BEYKOZ ZEYTİN’İ DEĞİL KENDİN KENDİNİ YEDİ : 3-0

08-03-2010 2314 Yorum yok. Yorum Ekle

Hafta içinden beri konsantre olduğu Zeytinburnuspor maçında Beykoz 1908’li oyuncular tabiri caizse kendi kendilerini yendiler 3-0. Bir sezonda olmayacak iki hata Zeytinburnuspor maçında olunca takım için yüreğini ortaya koyan oyuncu bulmakta bile zorlandık

STAD : Zeytinburnu
HAKEMLER : Serhat Ürkmez **, Esat Sancaktar **, Fettah Yiğit **
ZEYTİNBURNUSPOR :Mert ***, Mehmetali ***, Mustafa Gürel ***, Emrah ***, Caner ***, Ünal ***, Burak ***(Dk.88 Gökhan Tandoğan), Volkan ***, Fatih ***, Murat Deniz ****,Abdurrahman ***(Dk.90+2 Rıdvan)
TEKNİK DİREKTÖR : Fahrettin GENÇ
YEDEKLER : Aytekin-Volkan Taşdemir-Serkan-Gökhan Üçüzoğa-Barış
BEYKOZ 1908 A.Ş.: Cengiz *, Mustafa Öztürk *, Ali Keleşoğlu ***, Erdem Özkurt *, Ruşen **, Tolga *(Dk.80 Erdem Koçal), Hüseyin Öztürk *** (Dk.73 Ali Çevik **), Tayfun *, Özgür *, Salim * (Dk.53 Hızır *),Cenk ?
TEKNİK DİREKTÖR : Erdem ACAR
YEDEKLER : Gökhan Aslan-Enis-Alim-Halim
GOLLER : Dk.20 Murat Dilek, Dk.34 Abdurrahman, Dk.36 Ünal
KIRMIZI KART : Dk.25 Cenk (Beykoz 1908 A.Ş.)
SARI KARTLAR : Dk.58 Tayfun(Beykoz 1908 A.Ş.)


. Biraz Hüseyin Öztürk, biraz da Ali Keleşoğlu kötü takımda sivrilen isimler. İlk golde Kaleci Cengiz ikinci golde ise halı sahada yapılmayacak bir hata ile Erdem Özkurt Beykoz’u yakan isimler oldular. Maça büyük bir heyecanla ve galibiyet beklentisi ile gelen taraftarlar ise yaşadığı şoku izah edecek kelime olamazdı.Bir diğer şok yaşayanlar ise Başkan Zeki Aksu dışında futbolcuların primlerini maç sabahı verebilmek için gecesini gündüzüne katan ve bulan Başkan Yardımcısı Aliço (Ali Karagüzel ) idi. 5 yıldızlı otelde kamp yapan,primlerin arttırılmasını bile dolaylı yollardan talep eden futbolcuların yaşattığı acı unutulacak gibi değildi.

Devre arasında soyunma odasının yolunu tutan futbolculara ağır hakaretler geldiği gözlemlendi. Deplasmandan puan çıkarma beceriksizliği devam ederken taraftarın çok şey beklediği Salim Ayan arkadaşları gibi döküldü. Oyuna sonradan dahil olan Hızır Ayaz ise 10 defa topla buluştuğu anlarda bunların dokuzunda yerde kalarak ilginç bir durum ortaya koydu. Maçın ardından düşme tehlikesi yaşayan diğer rakiplerin de kaybettikleri haberinin gelmesi muhtemel bir galibiyet ya da beraberlik anında ne derece büyük bir avantajın heba edildiğini de göstermekte idi.
Maçın ardından isyanlarını dile getiren taraftarlar -Kim ne derse desin toplama bir takımla iş bu kadar oluyor,hafta sonunda Pendik maçında belki 5 golü galibiyet bile bu başarısızlığı gölgeleyemeyecek.Bir takım bu kadar basit hataları nasıl yapar?bu takım İstanbul’da oynanacak bir karşılaşma öncesinde neden kampa alınır.Yazık o tele verilen paralara, yazık maç sabahı verilen primlere- demekten kendilerini alamadılar. 3-0 galip gelmesine karşın iki hafta önceki maçta koltukların taşların havada uçuştuğu bir maç ile yönetimlerine isyan eden Zeytinburnu taraftarları ise yine Başkanları Ünal Tombulel’in istifasını istedi.Beykoz taraftarları da bu isteğe kendi açılarından Yönetim istifa sesleri ile katkı sundular.

Dk.2 Maçın ilk atağı Zeytinburnuspor’dan geldi.Burak soldan içeri kaçtı yaptığı ortaya uçarak kafa vuran A.Rahman’ın bu çabasında top auta çıktı.
Dk.6 Bu kez sağ kanattan Tuncay ile yüklenen Lacivert-Beyazlılarda yapıla ortaya Mustafa Gürsel’in kafa şutu sonuçsuz kaldı.

Dk.8 Kaptan Murat Deniz ile sol kanattan yüklenen ev sahibi ekipte yapılan orta Kaleci Cengiz’i de aşmasına karşın savunma kornere çelmeyi başardı.
Dk.11Salim Ayan hamle yapan Hüseyin’in önüne güzel bir top yuvarladı, bu ismin vuruşunda top üsten auta çıktı.
Dk.20 Zeytinburnu sağ kanatan bir korner atışı kullandı arka direk yönünde kafalarda seken topa Murat Deniz’in vuruşunda kaleci Cengiz,hamle yapan savunmadaki arkadaşı ile topun içeri girmesine engel olamadı.1-0
Dk.22 Sağdan yapılan ortaya Zeytinburnuspor kaptanı Murat Deniz’in vuruşunda top kaleci Cengiz’de kaldı.
Dk.25 Beykoz etkili ataklarından birisine imza attığı anda topsuz alanda Cenk rakibi Volkan’a tekme atınca yan hakemin uyarısı ile olaya el koyan Hakem Cenk’e direkt kırmızı kartını çıkarmakla kalmadı mutlak bir pozisyonun heba olmasına da neden oldu.Futbolcu ve Teknik Kadrodaki isimler karta değil de gol pozisyonunu kesen Hakem Serhat Ürkmez’e yoğun tepki gösterdiler.
Dk.34 Bu dakikada Erdem Özkurt son derece büyük bir hataya imza attı. Bu dakikada ceza alanında topu kontrol etmek isteyen Erdem’e baskı yapan A.Rahman topu çekip aldı ve Kaleci Cengiz’le karşı karşıya kaldığı anda vurdu durumu 2-0 yaptı. Bu golle takımdaki tüm oyuncuların ne motivasyonu ne de morali kaldı.
Dk.36 Beykoz bu moral bozukluğu içinde maçın beklide en normal golünü kalesinde gördü. Ani kontratakla yakalanan savunma Ünal’ın hamlesine cevap veremeyince kalesinde 3.golü gördü 3-0
Dk.37 Beykoz atağında Tayfun kaleyi yokladı Kaleci Mert topu kornere çeldi
Dk.45 Tolga’nın güzel derinlemesine pası ile topla rakip ceza alanına yönelen Özgür ceza yayı üzerinde indirildi.Atış barajdan döndü bu kez Salim kaleye yolladı kale direği yanından top auta çıktı.
Dk. 51 Ruşen sağ kanattan ortaladı, Özgürün vuruşunda top savunmaya takıldı
Dk. 52 Abdurrahman’ın şutunu kaleci Cengiz kornere çeldi.
Dk.62 Hızır rakip ceza alanı yayı üzerinde topla buluştu topla fazla oynayınca kaleci Mert’in kalesini boşaltmasına rağmen vuruşunda top yan direğe çarpıp avuta çıktı.
Dk.63 Zeytinburnuspor atağında Ünal’ın verdiği pasla Abdurrahman Beykoz kalesini yokladı ancak top üsten farklı şekilde auta çıktı.
Dk.67 Bu kez Abdurrahman’ın pası ile buluşan Ünal’ın yaptığı ortaya Murat’ın vuruşunda top auta çıktı.
Dk.70 Hızır rakip ceza alanı yayı üzerinde düşürüldü.Topun başına Mustafa Öztürk geçti, vuruşunda top savunmaya çarpıp Mert de kaldı.
Dk.85 Volkan’ın uzaktan çektiği şutta top üsten auta çıktı.
Dk.89 Karşılaşmanın son atağında Ünal’ın çektiği şut kaleci Cengiz’de kaldı.
ER-HA/BEYKOZ



08-03-2010 2314 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839