BBP ÇAVUŞBAŞI ÇIKARTMASI

28-02-2007 10559 3 yorum. Yorum Ekle

Son dönemde oluşan siyasi kulislerin en çok konuşulan partilerinden olan Büyük Birlik Partisinin, Çavuşbaşı Belde Yönetimi yeni oluşturulan yönetimlerini, Genel Başkan Yardımcıları Ökkeş Şendiler ve üst düzey Parti Yöneticilerini misafir ettikleri, Çavuşbaşı Anzer Restaurant’taki yemekli toplantıda tanıttılar.


Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Şendiler, MKYK Üyesi Rıfat Yüzbaşıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Atan, Kamil Bülbül, İ.Hakan Karakuş, Beykoz İlçe Başkanı Özer Güneş, Beykoz Eski İlçe Başkanı Hasan Gültekin, Ümraniye İlçe Başkanı Ahmet Ali Kaplan, Kartal İlçe Başkanı Hurşit Yiğit kayda alabildiğimiz protokol mensupları oldular.
Ayrıca protokolün misafir bölümünde, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanifi Dilmaç, bazı meclis üyeleri ve muhtarlar gecenin konukları oldular.




Beykoz İlçe Başkanı Özer Güneş, Belde eski Başkanı Mehmet Tan, Belde Yeni Başkanı Gürbüz Önder, MKYK Üyesi Rıfat Yüzbaşıoğlu ve İl Başkanı adına Yönetim Kurulu Üyesi Vadat Atan davetlilere hitap ettiler. Konuşmacılar hitaplarında genel olarak, Çavuşbaşı Beldesindeki görüntünün güzelliğinden bahsedip, bu coşkunun ülke geneline yayılması gerektiğinin altına çizerek, yeni seçilen Belde Yöneticilerini kutladılar.



Gecenin konuşmacısı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Şendiler yoğun alkışlarla geldiği kürsüde her zaman olduğu gibi davetlilere hitap coşkusunu yaşattı. Şendiler ülke siyasetini genel bir çerçeve içerisine alarak aktardıktan sonra, iktidara yüklenerek hükümetten duydukları sıkıntıları dile getirdi. Şendiler konuşmasının sonunda ise BBP’nin önümüzdeki seçim sürecinde izleyeceği çalışma konusunda da açıklamalarda bulunarak, Beldenin yeni yöneticilerini tebrik etti.



Yapılan devir teslim töreninin partinin üst düzey yöneticilerinin önünde gerçekleşmesi, göreve yeni gelen yöneticilerde ve törene katılan partililerde heyecan yarattı. Yeni yöneticiler görevlerinin ne denli zor olduğunu ve çalışma dönemlerinin sıkı mercek altında olduğunu hissetmeleri, çalışmaktan başka çarelerinin olmadığı yönünde yorumlandı. Gece müzik ve şiir dinletisi ile ayrı bir güzelliğe kavuşturuldu.









28-02-2007 10559 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

fevzi kılıç 28-02-2007

tebrik

ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZE OLMUŞ HAZIRLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDİYORUM.BU ORGANİZYASONDA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ BBP İKTİDARI YAKIN ZAMANDA GERÇEKLEŞECEĞİDİR.ARTIK TÜM TÜRKİYE BBP'Yİ BEKLİYOR.TÜRKİYE EL ELE HAYDİ BÜYÜK BİRLİĞE...

GÖKHAN İYİYAPICI 01-03-2007

HAYIRLI OLSUN

PARTİYE,DAVAMIZA EMEĞİ GEÇEN TÜM GÖNÜLDAŞLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN.BU TÜR ORGANİZASYONLAR İNŞALLAH TÜRKİYENİN HERYERİNDE3 OLACAKTIR.MEHMET BAŞKANDAN ALLAH RAZI OLSUN.GÜRBÜZ BAŞKANA DA GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN DİYORUM
-TÜRKİYE EL ELE BÜYÜK BİRLİĞE-

doğuş haber 05-03-2007

açıklama

sitemizde bazı siyasi partilerin haberlerinin çok yayınlandığını iddia eden,Beykoz'u hiç tanımayan bir okuyucumuzun, yorum, mesaj ve eliştiri üçgenini karıştırarak kendi görüşlerini empoze temek isteyen yorumunu malesef yayınlayamadık, okurumuzun siyasi partiler ile ilgili merakını gidermek ve bir kez daha hatırlatma yapmak üzere, ilçemizde davet aldığımız her siyasi partinin yasal zeminde yaptıkları etkinliklerini haber yaptığımızı Beykozlu okuyucularımızın bildiği gibi diğer okurlarımızında bilgilerine aktarıyoruz. burada göze batan, bazı siyasi partilerin çok etkinlik yapması, bazılarınnında hiç etkinlik yapmaması gerçeği ortaya çıkmakta, dolayısı ile bu ayrıntıyı Beykoz dışından bir okuyucunun ortaya çıkartmasına sitemiz adına sevindik, aslında bu çelişkiyi Beykozlu okuyucular yakalasaydı daha iyi olacaktı, malesefki çok etkinlik yapan siyasi partilerilerin haberlerini yapmakla veya hiç etkinlik hapmayanları yapamamakla ne kadar zorrda kaldığımız ortadadır. zira partisinin etkinlik yapmadığını görenlerin, yöneticilerini ciddi anlamda eleştirip etkinlik yapmaya zorlamaları gerekmektedir.

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 443
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787