AHMET MORGÜL BEYKOZLULUK SINAVINI GEÇTİ

27-12-2009 3635 5 yorum. Yorum Ekle

Beykoz’un babadan oğla geçen ve demir doğramacılığında en tanınmış esnaflarından olan Ahmet Morgül, Beykoz Spor Kulübü Derneği İnşaatındaki işi ile ilgili, Kulüp Başkanı ile girdiği ekonomik sürtüşmeden, Beykozluluk bilincinin ağır basması ile kurtuldu.

Beykoz dışından bir gazeteye demeç veren ve Kulüp Başkanı’nı pantolonunun kayışı ile Beykoz meydanında dolaştırdığı iddia edilen Ahmet Morgül’ün gelişen olaylara ışık tutmak amacı ile düzenlediği ve bizzat kendisinin davet ettiği basın açıklamasına katıldık.

Morgül açıklamasında, Beykoz dışından olan gazeteye verdiği demecinin, Beykoz Spor Kulübü Başkanı’nı kemerini boynuna dolayıp Beykoz meydanında dolaştırdığı sözünün dışında hepsinin doğru olduğunu ve söylediği sözlerin arkasında olduğunu belirtirken, kemer olayına da açıklık getirdi. Niyeti kötü olarak kemeri belinden çıkarttığını, Kültür Merkezi önünde gördüğü Başkan’nın boynuna takacağı anda orada bulunan Bankanın Müdürü ve bir başka şahsın araya girmesiyle düşündüğünü yapamadığını dile getirdi.

Sonrasında Kulüp Başkanlığı tarafından, Beykoz’un eski basketbolcusu ve hocalarından birisi ile bir basın açıklaması kendisine ulaştırıldığını, bu açıklamada söylenen sözleri söylerse on sekiz bin lira olan alacağını alabileceğinin söylenmesiyle olayların devam ettiğini; bu gelişme sonrasında, Ahmet Morgül daha önce verdiği demeci inkâr etmesinin ve kulüp tarafından gönderilen açıklamayı kabul etmesinin karakterine ters olduğunu bu sebepten bu basın açıklamasını yaptığını söyledi.

Basın açıklamasına Morgül ile gelen eski bir basketbolcu babası, Kulüp Başkanı’nın kendisine ağır hakaretler ettiğini bu sebepten kendi öfkesinin Ahmet Morgül’den aşağı olmadığını belirtti.

Son olarak, Morgül parasını alsa dahi, Kulüp Başkanına olan kininin devam edeceğini, kendisi ile her alanda mücadeleye devam edeceğini belirmesi üzerine, kendisine sorulan bu isteklerinizi paranızı alsanız bile devam edecek misiniz sorusuna evet devam edeceğim demesi kısa bir şaşkınlığa sebep oldu.

Basın açıklamasının bitiminden sonra serbest sohbete geçildiğinde, masada kalan Dost Beykoz, Özgün Haber, Beykoz Haber ve Doğuş Haber yetkilileri, Ahmet Morgül’e bu konunun taraflar arasında tatlıya bağlanmasına katkı koymamızı ister misiniz? Sorusuna Morgül’ün olumlu cevap vermesi üzerine, Kulüp Başkanı acil toplantıya çağırılıp, on sekizden on bir bin liraya düşürülen bedelin ödeme planı yapılarak, plan Ahmet Morgül’e açıklanıp tarafların buluşması Yerel Basın tarafından sağlandı.
Yapılan toplantıya Basketbolcu babası da davet edilip, hakaret sözleri konusunda Kulüp Başkanı’nın özür dilemesi sağlandı. Kalabalık bir huzurun önünde yapılan anlaşmanın tutanağa geçirilmesiyle hazırlanan çekler Ahmet Morgül’e verildi.
Beykozlu olma adına tarafların öz eleştiri dâhil hatalarını kabul edip el sıkışması sonrası gece sona erdi. Bu konuda bilinmesi gereken en önemli unsur tarafların Beykozlu olması gerçeğidir. Ve Morgül’e sunulan ödeme planı, hukuksal yanının dışında sadece Beykozluların anlayabileceği şekilde ayrıca garanti altına da alınmıştır.






27-12-2009 3635 5 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Nidayi 27-12-2009

GÜNDEM SAPTIRILIYOR

Ülke Gündemi zaman zaman yaratılan suni gündemlerle başka konulara kaydırılıp,siyasi otoritenin yolharitasını uygulamaya koyduğu tüm hükümetlerin işine geldiği zaman uyguladığı bir model olarak bilinmesine karşın,bunun İlçe bazında uygulandığın ilkkez Beykoz da görülmektedir.
beykoz birçok ilklere imza atmış bir ilçe olurken,Ülke meseleleriyle eşdegerde bir politika ilçemiz içinde uygulanmaktadır.
ilçemizde 2-b, ecrimisil,imar,tapu,işsizlik,sit sorunları çözüm beklerken, İlçeyi tek gündemle kilitleyenler bu sorumluluğun vebalini taşımalıdırlar.veya ilçeyi gerçek gündemleriyle buluşturmalıdırlar.seçim öncesi verilen vaadler askıda kalırken,1/5000lik planlar belediyenin önkapısında degılde arka kapısında askıya çıkarıldığı bir dönemde,suni gündem peşinde koşanlar akıllı davranmalıdırlar.

orhanceylan 28-12-2009

ikinci yarı maçlarına çıkmaya gerek kalmadı

saygıdeğer beykozlu sporseverler bir haftadır beykozun yerel basınında ve beykoz dışından gelen basında yazılan herşeyi eski bir beykozspor futbolcusu olarak aynı zamanda tokatköy spor kulübünün 10 yıl başkanlığıı yapmış bir spor adamı olarak, her iki tarafa aynı mesafede olduğumu belirteyim malumunuz ligin ikinci yarısı başlamadı şimdiden oynanacak maçların sonuçlarını biliyor gibi takımın düşmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. benim önerim, bu tartışmaları takımın motivasyonunu bozmadan bu takımın ligde kalması için gerekeni yaparak sezon sonuna bırakalım. o zaman suçlu kimse hesabını soralım. bu son 6-0 lık hezimet sporcuların değil, bu kavgaların marifetidir. beykozspor kulübü başkanına yapılan saygısızlığı da beykoz'a yapılmış sayarak kınıyorum. beykozspor yönetiminin başkana yapılan saygısızlık karşısında sessiz kalmasını da anlaşılır bulmuyorum. bu kaos içerisinde futbolcular ve teknik ekibin motivasyonlarını kaybetmeyeceklerine ve bu takımı ligde bırakacaklarına inanıyorum.

Eylül 29-12-2009

Yayın Politikanızı Bozmayın

Bir süredir haberleri çok sıkı takip etmeme kağmen yorum konusunda durmayı tercih etmiştim. Beykoz adına oynanan oyunlar suskunluğumu bozmamı gerektiğine inandım. Beykoz basınını özellikle kendilerine yapılan komllolara karşı dayanışma içerisinde olduklarından tebrik ediyorum. Özellikle doğuş haber i iki kere tebrik ederim çünkü yayın şeklinizi hiç bozmadınız doğruya doğru yanlışa yanlış, Beykozluluksa Beykozluluk, Beykoz halkınında bu dayanışmaya destek olması gerekli Sayın Osman Ceylan ın görüşlerine katılmamak mümkün değil,ikinci yarı için ilçenin kaymakamı ve belediye başkanı başta olmak üzere ciddi bir kenetlenmeyle Beykoz Spor Kulübü bu sıkıntının üstesinden gelecektir. Yeterki birisi bu uğurda bir girişim başlatzın başı çeksin arkasından gelenleri gördüğünde Beykoz'un nasıl bir camia olduğunu anlayacaktır. Beykoz birilerinin oyuncağı edilmemeli vakit varken sorumluluk sahipleri ellerini taşın altına koymalıdırlar. Herkese özellikle Spor camiamıza 2010 yılınınuğur getirmesini dilerim.

Deniz GÖKSU 29-12-2009

BU HABERDE FARKINIZI ORTAYA KOYMUŞSUNUZ

Bu haberi diğer gazete ve sitelerde de gördüm. Dışarıdan yerel medyayı çok iyi takip eden bir gözle baktığımda yorumuma bu başlığı atmam gerektiğinin farkına vardım. Eylül ün dediği gibi çizginizi bozmayın. Yapılan eleştirileride her zaman dikkate alın. Bu sizin FARKINIZ olacak.

murtaza 03-01-2010

YAYIN YAPAMIYORSUNUZ

kendinizi nasıl değerlendiriyorsunuz bilemiyorum ama sizin yapmanız gereken bu değil.adam beykozda hertürlü ismi çıkacak bir kişi ona dersini vermek isteyecek sizde aracı olacaksınız. gerçı ders verme metodu hoş değil ama ..... futbolcular ve basketciler aç aç gezecek borçlar ödenmeyecek bu adam korunacak. bence çok yanlış buluyorum. adamın adı zeki kendi zekii olmasına gerek yok sizler varsınız

Toplam 5 yorum bulundu. 1-5 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838