AK KADIN KARARLI, AZİMLİ VE İDDİALI

13-07-2006 5813 3 yorum. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı, genel merkezlerinin yaz dönemi programı çerçevesinde düzenlenen, kahvaltılı toplantıda kendilerine hitap etmek üzere Beykoz’dan sorumlu Milletvekili Nusret Bayraktar’ı, Beytaş tesislerinde konuk etti.

Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Elif Öksüz ve yöneticilerinin alt yapısını hazırladığı toplantıya katılım oldukça yüksekti.
Elif Öksüz’ün aşağıda tam metnini sunacağımız açılış konuşmasından sonra İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar hazırlanan program doğrultusunda katılımcılara hitap etti. Bayraktar konuşmasını Türkiye deki kadın hakları ve çalışkan kadının günlük yaşama olan katkılarının ölçüsünü örnekleriyle açarak, katılımcılarla karşılıklı sohbet etti.
Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Dr.Ahmet Batu ve Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’de katılımcılara selamlama konuşması yaptılar.



Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Öksüz’ün açılış konuşması;

Beykoz İlçe Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz toplantımızda amacımız ilçemizde yaşayan bayanların sorunlarını, dilek temennilerini Sayın Milletvekilimiz aracılığı ile sesimizin ulaşabileceği yere kadar iletebilmek.



Amacımız farklı düşünce ve tecrübelerle bu konuyu her haliyle dile getirebilmek ve bütünü yeniden oluşturabilmek.
Bir bütün olarak yaratılmış olan insanlarız toplumun gelişmesinde birlikte gösterecekleri her tür çaba, o toplumun giderek daha da güçlü, azimli ve sevgi dolu bir yapıya dönüşeceğinin önemli bir kanıtıdır.
Savaş, terör, göç, açlık ve ekonomik krizlerden en çok etkilenenlerin kadınlar olduğu insanlık tarihinin ortaya koyduğu tartışılmaz bir gerçektir.
“Kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi” sözleşmesi de bu gerçeği bir kere daha vurgularken, çeşitli çözüm yollarını da uluslararası güvence altına almıştır.



14 Ekim 1985’de 1898 sayılı resmi gazetede yayınlanarak ülkemizde de yürürlüğe giren bu sözleşmeye rağmen kadınların yaşadığı sorunlarda kanunların çıkarılmasının yeterli olmadığı, bunları uygulamanın ve hayata geçirmenin daha önemli olduğunun göstergesidir.
Bu haksızlıkların önüne geçmek ancak kadını ve erkeği ile toplumun eğitilmesi ve eşit şartlarda ekonomik kalkınmanın sağlanması ile mümkündür. Kadınların haklarının tam olarak korunması ve onların her alanda yer alabilmeleri için potansiyellerinin gerçek boyutta ortaya çıkarılması gerekmektedir.



Asıl olan siyasetten ekonomiye, sağlıktan eğitime kadar kadınların her alandaki çalışmalarda yer almalarını sağlamaktır. Bunun içinde siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir platformun çözüm önerileri parlamentoya ve hükümetin gündemine taşıması gerekir.
Bu bağlamda bizler inanıyoruz ki bu gün Milletvekilimizle bu salonda yaptığımız toplantı kadınlarımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için bizler tarafından yakılacak olan bir ışık olacaktır.
Hepimiz yolumuza devam ederken; KARARLI, AZİMLİ VE İDDİALIYIZ



13-07-2006 5813 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Selin İncedere 13-07-2006

Ak Kadın Kararlı, azimli ve iddialı

Türkiyedeki kadınların yaşam şartlarının düzenli hale getirilebilmesi için, siyasi partiler dahil tüm kurum ve kuruluşların, bir defaya mahsus ortak tavır alarak, konuya ulusal boyutta bakıp Türk kadınının hak ettiği güzelliklere kavuşmasına katkı koymalıdırlar.
Bu bakımdan Ak Parti Beykoz İlçesi Kadın Kolları Başkanı Elif Öksüz ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.

salih 05-08-2006

KARAR, AZİM,İDDİA

AKP li kadınlar olarak sorunlarınızı AKP li bir milletvekiline aktarmışsınız. Hemde bu ülkeyi tek başına yöneten. istediği kanunu çıkaracak güce sahip bir hükümet mensubuna. acaba üniversiteye başörtüsüyle girmek isteyip te yaka paça dışarı atılan bacınızın sorununuda ilettinizmi? 1997 yıllarında okullara sığmayan, şu anda okulları bir bir yıkılan ,harabeye dönen, tinercilerin,sarhoşların uğrak yeri haline gelen , kesintisiz eğitim projesiyle içi boşaltılan ve geriye kalan bir avuç öğrenciside katsayı zulmüne maruz kalan İMAM HATİP li kardeşlerinizin sorunlarınıda ilettinizmi? İçki satılan yerlerin okullara olan mesafesini niçin sıfırladıklarınıda ilettinizmi? yabancılara arazi satışı kanunu çıkararak; seyit çavuşun, sütçü imamın,nene hatunun kendilerini siper ettiği bu vatan topraklarını kimlere sattıklarını sordunuzmu? AB müzakere belgesini ROMA da hangi papanın heykeli altında imzaladıklarını sordunuzmu? BOP rojesinin eş başkanlığı ne demekmiş sordunuzmu? 1 mart tezkeresinin red'dinden sonra 7 tane liman 6 tane havaalanı neden ABD nin emrine verilmiş sordunuzmu? incirlikte kendini bilmez bir ABD çavuşu Türk silahlı kuvvetleri mensubu BİNBAŞI VE EŞİNİ hangi yetkiyle yere yatırır ve ellerini kelepçeler. ve bu konunun üzerinin kapatılması neden ısrarla isterler sordunuzmu? sahi hiç ekonomiden soru sordunuzmu mesela hükümeti devraldığımızda toplam borcumuz neydi şimdi ne oldu bunu sordunuzmu? cari açık nedir sordunuzmu? IRAKTA,FİLİSTİNDE,LÜBNANDA daha annesinin sütünü tatmamış yavrular niçin katlediliyor diye sordunuzmu? ırakta ebu greyb cezaevinde işlenen işkence,tecavüz,katliam niçin yapılıyor diye sordunuzmu? BOP projesinin amacı nedir? ARZ-I MEV-UD nedir sordunuzmu? soramazsınız. sorsanızda cevap alamazsınız. çünkü onların HİDAYETLERİ KARARMIŞ.

Doğuş Haber 07-08-2006

Ak Kadın Kararlı, azimli ve iddialı

Sayın Salih bey bu habere olan ilgi ve duyarlılığınıza teşekkür ederiz.
Yalnız yorumunuzun bir çok bölümü, haberi ilgilendirmeyen bir şekilde ve itham edici, gerçi ihhamınız tabiki sizi bağlar fakat bu haberi bağlamadığı için yayınlayamıyoruz.
Eğer isterseniz sadece bu haber konusunu içeren yeni bir yorumunuz olabilecekse seve seve yayınlayalım.
Diğer yorumunuzu haber konusu ile olan bağlantısını arındırdıktan sonra hiç değişiklek yapmadan okuyucu mektubu olarak hem gazetemizde hemde sitemizde arzu ederseniz yayınlayabiliriz.
Selam ve sevgiler

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852