada çoğalmıştır ben gelirsem bütün sorunlarınızı çözerim diyen başkanlarımız çözümün adresi olacakları yerde onlarda hep sorun üretmişlerdir gelinen son noktada Beykoz'un fabrikaları kapatılmış ve milletimiz evlerinin ne zaman elinden alınacağı korkusu ile diken üstünde yaşamaktadır.

Bu itibarla, bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissedilen; “ Temiz Toplum, Temiz Siyaset, Sivil ve Çoğulcu, Katılımcı Demokrasi Anlayışının”, tesis edilmesi gayesi ile; siyasetin kirliliğine bulaşmamış, üzerinde şaibeler olmayan, temiz, dürüst, liyakatli kadroların, - yöre, zümre ve görüş farklılıklarını ayrılık sebebi değil zenginlik addederek- bir araya gelmeleri kaçınılmaz olmuştur.


Bu gerçeklerden hareketle, BBP Beykoz İlçe Teşkilatı olarak, bugün itibarıyle; “ Temiz Beykoz, Temiz Siyaset” sloganı ile, hiçbir parti, vakıf, dernek, ve benzeri Sivil toplum kuruluşu hakkında ön yargı, ön şart ve fikri taassuba meydan vermeden Beykozluluk müşterekinde buluşmak esas hareket noktamızdır.

Beykoz’umuz ve milletimizin geleceği için çalışacak kadroları hep birlikte belirlemek ve bir araya getirmek gayesiyle çalışmalar yapılmaktadır.Teşkilatımızın kapıları dün olduğu gibi bugün de “ bende beykoz’a ve millete hizmet etmek istiyorum “ diyen herkese açık olacaktır.

Tepeden inmeci, halkın iradesini hiçe sayan anlayışlara karşı, tabandan tavana , millete dayalı bir yapı inşa etmek ana gayemizdir.

BBP Beykoz İlçe Teşkilatımız, Beykoz için gerçek maanada faaliyet gösteren bütün şahıs, dernek vakıf vb sivil toplum kuruluşlarıyla görüşerek önümüzde ki dönemde Beykoz ’lu hemşerilerimizin dertlerine derman olacak proje ve kadroları oluşturmayı hedeflemektedir.

Beykozun derdiyle dertlenen, yüreği Beykoz için atan herkesi harekete geçmeye bekliyoruz.

Saygılarımla Özer GÜNEŞ
BBP Beykoz İlçe Başkanı




31-07-2008 7476 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

salih yelek 31-07-2008

artık iş zamanı

tek umudumuzun büyük birlik partisi olduğunu düşünüyorum.çünkü beykozun samimi yöneticilere ihtiyacı var.bu arkadaşlarımız bu samimiyetle sorunların üstesinden gelebilecek tek teşkilat.yürüyün arkadaşlar,artık iş zamanı,vakit geldi.

kemal öztürk 01-08-2008

hadi hayırlısı

siyaset arenası yavaş yavaş ısınıyor yakında kaynamaya başlar sn.başkanın söyledikleri güzel şeyler ama iktidarı aldımmı bunlar unutuluyor inşallah geçmiştekiler gibi olmaz tabii bunu göstermek için iktidar olmak lazım.bakın şu andaki başkanımız milletle diyaloğ halinde neler söylüyor İLK DEFA ADAM YERİNE KOYULUYORSUNUZ gibi bir ifade kullanma basiretsizliğini bile gösterebiliyor.allah her şeyin hakkımızda hayırlısını versin.

hakan kılıç 03-08-2008

HER ŞEY BEYKOZ İÇİN

Sayın ilçe başkanımızın belirtmiş olduğu gibi Temiz Beykoz, Temiz Siyaset” sloganı ile işallah beykozumuzda büyük birlik partisinin bütün sorunlarımızın müjdecisi olacanı bekliyorum.

eren kılıçoğlu 04-08-2008

inşallah iyi olacak

herşeyden önce ilçe başkanımızın yapmış olduğu bu açıklamaya çok teşekkür ediyorum. kendisini tanıdığım kadarıyla amacı insana ve insanlığa hizmet etmektir, onun için makam mevki önemli değildir. her platformda hizmet için vardır. beykoz gibi boğazın incisi bir ilçede şimdiye kadar yapılmamışları yapmak, beykozlunun sorunlarını çözmek, beykozu beykozlulara yaşanır bir mekan haline getirmek için, bütün kesime yapmış olduğu çağrıyı memnuniyetle karşılıyorum.çalışmalarını taktir ediyorum.

kılıçoğlu 08-08-2008

bu sefer bunlar olsun

ben beykozda yaşayan sade vatandaşlardan biriyim bbp,nin genel başkanının şimdiye kadar ilkeli, seviyeli söylediklerinin arkasında yapamayacağını asla vadetmeyen bir insan olduğuna gönülden inanıyorum. bu nedenle bu ve bundan sonraki bütün oylarım allahın izniyle bbp olacaktır.Sayın ilçe başkanının yapmış olduğu basın açıklamasındanda anlaşıldığı gibi amaç beykoza ve beykozluya hizmet etmektir. görüş düşüncesi ne olursa olsun beykoza hizmet noktasında kapımız herkese açıktır.bu düşünceleri çerçevesinde beykoza hizmet yapabilecek kadroların en güzelini oluşturacağına inanıyor ve Sayın ilçe başkanı ÖZER GÜNEŞ beyin yapmış olduğu basın açıklamasına teşekkür ediyorum, allah yar ve yardımcıları olsu.

DEDE TAN 13-08-2008

HER ŞEY BEYKOZ LU İÇİN

BEYKOZUN SAMİMİ VE DÜRÜST YÖNETİCİLERE İHTİYACI VAR. BU DA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ NDE GÖRÜYORUM. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

SALİH YİĞİT 13-11-2008

BİRLİK OLALIM

Çok kıymetli başkanım her gün işyerinizin önünden geçiyorum. bazen sizi görüyorum. samimi, sevecen ve halkın içinden birisiniz. ancak beykozda BBP nin belediyeyi alacak oy potansiyeli maalesef yok. belki hatırlarsınız 2004 yerel seçimlerinde incirköy fıstıkaltı mahallesinde (yani sizin mahalleniz) seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaparken SAADET partili aday ve adamlarıyla karşılaşmıştık. eğer yanlış hatırlamıyorsam sizin şu ifadeniz halen aklımdan çıkmıyor '' oy alacağımız bir mahalle var bari buraya gelmeyin sayın başkanım'' saadetli başkan adayıda şu cevabı vermişti '' ulaşmadığımız hiç bir yer bizim değildir. beykozda çalmadık kapı bırakmayacağız demişti.'' hep bu karşılaştırmayı yapar dururum yıllardır. kendine güven teşkilata güven ve hedefini büyük tut. bunları yapamıyorsan samimi ve beykoz için birşeyler yapabilecek insanların oylarını bölme.

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 436
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838