COŞKUN TOSUN: “BEYKOZ’U SPORUN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ”

24-03-2019 1284 Yorum yok. Yorum Ekle

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’dan Beykozlu gençlere müjde niteliğinde açıklamalar geldi.

Çubuklu Spor tesislerinde yapılan bir etkinliğe katılan Coşkun Tosun, “Beykoz’un halkı, Beykoz’un çocukları spora meraklıdır, meyillidir. Yeter ki onlara hizmet götürülsün” açıklamasında bulundu.


Aynı zamanda 15 senedir Çubuklu Spor’un da başkanı olan Tosun, tesislere gelişinde antrenmanda olan çocuklar ve ailelerinin çok yoğun ilgisi ve tezahüratlarıyla karşılandı. Bir süre ailelerle sohbet eden Tosun, daha sonra konuşma yapması için hazırlanan bölüme geçti.


Burada çok sayıda sporcu ve ailelerinin yanı sıra Çubuklu Spor Yönetimi, Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir, Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu ve birçok Çubuklu sakinine hitaben bir konuşma yapan Coşkun Tosun, öncelikle bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

“SORUMLULUĞUMUN NE KADAR AĞIR OLDUĞUNUN FARKINDAYIM”


Tosun, sözlerine şöyle devam etti: “Değerli Çubuklulular, sevgili sporcularım, birbirimizi uzun yıllardır tanıdığımız için yeniden kendimi sizlere tanıtma ihtiyacı duymuyorum. Adaylık sürecimi en az benim kadar sizler de çok iyi biliyorsunuz. Hatta aday olmamda en büyük payın sizlere ait olduğunu da biliyorsunuz. Bana “Başkan, sana sadece bizim değil, bütün Beykoz’un ihtiyacı var” dediğiniz için aday oldum. Tabii ki bu talep sadece sizlerden gelmedi. Beykoz’un birçok kesiminden, STK’larından, derneklerinden uzun süredir aynı talepler geliyordu. Benim bu talepleri geri çevirmem söz konusu dahi olamazdı. Şimdi sizlerin karşısında bütün Beykoz’un umudu olarak duruyorum ve bunun sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun da farkındayım.”

“BURADA 600 ÇOCUĞUMUZA HİZMET VERİYORUZ”


“Değerli aileler, burada 600 tane evladımıza hizmet veriyoruz. Onların hayatında sporun, sağlığın, güçlü insan ilişkilerinin yeşerip kök salması için çaba gösteriyoruz. En önemlisi de kötü alışkanlıklarda uzak tutarak, ülkemiz için her biri aslan parçası gençler yetiştirmek için uğraşıyoruz. Aynı zamanda sportif başarılarımız da var. Bakın işte iki tane şampiyonluk kupası var burada. U17 ve U 19’da takımlarımız şampiyon oldular. U16’da da ikinci olduk. Yani demem o ki, hem insanı, hem de sportif açıdan güçlü değerler yetiştirmek gibi zor bir işi başardığımız için işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah hedeflerimiz daha büyük.”


“SİZLER ÇİVİ BİLE ÇAKAMAZKEN RANT ÇEVRELERİ BEYKOZ’U TALAN ETMEYE DEVAM EDİYOR”

“Önümüzdeki pazar günü çok önemli bir seçim var. Sizlerin de bildiği gibi Beykoz artık içine kapanmış bir ilçe durumunda. Kentsel ve yerel hizmetleri almaktan aciz, umudunu kaybetmiş, sürekli kan kaybeden bir yer olduk. Mütemadiyen geriye giden, imar ve mülkiyet sorunları olan, işsizlikten kıvranan Beykoz’a bizler de sahip çıkmazsak eğer, inanın çok kısa süre içinde çok daha kötü günlerle karşılaşacağız. Sizler evinize bir çivi bile çakamazken, rant çevreleri Beykoz’un en kıymetli alanlarını talan etmeye devam ediyor.”

“BEYKOZ EĞİTİMDE, KÜLTÜR VE SANATTA İSTANBUL’UN SON SIRADA KALDI”


“Burada sizlere sporun ruhuna aykırı konuşma yapmayacağım. Kimseyi suçlayarak, ayrıştırarak, itibarsızlaştırarak konuşmadığımı zaten sizler de biliyorsunuz. Hem Büyükşehir adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu hem de ben asla bu dili kullanmadık, kullanmayacağız da. Maalesef, Beykoz eğitimde, kültürde, sanatta İstanbul’un son sırasında kaldı. Bu kadar spor potansiyeli yüksek bir ilçede ne yazık ki belediyenin kendi spor salonu bile yok. Bir tane Dalan zamanında yapılan salonumuz vardı, onu da gittiler “Biz ilgilenemiyoruz” deyip, Büyükşehir’e verdiler. 42 tane spor kulübümüz var, ama aldıkları hizmet ne yazık ki içler acısı durumda. Sizlere buradan bir söz ve müjde vermek istiyorum. 1 Nisan sabahı Beykoz bambaşka bir yaşama uyanacak. İşte o andan itibaren Beykoz en kısa süre içinde eğitimde, kültür sanatta ve sporda resmen çağ atlayacak. Özellikle Beykoz’un sporda Türkiye’nin başkenti olması için var gücümüzle çalışacağız. Çocuklarımıza her alanda sevgiyle, ilgiliyle ve bilimsel metotlarla yaklaşarak Beykoz’un kaderini hep birlikte değiştireceğiz. Bunun için sizlerin desteğini istiyorum. İnanın bize birlikte çalışırsak yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir şey olmaz” dedi.


Daha sonra tüm katılanlarla birlikte aile fotoğrafı veren Coşkun Tosun, özellikle sporcu gençlerin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Haber Kaynağı Belediye Başkan Adayı Basın Danışmanı

Anahtar Kelimeler : Spor,Beykoz,Çubuklu Spor,CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun,Seçim



24-03-2019 1284 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 499
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 473
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 430
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 477
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786