SAADET MUHABBETLERİ

20-12-2006 6024 Yorum yok. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı “Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster KAHVE Bahane” halk deyiminden yola çıkarak oluşturdukları SEÇMENLE BİREBİR İLETİŞİM Projesini ilçe Yerel Basınına tanıttı.

Yaptıkları etkinlikleri halka indirme konusunda çok programlı çalışarak yerel basın ile en fazla iletişim kuran Siyasi Parti olarak bildiğimiz Saadet Partisi Beykoz İlçe Yönetimi yeni projelerini de basın ile paylaştı. Gazetemiz dışında, Dost Beykoz ve Ordu-Mesudiye Sesi gazeteleri temsilcilerinin de bulunduğu basın toplantısında Salih Birinci Başkanlığındaki İlçe Yönetim Kurulu ve çok sayıdaki partililer Basının muhatabı oldu.



Salih Birinci konu ile ilgili bilgilendirmeye geçmeden ilçe yerel basınına etkinliklerine koydukları katkı sebebiyle teşekkür etti. Genel olarak yaptığı açıklamalarda; Papa’nın ülkemize gelişini protesto afişlerinin Beykoz Belediyesi tarafından söz verilmiş olmasına karşılık, birkaç defa sökülüp yeniden asılmasına olan tepkisini, çirkin bir davranış olarak dile getirerek yapılan davranışı asla kabul edemediklerini belirtti.
Saadet Partisinin parti programından hiç taviz vermeden ilerlediğini vurgulayan İlçe Başkanının, diğer açıklamalarını maddeler halinde aşağıda aktarıyoruz.
X-Uzun yıllar Kıbrıs’ta akan kanı, 1974 son akan kan ile durdurup barışı getirdiklerini, kanla alınan toprakların masa başında verilmesine seyirci kalmayacağız.
X-Halkımız Siirt Seçimlerini ve Sayın Başbakanımızın bu makama nasıl geldiğini unutmadı.
X-İktidar Partisinin Kanun çıkartma anlamındaki Milletvekili sayısı belli, buna rağmen Askerlerimiz Lüblana gönderilmiştir. Yani gidebiliyormuş bu önemli bir konudur.
X-Orman Bakanımız verdiği talihsiz beyanatla devletin gücünü zedelemiştir. Zira devletimiz her yere girer.
X-Hükümetin, Avrupa ve İMF sevdası özelleştirmeyi başımıza bela etmiştir.
X-Papa’nın ülkemize yaptığı gezi süresince gerçekleştirdiği davranışlar samimi değildir. Bu davranışların hepsinin ileriye dönük planları vardır.
Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı biz herkesle dost geçinmek istiyoruz. Yalnız unutulmamalıdır ki sabrın zorlanma sınırı vardır, kimse bizim sabır sınırımızı zorlamasın açıklamasıyla genel bilgilendirmeyi bitirdi.



Salih Birinci daha sonra, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Öksüz ve arkadaşlarının hazırlayıp yürüttüğü Proje için Ali Öksüz’ün açıklama yapmasını istedi. İlçe teşkilatının en aktif bireylerinden olan Başkan Yardımcısı Ali Öksüz, projelerindeki amaçlarının, belli dönemlere endeksli projeler yerine, halk ile iç içe olup onların gözlemlerinden yararlanıp, onlara mevsimlik siyasetçi olmadıklarını açıklayıp, aldıkları bilgiler ile daha güzel bir çalışma programı yapacaklarına inandıkları için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirti. Bu amaç doğrultusunda ziyaretlerinin aralıksız devam ettiğini açıkladı.
Toplantı sonrasında yerel basının Acar ve Sel konulu sorularına yine İlçe Başkanı Salih Birinci cevap verdi; Acar hadisesi 3 yıldır devam ediyor, Belediye Başkanının açıklamasını üzülerek izledim. Bu konu yargıda sonucunu hep birlikte göreceğiz. Sel konusunu, siyasi kimliğimizi kenara bırakarak takip ettik. Elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık, ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan CAN SUYU yardım organizasyonu da, sel mağdurları ile buluşturduk diyerek konuşmasını bitirdi.



Önemli Not:
Gerek web sitemizde gerekse, gazetemizde haberlerini en çok yayınladığımız ve yerel basını en çok bilgilendiren siyesi parti yöneticileri olarak bildiğimiz Saadet Partisi Beykoz Yöneticilerinin, böylesine özveri ile gerçekleştirdikleri çalışmalarının, daha fazla gündemde kalması düşüncesiyle “gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane” etkinlik haberlerini, çok az bir süre bekleyerek yaptık.







20-12-2006 6024 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 492
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787