BENGÜ EFSEN ARTIK “EFSANELEŞİYOR”

27-11-2012 5520 5 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Vakfı’nda arkası hiç kesilmeyen “Küçük Kemancılar Müzik Gurubunun” Vakıf Gençlik Orkestrası’nın(eski küçük kemancıların büyümüş gençlerinin) katkılarıyla BENİM ADIM CUMHURİYET” 89 yaşındayım ve daha yolun başındayım isimli dinletisi,

Beykoz Vakfı’nda arkası hiç kesilmeyen “Küçük Kemancılar Müzik Gurubunun” Vakıf Gençlik Orkestrası’nın(eski küçük kemancıların büyümüş gençlerinin) katkılarıyla BENİM ADIM CUMHURİYET” 89 yaşındayım ve daha yolun başındayım isimli dinletisi, tüm Beykoz’un gözlerini bir kez daha Beykoz Vakfına çevirmesi gerektiği noktasında farkındalık yaratmaya devam ediyor.Beykoz Vakfı Yönetiminin katkılarıyla ve Bengü Efsen Hocanın olağan üstü çabalarıyla kurulan ilk “Küçük Kemancılar Gurubu” şimdi müzik kariyerlerini çok önemli okullarda önce çok iyi müzisyen, sonra iyi bir müzik eğitimcisi ve sonunda bütün bunların birleşmesiyle her birinin bireysel ve grup halindeki dinletileriyle “Sanat Camiasının” birer akademik eğitimli bireyleri olacaklar. Onlar bu uğurda eğitimlerini alırlarken ilk hocaları Bengü Efsen ile irtibatlarını hiç kesmeden, kendilerinden sonraki “Küçük Kemancılar) gruplarına birer ağabeyi ve abla olarak birikimlerini paylaşmaktalar.

 

İşte son konserin en önemli noktası da bu haberimizin küçük bir bölümünde Beykoz Vakfının ilk küçük Kamancılar gurubundan iki arkadaşımızı ilk başladığı günler ile son konserdeki günlerinin görüntülerini yan yana koyarak anlatmak istediğimizi bir de görsel görüntü ile pekiştireceğiz.

Küçük Kemancılar Grubunun daha evvel gerçekleştirdikleri konserlerin linklerini de haberimizin altına eklediğimizde haber başlığındaki iddiamıza hak vereceğinizi ümit ediyoruz.

 

Son konseri Beykoz Yerel Basınından izleyen tek basın kuruluşu olarak aldığımız elektriği tarif etmekte güçlük çekmekteyiz. Bir dönem Beykoz Vakfı Genel Sanat Yönetmeni olarak hizmetler veren ünlü Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın, Çağdaş Musiki Derneği Başkanı Ömer Dilek, İstanbul Gerçeği İnternet Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, öğrenci velileri ve yakınları doyumsuz konseri izleyenler arasındaydı. 

 

Gecede ayrı bir güzellik ise, neredeyse Beykoz Vakfında büyüyen Sinan Akbaşak hocanın tiyatro talebelerinden Eda Bora’nın , konserin sunumunu başarıyla yapması, sunum içerisinde Vakıf Yönetiminde Başkan Şaban Tören ile Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Sanat çalışmalarının büyük destekçisi Kadriye Tören, Vakfın görevlileri Arzu Tamer ve Şükrü Yıldız’ın özenle seçilmiş cümleler ile onure edilmesiydi.

Bengü Efsen'nin arkadaşları,Haliç Üniversitesi Opera Bölümü öğrencilerinden Necdet Sert ve Efakar Yılmaz da geceye ayrı bir renk kattı.

Konser bitiminde Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören ve İmambakır Üküş sahneden yaptıkları konuşmalarda başka küçük afacanlar ve hocaları Bengü Efsen olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik edip, geleceğin müzik viztörlerine kitap hediye ettiler.

 

Doğuş Haber ailesi olarak, başta Vakıf Başkanı Şaban Tören ve tüm Vakıf çalışanlarını, Küçük Kemancılar Grubunun bütün bireylerini ( İrem Türkekul, Dilara Bağcı, Sıla Küçüknane, Berfin Asya Korkmaz,Nisa Öztürk, İlke Yılmaz, Yiğit Er, Zeynep Taylar,Süeda Tomar), konsere destek veren Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni İbrahim Acer’i, konuk sanatçıları ve Beykoz’da farkındalık yaratarak ile şimdiden efsaneler listesine giren Bengü Efsen’i tebrik ediyoruz.  

KÜÇÜK KEMANCILAR TAKİPÇİLERİNE ÖZEL LİNKLER

/post/view?id=1179

/post/view?id=1740


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


27-11-2012 5520 5 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Bengü Efsen 28-11-2012

Çok ama çok teşekkürler....:)

Ozan Bey,
Yine harika bir haber yapmışsınız.Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten...
Ben ve öğrencilerim,size çok teşekkür ederiz.
Yaptığımız çalışmaların tarafınızdan bu denli desteklenmesi ve kamuoyuna bu şekilde duyurulması ,bilmelisiniz ki bizleri son derece onurlandırıyor ve daha iyiyi yapabilmek adına cesaretlendiiriyor.
Sizin de her zaman bahsettiğiniz gibi,Beykoz Vakfı bizlere verdiği destekle,aslında Beykoz'un gençlerinin önünü açıyor.Bunu sizin sayenizde tüm Beykoz'la paylaşıyor olmak çok heyecan veriici.Umarım çalışmalarımız,Beykoz'da ki daha birçok gence ışık tutmaya devam eder ilerleyen yıllarda.:)

Bengü Efsen 28-11-2012

Çok ama çok teşekkürler....:)

Bu anlamda;

Yıllardır bize verdiğiniz dostça önerileriniz ve desteğiniz için,konserlerimizde bizleri hiçbirzaman yanlız bırakmadığınız için ve sanata ve santçıya verdiğiniz önem için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum size...

Yeni yılda ,yeni çalışmalarda birlikte olabilme dileğiyle....
Saygılar

Bengü EFSEN

Cem ÇAPKIN 28-11-2012

Tebrikler

Yüreğine sağlık orada olmamak çok üzücü ama hayat işte...

NİSA ÖZTÜRK 05-12-2012

TEŞEKKÜRLER

DEĞER VERDİĞİMİZ DÜŞÜNCE VE YORUMLARINIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER....SİZİ YANIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ...

Dilara Bağcı 07-02-2013

Teşekkürler

Çalışmalarımıza verdiğiniz yorum için gerçekten çok teşekkürler. Sizlerden yorumlarınızı almak ve saygı duymak gerçekten bizi çok sevindiriyor. Teşekkürler.

Toplam 5 yorum bulundu. 1-5 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 560
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1064
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 525
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 436
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 489
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 430
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 621
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 488
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1106
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 970
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 833