ÇAVUŞBAŞI’NDA CHP RÜZGÂRI ESTİ

09-03-2019 1473 Yorum yok. Yorum Ekle

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Beykoz’un imar, plan ve tapu açısından en dertli bölgelerinden biri olan Çavuşbaşı’nda temaslarda bulundular. CHP Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz da toplantıda hazır bulundu.


İlk olarak Çavuşbaşı Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP heyeti, burada kendilerini karşılayan dernek üyeleriyle sohbet etti. Sözlerine herkese teşekkür ederek başlayan İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, “Değerli arkadaşlar, Beykoz bizim için siyasi çalışmalar yaparken en çok değer verdiğimiz ilçelerin başında gelir. Geçmişte nasıl burada yaşanan pek çok sorunu ilk önce biz dile getirmişsek bugün de durum farklı değil. Bu sorunların tamamına çözümlerimiz var. “


AKİF HAMZAÇEBİ: “BEYKOZ’U SİL BAŞTAN YAPACAĞIZ DİYENLER 15 YILDIR ÇÖZEMEDİLER”

“Arkadaşlar, bildiğiniz gibi bugün Dünya Kadınlar Günü. Acı veren bir olayın ardından kabul edilmiş çok önemli bir kazanımdır bu. Ancak kadınlarımızı yılda bir güne sıkıştıran bir günün ne kadınlara ne de topluma bir faydası yok. Maalesef bu ülkede erkekler kadınlara gerçekleri söylemiyor, belediyeler kadınlara gerçekleri söylemiyor, ülkeyi yönetenler kadınları gerçekleri söylemiyor…  Biliyorum Çavuşbaşılılar dertli. Hatırlayacaksınızdır, daha önce de defalarca yanınıza geldim. Pek çok defa size sorunlarınızın çözümü noktasında yardımcı olacağız dedik. Hatta sizlere tapularınızı vereceğiz dedik. O günlerde başbakan olan bugünün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bizim sözlerimize karşın, “Siz kimin malını kime veriyorsunuz?” diye ilçe ilçe geziyordu. Aradan yıllar geçti. Vatandaşlarımız bize muhalefet yapma yetkisi verdi ama sizler hala aynı sorunlarla baş başasınız. Biz ise hala aynı iddiadayız. Bu seçimde gelin bize yetki verin, bu sorunlarınızı çözelim. İktidar partisinin Belediye Başkan Adayı, bugün Hürriyet gazetesine “Beykoz’u sil baştan yapacağız” demiş.  Yani diyor ki aslında, bu sorunları 15 yıldır biz çözmedik! Bunlara inanmayın arkadaşlar. Sizi bir kez daha kandıracaklar. Çünkü, onların planları başka.”


“TÜRKİYE’Yİ SOĞAN KUYRUĞUNA SOKANLAR, BEKA SORUNU VAR DİYORLAR”

“Siz, yıllarca buraların çamuruna bastınız, yolsuz, susuz, elektriksiz haliyle yaşadınız. Her bir sorununuzu kendiniz çözdünüz. Simdi gelip her şeyinize ortak olmak hatta her şeyinize sahip olmak istiyorlar. Coşkun Başkan her seferinde şunu söylüyor. “Beykozlu Beykoz’da yaşayacak” Beykozlunun imar sorunu bizim de en büyük önceliğimiz durumunda.  İşsizlik sorunu bizim için de çok büyük sorun. Sizlerin Beykoz’da kalma sebebiniz olan 3 önemli fabrika olan Cam, Tekel ve Deri Kundura fabrikalarının kapanmasından sonra fakirleşme ne yazık ki hızla arttı. Şimdi birileri bu seçim Türkiye’nin beka sorunudur diyor. Arkadaşlar bu ülke kurulduğundan bu yana neleri gördü geçirdi. En büyük krizlerde bile devleti yönetenler bunlar gibi çıkıp beka sorunundan bahsetmediler. Durum öyle değil tabii. Türkiye’yi soğan kuyruğuna sokanlar başarısızlıklarını örtbas etmek için bekadan bahsediyorlar. Türkiye’de tarım ve hayvancılığı çökertmenin başarısızlığını beka diyerek geçiştiriyorlar. Lütfen, Türkiye’yi bu hale getirenlere teslim etmeyin” dedi.


COŞKUN TOSUN: “ÇAVUŞBAŞI’NDA KİMSE MERAKLANMASIN”

Daha sonra söz alan CHP Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, bu ortamı sağlayanlara teşekkür ettikten sonra, “Sayın vekilim bizim ve tüm Beykoz’un ağabeyidir. Biliyorsunuz ben de defalarca Çavuşbaşı’nı ziyaret ettim. Ama bundan sonra daha da çok buralarda olacağız. Beykoz’un çok fazla sorunları var. Ama imar ve plan sorunu içlerinde en büyüğü. Biz bugün 41 projenin sunumunu yaptık. Çavuşbaşı’nda kimse meraklanmasın. Beykoz için tüm sorunlara çözüm projelerimiz var. Bize yıllardır bahaneler üretenler, artık koltuğu devretmek üzereler. Biz bir AR-GE ekibi kurduk. Birbirinden değerli isimlerle müthiş çalışmalar yapıyoruz aylardır. Onlara da buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ben Beykoz için taşın altına elimi değil gövdemi koydum. “

“ÜÇ KONU BENİ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜR”

“Beykoz’la ilgili 3 konu var ki, beni çok düşündürür. Bunlardan birincisi imar mülkiyet, ikincisi ekonomik gerileme ve üçüncüsü de Çavuşbaşı’nın havza sorunudur. Bunları çözmek için harika bir ekip ve projelere sahibiz. İnanın bana 31 Mart’tan sonra korkulu rüyalar görmeyeceksiniz. Sizin sorunlarınızı kendisine dert edinen bir başkan adayınız var.

Bakın anket sonuçları gelmeye devam ettikçe anketçilere düşman olmaya başladılar. Yani onlar da biliyorlar ki, yolun sonu göründü kendilerinin için. Sizler biliyorsunuz ki Coşkun Tosun’u her zaman bulabilirsiniz. Ama Zeytinburnuluyu bulabilir misiniz? Onu bırakın, şimdikini bulabiliyor musunuz? İnşallah bu kez onlara kırmızı kartı gösterip yetkiyi bize vereceksiniz. Ve size söz veriyorum. Halkın kabul etmediği hiçbir kararı biz de kabul etmeyeceğiz.” dedi.

Toplantının ardından Cuma namazı kılan Hamzaçebi ve Tosun, namaz sonrası Çavuşbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptılar. Burada bir çay içimlik dinlenen CHP heyeti, daha sonra esnafı dolaşarak hal, hatır sorup hayırlı işler diledi.

Haber Kaynağı: CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un İletişim Koordinatörlüğü




09-03-2019 1473 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 411
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785