YANLIŞ NEREDE

08-02-2012 2748 1 yorum. Yorum Ekle

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemine ait okullarının 1-2-3'lük derecelerini alan başarılı öğrencilerin ödül töreninde, ödüllerini sahneden alan öğrenciler mutlu olurken, ödüllerini, sahneye çıkmadan alan öğrencilerin üzüntüsünü Sanatçı,

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemine ait okullarının 1-2-3'lük derecelerini alan başarılı öğrencilerin ödül töreninde, ödüllerini sahneden alan öğrenciler mutlu olurken, ödüllerini, sahneye çıkmadan alan öğrencilerin üzüntüsünü Sanatçı Murat Kekilli giderdi.

Ödül törenine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Âdem Sefer Yardımcısı Miktat Güner, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Mustafa Topçu, Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları M.Hanefi Dilmaç, Yüksel Baki, Metin Torun, Nevin Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Nazmi Yekrek, Şube Müdürü Teyfik Kaşıkçı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Beycan Kal, Okul Müdürleri ve Okulların 1-2-3 derecelerine giren öğrenciler katıldı.

Kokteyl ile başlayan programda, davetlilere Beykoz Belediyesi'nin hizmetleri sinevizyon gösterisi ile izletildi. Sinevizyon gösterisi, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan R.Tayyib Erdoğan'ın Beykoz Belediyesi önünde gerçekleştirdiği mitingden yansıtılan slogan sözleri ile son buldu.

Program sunucusunun konuşmalarını yapmak üzere İlçe Belediye Başkanı'nı anons etmesi üzerine, sıralama hatası yaptığı ve önce İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün konuşması gerektiği aktarıldı.

Milli Eğitim Müdürü H.Nazmi Yekrek yaptığı konuşmada, öğrencileri ve onları yetiştiren eğitimcileri tebrik ederek, konuşmasını okuma üzerine yoğunlaştırdı. Yekrek, okuma alışkanlığı adına verdiği örneklerin arasına, Avrupa'da ismini vermek istemediğim bir gazetenin günlük okunma tirajının Türkiye'deki gazetelerin tümünün bir günlük okunma tirajından fazla olduğunu belirttiği örnek gülüşmelere sebep oldu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmada, okumanın Müslümanlıkta önemini vurgulayan ayetten örnek vererek başladığı konuşmada, eğitim adına İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirtip, Beykoz'un yakında açılacak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde, çok amaçlı kullanıma açık salon ile beraber, kapasitesi büyük kütüphaneye kavuşacağını vurguladı. Çelikbilek, amaçlarının, ülke genelinde olduğu gibi Beykoz'daki öğrencilere de sunmaya çalıştıkları olanaklar sayesinde, ilçenin eğitim başarısını yukarı çıkartmak olduğunu belirtip, başarılı öğrencileri öğretmenlerini ve okul müdürlerini tebrik etti.

Mehmet Emin Pulat Konak İlköğretim Okulundan Hilal Karakaya, Özge Coşkun, Zeliha Vardi, Sadettin Gökçepınar İlköğretim Okulundan İrem Yurttaş, Damla Kurukan, Elif Çetin Fevzi Çakmak Lisesinden Eda Gün, İlknur Ablacı, Melike Kuzu, okul müdürleri ile birlikte sahneye davet edilip, kitap seti olan ödüllerini aldılar, programın protokol konukları sadece sahnedeki okul müdürleri ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra Murat Kekilli'nin konseri başladı.

Protokol davetlilerinin birçoğu konser başlarken, diğerleri de sonrasında salonu terk ederken, Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan'ın Belediye Başkanı adına konser başladığından az bir süre sonra sanatçıya çiçek takdim etmesi sonrası salondan ayrılırken, protokol sıralarında sadece Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediyesi Beyaz Masa Sorumlusu Sevim Gülşen Kaldı.

 

Tören için önceden bilgilendirilen okullar ve başarılı öğrenciler, ödüllerini sahneden alacaklarının heyecanını günler öncesinden aile büyükleri ile paylaşmalarına karşılık, sahneye birkaç okul Müdürü ve Öğrencilerinin çıkması diğer öğrencilerde hayal kırıklığı yarattı.

Ne var ki, çok yönlülüğü ile müzik dünyasının istisna starlarından olan Murat Kekilli verdiği, salonda kalan öğrenciler ve onların velilerine konser konseptinin uygunsuzluğu ve ses düzeninin ayarsızlığı yüzünden zor şartlarda verdiği başarılı konser yetişti ve salonda kalan öğrenci ve veliler güzel bir konser izleme fırsatı buldular. Kekilli konserine trafik sebebiyle geç kalan Çavuşbaşı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden gelen konuklar konserin son şarkısına yetişmelerine karşın Sanatçı Kekilli daha önce başka bir etkinlikten tanıştığı guruba ve salondaki davetlilere iki şarkı daha okuyarak konserini bitirdi.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


08-02-2012 2748 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Rafet Bakiloğlu 08-02-2012

İLKOKUL ÇOCUKLARINA PROPAGANDA

Şu olay başka bir iktidar döneminde yapılsaydı ortalık ayağa kalkardı.

İlkokul çocuklarına belediyenin barkavizyonu izletiliyor.

İlkokul çocuklarına Başbakanın seçim otobüsü üzerinden yaptığı, yani siyasi kimliğiyle,
yani akp genel başkanı olarak ve seçim nedeniyle yaptığı konuşma izlettirliyor.

BU BELEDİYENİN BAŞARILI ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDİRME MASKESİ ALTINDA YAPILAN
SİYASİ BİR PROPAGANDADIR.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 442
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785