BİZİM POLİSİMİZ

05-04-2007 6231 2 yorum. Yorum Ekle

Polis Teşkilatımızın 162. Kuruluş gününü kutlayacağımız 10 Nisan 2007 tarihi öncesinde, geleneksel hale gelen Polis Haftası münasebetiyle Bizim Polisimiz “Beykoz Emniyet Müdürlüğü” İlçe Kaymakamımız Cengiz Gökçe’ye ve çeşitli kurumlara ziyaretler gerçekleştirdiler.

Emniyet Müdürü Kaan Bal, Emniyet Amiri Güven Keskin, Baş Komiser Ülgen Karabey ve Polis Memurları Asiye Bostan, Alev Uğur, Döne Türkay, Hasan Sarıca ve İbrahim Şentürk’ten oluşan Polis ekibi ilk ziyaretini Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe’ye gerçekleştirdi.
Emniyet Müdürü Kaan Bal, yaptığı açıklamada, polis haftası münasebeti ile ziyaretlerinin ilkini, İlçe Kaymakamına gerçekleştirdiklerini söyledi Emniyet Müdürü, Cengiz Gökçe’nin çalışma şevklerini itelediğini ve kendisi ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti de, dile getirdi.
Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe’de yaptığı açıklamada, Ülkemiz için Polisimizin önemini net ifadeler ile dile getirerek, Polisimizin 162. yıllarını tebrik etti. Gökçe ayrıca Beykoz’da görev yaptığım süre içerisinde başarılı bir Polis kadrosu ile çalışmış olmanın ayrıcalığını hep yaşadığını, bu ayrıcalığı, diğer ilçelerin konumuna baktığında çok daha iye fark ettiğini belirterek, Emniyet Müdürü şahsında tüm Polisimize teşekkür etti.


Ziyaretlerin ikincisi, Beykoz Omurilik Felçliler Derneği Şubesine gerçekleştirildi, Polis ekibini Dernek Başkanı Serap Beşer, Yardımcısı Erdal Özdemir ve Yöneticiler çiçeklerle karşıladı. Dernek Başkanı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları konusunda kısa bilgiler aktarıp, Polis Teşkilatının 162. yılını tebrik etti. Dernek yöneticilerinin çeşitli sıkıntılarını da dinleyen Emniyet Müdürü, derneğin çalışmalarını takip ediyor olmasına karşılık fazla katılamadıklarını, fakat gönüllerinin onlarla olduğunu belirtti. Gerçekleştirilen hoş sohbetlerin arasından, Dernek Başkan Yardımcısı Erdal Özdemir ve Gazetemizden Ozan Derviş, Emniyet Müdürü Kaan Bal ile kısa bir masa tenisi maçı yaptılar. Gazetemizden Ozan Derviş Ünlü Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın’ın, Derneğin Sanat Danışmanlığını ve Doğuş Gazetesinin yazarı olduğunu belirtip, dernekte 15 günde bir Ülkü Erakalın tarafından yapılan “Sevgi Sohbetleri” programlarının birisine Polis Haftası münasebeti ile katılmalarını önerdi. Emniyet Müdürü teklifi memnuniyet ile kabul ederek, ilk p.tesi günü yapılacak, Ülkü Erakalan’la Sevgi Sohbetlerine, bir grup olarak katılacaklarını belirtti.




Polis haftası ziyaretlerinin devamında, Kavacık Buket Huzur Evi ve Göksu Huzur Evleri ziyaret edildi.
Buket Huzur Evine gerçekleşen ziyarette, huzur evinin çok fonksiyonel olarak tasarım edildiği ve her kategoriden yaşlıya hizmet verildiği görüldü, ayrıca kurumun yeni açtığı, yaşlılar oteli adını verdikleri, yeni birimine kendi istekleri ile nakil olan yaşlılarının da olduğu belirtildi. Huzur evi yöneticisinin yaşlılar ile kurduğu diyalog ve konuklara olan davranış biçimi ile işisin ehli olduğu her davranışından belli etti.





Son ziyaret, A.Hisarı Göksu Huzur Evine gerçekleştirildi, bu ziyarete Kavacık Polis Karakolu Amiri Baş Komiser İsmail Aydın’da eşlik etti. Daha önceki ziyaretlerde genel olarak. Sevgi, misafirperverlik ve anılar üzerine sohbetler yapılırken, Göksu Huzur Evindeki yaşlılarımızla, ülke meseleleri, polisimizin yetiştiriş ve göreve başlatılması, terfi almaları, tecrübe kazanmaları ve emekliliklerine kadar olan süreç, çok samimi ve içten bir sohbet ile ele alındı.




Genelde ekonomik durumları iyi olan ailelerin yaşlılarının kaldığı huzur evlerinde kalan yaşlılarımız, öncelikle kendilerinin ve ailelerinin geride kalan yaşam sürecinin sohbetleri ve nükseden sağlık sorunlarının tedavisi ile günlerini geçirmekte oldukları görüldü.
Başta Emniyet Müdürümüz Kaan Bal olmak üzere, ziyarete katılan Polislerimizin yaşadıkları duygusal anları fotoğraflar ile aktardık. Biz Doğuş Haber Ekibi olarak “İŞTE BİZİM POLİSİMİZ” diyerek gördüklerimizden gurur duyduk.







05-04-2007 6231 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Ali Şişman 05-04-2007

Bizim Polisimiz

Polisimizin 162. yılını tebrik ediyorum, bizde özellikle ilçe polisimizden çok memnunuz, ne varki ilçeyi yönetenlerin polisimizi görevlerinden hiç taviz vermeden, 365 gün aynı sevecenlikte tutabilmek için özel geceler düzenlemesi gerektiğine inanıyorum, fakat nafileki bizim ilçemize lüks bir davranışmı olur göremedik. Tekrar tebrik eder, nice yıllar dilerim

Mehmet Ali Anafarta 06-04-2007

İyi ki Varsınız!

Emniyet Teşkilatımızın 162. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun! İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Kaal Bal'a ve Bütün Emniyet Teşkilatı Görevlilerine Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız. SİZLER İYİ Kİ VARSINIZ!

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 463
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 393
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785