ARTIK BİZ KONUŞACAĞIZ

07-08-2008 10090 12 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı ve Basın Açıklamasının ana temasını oluşturan, Beykoz Belediye Başkanı eski Baş Danışmanı Erhan Ekiz’i hedef alan basın açıklaması, MHP Beykoz İlçe Başkanlığında yapıldı.


Parti Merkezinin tamamen dolduğu ortamda, Anadolu Yakası ve İlçe Yerel Basının kalabalık bir kadro ile takip ettiği Basın Açıklaması önceden ilan edilen saatte başladı.

Toplantıya katılan herkese dağıtılan basın açıklaması metnindeki maddeleri açarak anlatan MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, başarısız bulduğu yerel yönetimi, tespit ettiği bazı ana maddeler ile genel olarak eleştirdi.

Toplantının ana temasını oluşturan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün eski Baş Danışmanı Erhan Ekiz’in, ilçe basınında Belediye Başkanı ile ilgili çok önemli ve özel bilgiler açıklayacağını iki kez basına bildirmesi ile yapmamasının altındaki gerçeklerin irdelenmesini dile getirdi. Emekli bir TSK Mensubu olan Ekiz’in yapacağım dediği açıklamaları neden yapmadığını, yapmamasının adı ile ilgili çeşitli spekülasyonları ortaya getirdiğini, En önemlisi böylesine çok önemli bir konu hakkında açıklama yapmış bir kişiyi, kamuoyunu rahatlatacak açıklamayı yapmadan, partilerine kabul eden CHP Beykoz Yönetimini ve son olarak da, tüm konuşulanların hedef noktası olan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün suskunluğunun yakışıksız olduğunu vurguladı.

Sadık Ali Uslu, yerel yönetimi aldıklarında bu güne kadar yapılanların 5 katını yapacaklarını garanti ederek, bizim belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz asla gondol sevdasında olmayacaklar. Millet ile ağlamaya Millet ile gülmeye hazır olan kadrolarımız göreve geldiklerinde, Beykoz’da sorun kalmayacak, bunun formülünün nasıl olduğunu sıcak seçim çalışmalarında Beykoz Halkı ile paylaşacağız dedi.

Sadık Ali Uslu, eski Baş Danışmanın yapacağım diyerek basına gönderdiği davet metnindeki maddeleri açıklaması gerektiğini, CHP gibi siyasetin önemli bir faktörü olan partinin, böylesine açıklanmamış ve askıda kalmış bir konuyu yeni üyesi olmuş partilisine ivedilikle açıklama yaptırması gerektiğini ve son olarak da, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün bu konuyu ve meclis üyeleriyle gittiği yurt dışı gezilerinin ekonomik bedelini ve bedelin yarattığı hukuksal problemi, her Beykozlunun anlayacağı şekilde, eski Baş Danışmanı’nın iddialarını çürütmek zorunda olduğunu dile getirdi.

Uslu, konuşmasının son bölümünde, ilçe halkının evinin kiremitini değiştiremeyecek durumda olduğunu, İBB Zabıtalarının ciddi sıkıntı yarattığını aynı zabıtaların, tadilat yapıyorum diyen mevki sahibi insanların, kanun dışı tadilat yapmalarına göz yumduğunu ve bunların belgelerini yargıya taşıyacaklarını söyledi.


MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu konuşmasının sonunu “ BU GÜNE KADAR BİRİLERİ KONUŞTU ARTIK BİZ KONUŞACAĞIZ DİYEREK” bitirdi.
Uslu toplantının resmi bölümü bittikten sonra, basın mensupları ile bir süre daha sohbet edip, kendisine yöneltilen soruları, daha içten bir tavır ile cevaplandırdı.


Toplantı sonunda dağıtılan Basın Açıklaması metni ile Belediye Başkanı eski Baş Danışmanı Erhan Ekiz’in yapacağım deyip, yapmadığı basın açıklamasının, bazı basın kuruluşlarına gönderdiği iddia edilen, basın açıklamasına davet yazısını orijinal hali ile okurlarımız ile paylaşıyoruz.

BASIN AÇIKLAMASINDA DAĞITILAN YAZILI BELGELER

Erhan Ekiz'in Basın Kuruluşlarına Gönderdiği ve Teyidi Alındığı Açıklanan Belge


MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu'nun Konuşma Metni










07-08-2008 10090 12 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Muammer Aydın 07-08-2008

Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor

Bu konuştuklarınızı dar bir alanda değilde kitlesel alanda konuşmalı ve sizin ne yapacağınızıda yanına koymalısınız. Çünkü halkta sizin iktedar olduğunuz dönemlerde kendinizi iyi anlatamama inancı var. Bu tespitim Beykoz için değildir ama Beykoz'a yansıması olmuştur, buna rağmende çok iyi bir oy potansiyeli yakamışken, söylevlerinizi halka inarek anlatmalısınız

ali kılıç 07-08-2008

YAKIŞMIYOR

beykoz'a bu güne kadar yapılan hizmetlerin 5 katını yapmazsam ŞEREFSİZİM ne kadar bayağı bir laf bırakın bir partinin ilçe başkanını sıradan birine bile böyle sokak ağzı ile konuşmak yakışmaz sen bir ilçe başkanısın oturduğun makama hürmeten seviyeni bozma yakışmıyor.bizde bir haftadır yer yerinden oynayacak diye ayağımızı sağlam yerlere basmaya gayret ettik ama açıklama sadece bir arşiv haberi çıktı yani balon

Gaddar Zalim YARIMALİM 07-08-2008

NE ANLATMIŞ..

Sadık Başkan on beş gündür esip gürlüyodu.Topu getirmiş Erhan Ekiz e ATMIŞ. YANİ YİNE ESKİ TAS ESKİ HAMAM.. Bahçeli de Erciyes te esip gürleyip mecliste unutuyodu. Allahtan Erciyes iptal oldu da kurtuldu vatan millet. Neyse sadık başkan rizeli ya o Ayder den hemşinden bi yerden eser artık...

demir özdemir 08-08-2008

YİNE VAAD YİNE KANDIRMACA

Şu anda görevde bulunan ve bundan önceki dört dönemde belediye başkanlığı görevini ifa eden siyasi parti belediye başkanlarının beykozlunun makuz talihi olan iki temel sorunuyla ilgili çözüm vaadli taahhütleri vardı.Bunlar mülkiyet-imar ve ekonomik sorunlarının çözümü idi.Ama geçen zamanlara bakıyoruz da seçim önceleri vaaddedilen iki temel sorunu bırakın çözmeyi yanına bile yaklaşan olmadı.Ancak hiç boş durmadılar peki ne yaptılar.Beykozluyu unuttular,kendilerine servet üzerine servet ürettiler yani sorunlu bölge olarak gördükleri beykoz'un dışında hayatlarını idame ettirecek hatırı syılır servet sahibi oldular.Vaadedilen hizmetler Beykozluya verilmediğine göre,bu gerçekler ortadayken MHP Beykoz İlçe başkanı Sadık Ali Uslu"Beykoz'a bu güne kadar gelen hizmetlerin 5 katını getirmezsek ŞEREFSİZİM" sözü ile Beykozlunun iki temel sorununa daha öncekilerden 5 kat daha uzak duracağız,daha öncekilerin edindikleri servetin 5 katını biz götüreceğiz demek mi istiyor acaba!Sanırım Beykozlu bu sefer bu vaadlere kolay kolay itibar göstermeyecek.Çünkü beykozlunun bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülü kalmamıştır.

SERKAN KARABABA 08-08-2008

BEYKOZLU SATILMAYIN

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR;YAKIŞMIYOR;NE ANLATMIŞ;YİNE VAAD YİNE KANDIRMACA : BU YORUMLARI YAPAN BU ÜLKEDE DÖNEN OYUNLARI YOLSUZLUKLARI GÖRMEYEN VE ÜLKESİNİN ,YAŞADIGI YERİN KİM VE KİMLER TARAFINDAN PEŞKEŞ CEKILDIGININ FARKINDA DEGİLLER SİZLERİN SAFI AKRABAYI KALKINDIRMA PARTISININ SAFI BU BELLI Kİ SİZLERDE BEYKOZ ÜZERİNDE OYNANA IKILI OYUNDAN RAZI VE HOŞNUTSUNUZ Kİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORSUNUZ. SAYIN SADIK ALİ USLUDAN BASKA YÜREGİ SAGLAM CIKSIN DA SAVUNSUN DOGRULARI.BEYKOZDA 20 BİN ÜZERİNDE CALISAN VARKEN ŞİMDİKİ CALISAN SAYISI 2 BIN CIVARINDA; CAM FABRIKASI ; TEKEL FABRIKASI; DERİ KUNDURA;BEYKOZUN TEMEL DİREKLERI GENC NESIL BEYKOZLUNUN EKMEK TEKNESİ OLACAKTI AMA BAZILARINA PEŞKEŞ CEKİLDİ VE SİZLER GİBİ DÜŞÜNEN YÜREKSİZ İNSANLAR İNSANLAR TARAFINDA GELECEGİ BİLDİGİ HALDE GÖRMEZDEN GELEREK SATILTI.BİZ KİMSEYİ KANDIRMIYORUZ VAAD VERMİYORUZ O VAADLERİ VERENLER VENEDİKTE GONDOL SEFASI YAPANLARDIR. BİRAZ YÜREGİNİZ VARSA DELİKANLI OLUN BİZ HERYERDEN GÜRLERİZ AYDERDEN'DE HEMŞİNDEN'DE DİYARBAKIRAN EDİRNEDEN AGRIDAN RİZEDEN YETERKİ SİZ SATILMAYIN SATILIPTA SATMAYIN.BİRAZ YÜREGİNİZ VARSA DELİKENLI OLUN BİZ SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ.ÜLKÜCÜLÜK NE SATMAYI NEDE SATTIRMAYI ÖN GÖREN GÖRÜŞÜN TAM TERSİDİR.ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEKTİR. YÜREGİNE SAGLIK SADIK BASKAN HERZAMAN YANINDAYIZ.ALLAHA EMANET

demir özdemir 09-08-2008

OKUMAK LAZIM

YİNE VAAD YİNE KANDIRMACA başlıklı yorumuma belliki MHP'li olan Serkan KARABABA arkadaşımızdan eleştiri mahiyetinde bir cevap gelmiş.Ancak;Serkan KARABABA arkadaş yaptığım yorumu dikkatlice okumamış dolayısıyla konunun özünü kavrıyamamış.Sloganvari bir anlatım tarzıyla günü kurtarma çabasına girmiş.Serkan arkadaş okumak lazım ve okuduğunun özünü anlamak lazım.Lütfen yorumumu dikkatlice oku ve önyargısız değerlendir.Ha bir de devletin başına devlet geldi gelmesine de ne oldu ki!!!!!!!!bence hiç.

Doğuş Haber 09-08-2008

Açıklama

Sayın Gaddar Zalim Yarımalim rumuzlu yorumcu, yorumunuz kriterlere uymadığı için yayınlanmamıştır. Bİlgilerineze sunulur.

KARABABA 11-08-2008

BEYKOZ

SAYIN DEMİR ÖZDEMİR BEYYY BEN MİLLİYETCİ HAREKET PARTİSİ MENSUPUYUM.BİZ SÖZÜMÜZÜ HER YERDE SÖYLERİZ SLOGAN FLAN ATTIGIMIZ YOK.

demir özdemir 12-08-2008

FARKLIYIM- FARKLISIN- FARKLI

syn.KARABABA çok üzgünüm.Bunun sebebi sizsiniz.Çünkü yaptığım yorumdaki mesajı malesef hala algılayamamış/kavrayamamışsınız.Yanlış anlamışım özür dilerim demek bu kadarmı zor!!!Farklıya/farklı fikir ve düşünceye tahammül etmek ve saygı duymak erdemliliktir.Bu erdeme herkezin sahip olması gerekir ki,siyasi bir parti olan MHP mensubu olarak siyasi kimliğiniz icabı başta sizin bu erdeme sahip olmanız,söylem ve eylemlerinize uyarlamanız gerekir.Hoşunuza gitmeyen yorum ve söylemlerden ötürü hiç ama hiç kimseye hakaret etme hakkına sahip olmadığınızı bilmeniz gerekir.Aksine söylem ve eylemleriniz kral dan çok kralcılık olarak telaffuz edilirki, bu da üçüncü şahıslar gözünde, ilçe başkanınızdan makam,mevki ve menfaat beklentisi içinde olduğunuz teşhisini doğurabilir.Konuşmuş olmak için konuşmayınız.Lütfen sakin olunuz.Aşırı hırs ve heyecan kalbe zarar verir.Kalın sağlıcakla.

handan 07-09-2008

mhpli

siz muharrem beyefendidisine laf diyemezken sadık beye laf söylüyorsunuz çok komiksiniz kedi cigere uzanamazsa mındar dermiş sadık reis her zaman yanındayız

Toplam 12 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838