MES-VAK'TA FAZLI COŞKUN " COŞKUSU "

13-02-2012 5873 2 yorum. Yorum Ekle

Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı Genel Kurulunda hizmet bayrağı Vakfın Kurucularından olan Fazlı Coşkun'a geçti.

Kavacık Salon Talia'da yapılan genel kurulda STK'ların temel dayanağı olan tüzük gereği genel kurulun tüm maddeleri işlenirken vakfın burs verdiği 1550 öğrenciden 100 kadarının genel kurula davet edilmesi ve kongre öncesi burslarını almaları, Mes-Vak'ın amacını net olarak ortaya koymasına yetti. Törene katılan öğrenci listesinden birkaç öğrencinin bursları sembolik olarak sahneden verilirken, diğer öğrencilerin isimleri ve okulları anons edildiğinde, öğrencilerin Türkiye genelinde prestijli üniversitelerinde okudukları ise Mesudiye adına tam bir övünç kaynağı oldu.

Mes-Vak Genel Kurulunun 1. toplantısı hava muhalefeti nedeniyle yapılamazken 2. toplantının katılımı biraz düşük oldu. Vakfın Kurucu Başkanı Yaşar Çelep Başkanlığında oluşturulan divan heyeti kendilerine gelen öneri ile dilek ve temennileri seçim maddesinin önüne aldılar.Mes-Vak Genel Kurulunda, Mesudiyeliler Derneği Başkanı Salih Erol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği Başkanı Özkan Ayduğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya Erdim ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazı köy dernekleri Başkan ve Yöneticileri hazır bulundu.

Tüm konuşmacılar Mes-Vak Genel Kurulunun hayırlı olmasını dilerken, bazı konuşmacılar kurumları ile ilgili kısa kısa bilgiler verirken bazıları da Mesudiye adına önerilerde bulundular.Seçimlere geçildiğinde, Fazlı Coşkun'un liste başı olduğu tek liste divana teslim edildi. Yapan oylama sonrasında Fazlı Coşkun, Nurullah Erbaş, Bahadır Coşkun, Yüksel Erol, Ayhan Okutan, Refik Karademir, Hasan Özgül, Mahir Biçer, Demirhan Bektaş, Cemalettin Karabey, Eyüp Aydın ve Zeynel Uludağ'dan oluşan liste oy birliği ile seçilerek Mes-Vak'ın yeni yönetimini oluşturdu.

Mesudiye Sivil Toplum Dünyasının çok yakından tanıdığı bir çoğunda bir fiil hizmetleri olan, Başkanlığına yeni seçildiği Mes-Vak'ın kurucularından olan, son dönemde Beykoz'da önemli hizmetleri bulunan Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneğinin 2. dönem Başkanlığını yaptıktan sonra yakında yapılan genel kurulda Başkan adayı olmayarak çalışma arkadaşlarına destek olmak için Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği Yönetim Kurulunda bulunmayı kabul eden, Mesudiye adına hizmet veren tüm STK'ların dostluk, sevgi, saygı ve hoşgörü sınırlarında birleştikleri ender isimlerden birisi olan Mesv-Vak yeni Başkanı Fazlı Coşkun alkışlar eşliğinde teşekkür konuşması için kürsüye geldi.

Fazlı Coşkun, genel kurula katılan üyelerine, tüm kurum Başkan ve Yöneticileri ile diğer konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür ederken, Yurt dışında olduğu için Genel Kurula katılamayan ibra edilen Başkan Sezgin Özüpek ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Coşkun son olarak kendisi ile örtüşen sözleri olan, hepinize beni ve arkadaşlarımı seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Yalnız az konuşan bir başkan seçtiniz, fakat bu sizi yanıltmasın ben az konuşmayı, çok çalışmayı severim, bu hizmet yolculuğunda hepinizin desteğine ihtiyacım var, hepinizin önerilerine açık ileriyi gören bir hizmet anlayışı ile görev yapmaya çalışacağını söyleyerek yine alkışlar eşliğinde sözlerini bitirdi.

Genel Kurul ana solonda devam ederken küçük salonda burs alan öğrencilerin burslarının dağıtılmasıyla ilgilenirken, Mesudiyeliler Birliği Hizmet Vakfı Mes-Vak Genel Kurulu da son bulmuş oldu.




13-02-2012 5873 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Özkan AYDUĞAN 14-02-2012

Tebrikler Sn. Başkanım

Öncelikle Mes-Vak ın yapılan genel kurulunda Başkan seçilen Sn.Fazlı Coşkun u ve ekibini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Mesudiye siviltoplum kuruluşlarının yakından tanıdığı ve Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği nin 2 dönem başkanlığını yapan ve halen bütün alçakgönüllülüğü ile yönetim kurulu üyeliği görevi ile hizmet eden ve birlikte zevkle mesai harcadığımız ağabeyimiz,değerli büyüğümüz Sn Fazlı Coşkun a Mes-Vak Başkanlığı dönemindede gerek şahsım olarak,gerekse Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneği Yönetim Kurulu adına desteğimiz tam olacaktır. Kendilerini ve yeni seçilen yönetim kurulunu tekrar tebrik ederiz.Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Der.Yön.Kur. adına Başk.Özkan AYDUĞAN

Tekin Toklucu 14-02-2012

Fazlı COŞKUN

Doksanlı yıllar Mesudiyeliler Derneği Bayrağı altında hizmet yarışı yaparken,
Omuz omuza verdiğim çok değerli bir hemşehrimdir.Fazlı Coşkun.
Hiç yılmadan her organizasyonun içinde oldu.Yılmadı çalıştı.
Hernekadar benim projelerimin dahilinde olmayan çok başlılığın birisi olan MESVAK ,kurulduğundan bu yana faydalı işlere imza atarak boş bir kurum olmamıştır.
Sevgili dostum Fazlı Coşkun ve çalışma arkadaşlarına sonsuz başarılar diliyor,bu vesile ile Kalbi Ülke ve Memleket sevdası ile atan hemşehrilerime selamlarımı sunuyorum.
Sevgi ve saygılarımla
tekin toklucu
TekinT55@hotmail.com

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 436
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838