AK PARTİ'NİN HEDEFİ “%50” OY

22-01-2007 7471 2 yorum. Yorum Ekle

AP Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz Korusu İçerisinde hizmete yeni açılan İstanbul Büşükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde (Hasır) gerçekleştirdiği mükemmel gece de % 50 lik ol beklentisiyle Seçim Stardını Vedi.

Beykoz Teşkilatının tüm kademelerinin desteği ve birlikteliği ile gerçekleşen geceye, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş, Beykoz İlçe Başkanı Dr. Ahmet Batu, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Çavuşbaşı Belediye Başkanı M. Hanefi Dilmaç, İl Başkan Yardımcısı Ali Can Taşçı, İstanbul Eski İl Başkan Yardımcısı Metin Külünk, Çavuşbaşı eski Belediye Başkanı Osman Şimşek ve AK Parti Beykoz eski İlçe Başkanı Salim Kararmaz anons edilen protokol davetlileri oldular.

Gecede fon olarak kullanılan müzik dışında her hangi bir müzik programı oluşmadı. Gecenin sunumunu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nevin Çalışkan yaptı. Protokol mensupları sunucunun sahneye davet etme sırasına göre mikrofon alıp davetlilere hitap etti.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Dr. Ahmet Batu:

Katılımcılara teşekkür etti, Beykoz’a çok yönlü sosyal tesis kazandırdığı için Kadir Topbaş’a ve çok başarılı bulduğu çalışmalarından dolayı İl Başkanı ve Belediye Başkanlarına özel teşekkür ederek, asıl teşekkürünü kendilerini göreve getiren ve önümüzdeki seçimde de yeniden getireceklerini belirttiği seçmenlerine ayırdı.
Beykoz’un sorunlarını çok hassas seçilmiş cümlelerle aktardıktan sonra, Kültür Başkenti olacak İstanbul’da bu ilin en güzel ilçesi olarak bizlerde farklılıklar yaşamak istiyoruz diyerek, verdiği örnekte, bu proje kapsamda Riva deresi boyunca yapılacak çalışmaların getirisini açarak anlattı.
Büyükşehir Belediyesinin sel felaketi süresince yaptıklarını saygıyla andığını belirten ilçe başkanı bazı verilen sözlerinde yapılamadığının itirafını da herkesle paylaşma samimiyetini gösterdi.

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül:

Muharrem Ergül’ün protokole ve misafirlere yaptığı klasik selamlamasından sonra, Kadir Topbaş’a olan yakınlığını aktarmak için kendisini ne zaman arasam o zaman buluyorum, ben bundan evvel Büyükşehir Belediyesinde çalışırkenki Başkanımla bu kadar rahat görüşemiyordum demesi oldukça yadırgandı. Ergül, Büyükşehirin ilçeye yaptığı yatırımların 300 tirilyonu aştığını belirterek tüm ekibi adına bir kez daha teşekkür etti. İl Başkanı içinde kendisi gibi çalışkan ve dakik olduğunu ifa eden güzel sözlerle andıktan sonra ona da teşekkür etti. Muharrem Ergül öldürülen Ermeni Gazetecinin evine taziye ziyaretinde bulunduğunu ve şu anda yemek yediğimiz mekanın geçmişte Ermenilere ait olduğunu belirterek tarih tersi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyle Başkanı Mimar Kadir Topbaş:

Kadir Topbaş İstanbul genelindeki çalışmalarından çarpıcı örnekler verirken, doğal gazın Beykoz’a Muharrem Başkanın kendisinden ricada bulunması sebebiyle erken geldiğini belirten Topbaş konuşmasının can alıcı noktalarını önümüzdeki seçim çalışmalarında kadroların geçmişte olduğu gibi özveri ile çalışmasına getirdi. Kendisinin partinin her kademesinde görevler yaparak geldiğini hatırlatarak, asıl gücün seçmenimizde olduğunu sizlerin başarılı çalışması ile geçmişte olduğu gibi başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum diyerek, Beykoz’la ilgili bombayı patlattı ÜSKÜDAR-BEYKOZ ARASI METRO PROJESİ hazırladıklarını belirterek Beykoz için müjde verdi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu;

Konuşmasına Beykoz ve İstanbul Halkına teşekkür ederek, inşallah kendilerine seneye bu zamanlarda teşekkür edeceğim diyerek başladı. Çok süratli konuşan ve seçmenlerine teşekkürü unutan Beykoz Belediye Başkanına tatlı bir söz dokundurduktan sonra genel konuşmasına geçti.
Gençlere çok güvendiğini ve özellikle Beykoz İlçesi Gençlik Kollarının başarılı çalışmalarınıda takip ettiğini belirterek, biz gençlere Ak Partiyi sevmelerini değil,ülkelerini, mahallelerini, okullarını, komşularını sevmelerini öğretmeye çalışıyoruz. Bunları yapan geçler özgür iradeleri ile başarılı siyasi çalışmanın adresini kendilerinin bulacağına inanıyorum diyerek, halkımıza üç konuyu iyi işledik 1- Saygın Siyasetçilik Anlayışı, 2- Siyasetin Samimi Yapılabileceği, 3- Duyarlı Bir Siyaset Anlayışını Toplumun Her Kesimine Yaydık diyen Müezzinoğlu, geçmişteki yaşanan olumsuzluklarla kendi dönemlerini kıyasladı. Kimse kuşku duymasın ve merak etmesin, sadece milletimize saygılı olunsun, TBMM zamanı geldiğinde milletin onur duyduğu bir ismi Cumhurbaşkanı seçecektir. İl Başkanı konuşmasının bir bölümünü de, kadrolarının geçmişteki başarılı çalışmalarını tekrarlaması ve hatta onun üzerine çıkarak, hem İstanbul’da, hem de Beykoz’da % 50 oy sınırını yakalamalıyız diyerek, yeniden yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Çavuşbaşı Belediye Başkanı M.Hanefi Dilmaç mazereti sebebiyle yemeğe kısa bir süre gecikerek geldi, Dilmaç konuşma yapma yerine takdim edildiğinde oturduğu yerden kalkarak salondakileri selamladı.

Gecenin sonunda Ak Parti Beykoz Gençlik Kollarının çalışmalarına desteklerinden dolayı İlçe Gençlik Kolları tarafından İş Adamı Ahmet Yılmaz’a ve Parti tüm kademe teşkilatları olarak ta, kendilerine desteğinden dolayı İlçe Başkanı Dr. Ahmet Batu’ya plaket verildi.

Beykoz İlçe Başkanlığının Programladığı sürecin bitiminde protokol ve davetliler hep birlikte salonu terk etmek üzere kalktılar. Eski adı Hasır olan Büyükşehir Sosyal Tesisi önünde davetliler tüm protokdlün eksiksiz katıldığı ortamda hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdi.









22-01-2007 7471 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

melike uzun 22-01-2007

manşet haber

% 50 olurmu tartışılır fakat yeniden iktidar olacağına kesin gözü ile bakıyorum,çok dikkatli takip ettiğim iki önemli sitenin haberleri arasında çelişkiler var,bunu anlayamıyorum siyaseti çok bilmediğim içinde bir hayli zorlanıyorum, biraz detay yazmışsınız herhalde objektif olma adına yapıyorsunuz, yerel anlamda böylesine haberleri yakın takip edebildiğiniz için tebrik ediyorum

SALİM 05-04-2007

DERTLİ

Ey Beykoz halkı duydunuzmu? Beykoz'a tam 300 trilyon yatırım yapılmış! size soruyorum kaç tane fabrika açıldı, (kapatıldığını biliyoruzda açıldığını görmedik dediğinizi duyar gibiyim) kaç kişi istihdam edildi. Beykoz kahvehaneleri ağzına kadar işsiz insanla dolu.Beykozda oturan bir vatandaşın geleceğe güvenle bakabileceği hangi projeyi hayata geçirdiniz(imar, mülkiyet,işsizlik). Evet 300 trilyon harcamış olabilirsiniz ama her harcama yatırım değildir. milletin alın teriyle kazanıp vergi olarak size ödediği paraları toprağa gömemezsiniz, çar çur edemezsiniz. bu memlekette taşmı kalmadıda TAAA ÇİN'DEN GRANİT TAŞI GETİRDİNİZ. HOLLANDADAN LALE TOHUMU GETİRDİNİZ. KÜLTÜR FESTİVALİ ADI ALTINDA TARİHİ BEYKOZ ÇAYIRINDA MEDENİYETİN ''M'' SİNİ BİLMEYEN DÜNYANIN BİLMEM NERESİNDEN GELMİŞ ÜÇ BEŞ ÇAPULCUNUN YAPTIĞI GÖSTERİYİ MİLLETE KÜLTÜR DİYE YUTTURdunuz (tabii kimse yutmadı haaa) ama oturduğunuz evin önünü çok iyi sağlamlaştırdınız kaymaması için. Ancak şu anda işgal ettiğin koltuğun kaymamasını nasıl önleyeceksin merak ediyorum.% 50 oy dan bahsediyorsunuz önce kendiniz inanıyormusunuz buna tabiki inanmıyorsunuz. hele bir çıkın sokağada alın boyunuzun ölçüsünü. o zaman görürsünüz % 50 yi rüyanızda.Bekleyin size sandıkta küçük bir süprizimiz olacak...

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 468
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 463
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785