SEDAT SİMAVİ İLKÖĞRETİM OKULUNDAN YÜKSELEN TATİL SEVİNCİ

24-01-2012 3151 Yorum yok. Yorum Ekle

20111-2012 Eğitim ve Öğretim Yılının 1. dönem kapanış töreni, Beykoz'un en eski okullarından ve deprem riski nedeniyle yeniden tasarlanıp eğitime açılan Kanlıca Sedat Simavi İlköğretim Okulunda yapıldı.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'ün misafiri okul arkadaşı, Kosgeb İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Servet Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Torun, Milli eğitim Şube Müdürü İsmail Hakkı Kurtoğlu, Kanlıca Muhtarı Refik Zengin, Okul Aile Birliği Yöneticileri, Veliler, Öğrenciler ve Öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu sonrası gerçekleşen istiklal marşı ile başlayan törende, öğrencilerin konuşmaları ve şiirleri sonrası protokol konuşmalarına geçildi. İlçenin en tecrübeli ve istikrarlı eğitimcilerinden olan Okul Müdürü Erol Aydın Şener konuşmasını slayt eşliğinde uygulamalı göstererek, okullarının bu güne gelmesine vesile olan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile kurumların emeği geçen personeline teşekkür ederken, okula spor alanı kazandıran Sanovel İlaç Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Erol Toksöz ve tüm hayırseverlere de teşekkür ettikten sonra, öğrencilerine ve öğretmenlerine iyi bir tatil geçirmenin anahtar cümlelerine sundu.Kurumunun özel günlerinde etkin konuşmasıyla bilinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, konuşmasının protokol ile ilgili klasik bölümünü geçtikten sonra, tüm konuşmasını salonda az sayıda tören için bulunan öğrencilere ve velilerine yönelik yaparken, eğitim kurumlarına katkılarından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanına itina ile seçtiği sözlerle teşekkür etti.

Sırasıyla Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Kaymakam Aydın Ergün yaptıkları konuşmalarda hedef noktaları tatile giren öğrenci ve öğretmenler ile onların velilerine yönelik oldu. Her iki yöneticide ortak dil kullanarak öğrencilerin karne ve yarışma sendromundan çıkıp iyi bir eğitim almaya odaklanmalarını, karne sorununun dönemsel bir belge ve her şartlarda telafisinin olduğuna alacakları eğitimde yapacakları hatanın telafisinin olmamasına vurgu yaptılar. Çelikbilek bunu örneklerken karnelerde bulunabilecek kırıkları kaleci hatası olarak kabul edin ve tatilde bu hata için nerede hata yapmanız gerektiğini iyi araştırın önerisi konuşmaların öğrencilere yönelik bölümünü özetliyordu. Her iki yöneticide kurumlarının uyum içerisinde çalışmasından dolayı konuşmalarında birbirlerine teşekkür ederken, ilçenin eğitim yapısını fiziki olarak güncelleyerek, okula spor alanı kazandıran merhum Erol Toksöz'e teşekkür edip, Beykoz'daki tüm eğitim camiasının tatillerini kutladılar.

Tam konuşmalar bitmişken, okulun eski Aile Birliği Başkanı ve spor alanının kazanılmasının önemli etkenlerinden olan Sedat Emanet, konuşma sıralaması için özür dileyerek başladığı konuşmasında, sponsor merhum Erol Toksöz'il müracaatları ve sonrasındaki gelişmeleri özetleyerek, Belediye Başkanında mümkünse açılışını yapacakları açık spor alanının üstünün kapanmasını talep etti.Konuşmaların sonrasında 1. dönemin başarılı öğrencilerine ödüllerinin protokol mensupları tarafından verilmesi ile okula spor alanı kazandıran Sanovel İlaç Sanayi Lojistik Diraktörü Murat Epöztürk'e merhum Erol Toksöz adına teşekkür plaketi verildi. Son olarak açık alana geçilerek yeni yapılan spor alanının açılış kurdelesi protokol tarafından kesip spor sahası gezildi. Okul Yönetiminin protokol mensuplarına birer buket çiçek vermesiyle, protokol mensupları kendilerine verilen çiçekleri spor sahası kurdele kesimine katılan bayanlara hediye ettiler.

Törenin en güzel ve anlamlı yanı ise, konuşma yapan tüm protokol mensuplarının kendisinden önce veya sonra konuşma yapanları dikkatle dinlemiş oldukları, konuşmaları esnasında diğer konuşmacıların konuşmalarından alıntı yapıp örnekler vermesi ve bunu konuşması içerisinde çok sesli olarak kullanmaları oldu. Okul yöneticileri, okulun yeni spor sahasının açılışını yapan idari erkana ayrıca çiçek hediye ettiler.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


24-01-2012 3151 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 477
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786