Bilgehan Murat Miniç; “Beykozlu Kadınların İsmini Tüm Dünyaya Duyuracağız.”

09-03-2019 1264 Yorum yok. Yorum Ekle

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle İyi Parti Beykoz İlçe Başkanlığı boğazda tekne turu ve kahvaltı etkinliği düzenledi. İlçe Başkanı Akif Taşdemir'in ev sahipliğinde düzenlenen tekne turuna İyi Parti Beykoz Belediye Başķan Adayı Bilgehan Murat Miniç eşi Ferda Miniç ile birlikte katıldı.


Düzenlenen organizasyona İyi Parti Beykoz Belediye Meclis Üyeleri adayları da yer alırken Beykozlu kadınlarında katılımıyla tekne turu adeta bir şölene dönüştü. Kahvaltının ardından Bilgehan Murat Miniç sözlerine ‘Beykoz’un ağzı dualı cesur annelerine, ablalarına, bacılarına selamlar olsun. Dünya Emekçi kadınlar günü kutlu olsun.’ diyerek başladı.


Kadın Kolları Diye Bir Şey Olamaz

Başkan Adayı Murat Miniç belediyenin Beykoz'da sosyal yardımlarla kadına değer verir gibi göründüğünü belirterek; ‘Beykoz'da belediyenin kadınlara kattığı ne var diye sorsak cevap verebilecek bir kişi bile bulamayız. Çünkü kadını yönetimden, eğitimden, söz hakkından, ekonomik özgürlükten  uzak tutan bir yönetim anlayışı, kadınlara hiç bir şey katamaz. Bilmeyenler için söylüyorum. Bizim ilçe teşkilatımızda ‘kadın kolları' diye bir birim bulunmuyor. Erkek kolları diye bir birim olmadığı için kadın kolları diye bir şey de söz konusu olamaz. Biz bu ayrımı ortadan kaldırdık. Bizim tüm ilçelerimizde parti üyesi kadınların hepsi doğal yönetim kurulu üyesidir.”


Beykoz’un Kadınları İsmini Dünyaya Duyuracak

“Biz; kadınlar için muhteşem bir proje hazırladık. Adı ‘Beykoz Emek’. Kısaca BEMEK. İnşallah belediyeyi aldığımız zaman ilk işlerimizden biri olarak kadınlar için kişisel gelişim, el sanatları ve mesleki kurslar açacağız. Bu kurslara düzenli olarak katılan kadınlara ayda 500 TL ücret ödeyeceğiz. Ürettikleri tüm sanatsal ve el emeği ürünleri belediye olarak satılmasını sağlayacak ve yine bunlardan elde edilen gelirleri kendilerine vereceğiz. Böylece hem Beykoz’un kadınları ekonomik anlamda bir güç sahibi olacaklar hem de üretime katkıda bulunarak isimlerini önce tüm Türkiye ye sonrada dünyaya duyuracaklar. “


Çocuklarımıza Ekolojik Kreşler Kuracağız

Genç kızlarımızın spor ve sanatla daha fazla buluşmasını sağlayacağız. Okullarından mezun olan kızlarımızın iş bulabilmesine daha fazla yardımcı olacak, kadın istihdamına öncelik vereceğiz. Yeni anne olmuş kadınlara destek olacağız. Hamilelik dönemlerinde beslenme, spor ve anne bebek sağlığı konularında sürekli yanlarında olacağız. Çocuklarımıza ekoloji kreşler kurarak çalışan annelerimizin sosyal hayata katılmalarını sağlayacağız. Beykoz’da ki bütün kadınların hukuki ve psikolojik olarak da yanında olacağız. Beykozlu hiç bir kadın hayatın getirdiklerine karşı kendisini yalnız hissetmeyecek. Devletimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla bu konular için iş birliğinde olacağız. Pozitif ayrımcılığı kadınlar için her zaman ön planda tutacak aile kurumuna hizmetlerimizle Beykoz’umuzun toplumsal refah seviyesini yükselteceğiz.

Haber Kaynağı: İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’in İletişim Koordinatörlüğü

 

 




09-03-2019 1264 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787