BEDES DEMEK, EĞİTİM DEMEK

25-07-2011 3225 Yorum yok. Yorum Ekle

İlçemizde Eğitime yönelik çalışmalarıyla Sivil Toplum kuruluşları arasında adından sıkça söz ettiren, Beykoz Eğitime Destek Derneği, Yaz Okulu kapanış programını Feridun Karakaya sahnesi Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde yaptı.

İlçemizde Eğitime yönelik çalışmalarıyla Sivil Toplum kuruluşları arasında adından sıkça söz ettiren, Beykoz Eğitime Destek Derneği, Yaz Okulu kapanış programını Feridun Karakaya sahnesi Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde yaptı.BEDES'in geleneksel hale getirdiği yaz okulu programı ramazan ayının yaklaşması nedeniyle erken tamamlanırken, yapılan programda, öğrenciler sunduğu gösterilerle izleyicileri büyülemeyi başardı.Beykoz Eğitime Destek Derneği'nin titizlikle düzenlediği organizasyona, Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile öğrenci velileri katıldı.

Programın sunuculuğunu ise Dilek Küçük yaparken, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel, Her yıl düzenlediğimiz yaz okulu etkinlikleri ile ilgili bu yıl düzenlediğimiz kurslarda, başarının ön plana çıkmış olması bizi sevindirdi. Aynı zamanda çok güzel ve eğlenceli çalışmalar içinde de bulunduk. Dört hafta boyunca süren çalışmalarımızda öğrencilerimiz sabah dokuzda evlerinden alınıp, akşamüstü dörde kadar birçok eğitimden geçirildiler.Öğlen yemekleri verildi. Havuz eğitimi, resim çalışmaları başta olmak üzere pek çok eğitim verildi. Bu eğitimlere tiyatro ve halk oyunları da dahil. Öğrencilerin iyi çalışıp, çalışmadıklarını şimdi göreceğiz hep birlikte." diyerek konuşmasının sonunda yaz kursu programında kendilerine yardımcı olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.


Ardından Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Arkadaşım ve aynı zamanda dostum olan Gülay Hanımefendi gerçekten çok çalışkan bir hanımdır. Gördüğüm kadarıyla hiç boş durmuyor. Harika işlere imza atmış. Bizde Beykoz Belediyesi olarak arkalarındayız ve bu çalışmalar sürdüğü sürece desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bundan sonra ki çalışmalarında da başarılar diliyorum. dedi.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'ün yerine vekalet eden Şile Kaymakamı Şükrü Görücü ise; "Devletimiz bu tür etkinliklerde yardımlarını esirgemiyor. Devletimizin yetmediği yerlerde sivil toplum kuruluşları, onların yetmediği yerde ise veliler destek oluyor. Verilen destekler sonucunda elde edilen başarı ortada diyen Görücü,BEDES'i ve Beykoz Belediyesi'ni kutlayarak,bu ve benzer etkinliklerin sürmesini diledi.

Müzik Öğretmeni Şükran Çıracı'nın şefliğini yaptığı koro, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirirken, sinevizyon gösterimi ile öğrencilere yaz boyunca verilen eğitimler aşama aşama velilere ve izleyicilere gösterildi.Gecenin finali Turgut Özakman'ın yazdığı "Ah Şu Gençler" isimli tiyatro oyunu ve BEDES'li öğrencilerden oluşan Halk Oyunları Ekibi'nin muhteşem gösterisiyle tamamlanırken, izleyenler eğitim alanında yapılan çalışmaların hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini de bir kez daha görmüş oldular.




25-07-2011 3225 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787