ATATÜRK’ÜN HEMŞEHRİLERİNDEN COŞKUN TOSUN’A BÜYÜK DESTEK

29-03-2019 1497 Yorum yok. Yorum Ekle

Seçimlere 2 gün kala tempo düşürmeden çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Kavacık’taki Eyvah Kafe’de bir araya gelen Trakyalıların konuğu oldu.


Toplantıya eşi Nurgül Tosun’la gelen Coşkun Tosun’a çok sayıda Meclis Üyesi ve Adayı da eşlik etti.

Kapıda gençlerin meşaleleri ile karşılanan CHP heyeti, hınca hınç dolu olan Eyvah Kafe salonunu görünce memnuniyetini gizlemedi. 10. Yıl Maşı eşliğinde dakikalarca ayakta alkışlanan Coşkun Tosun ve beraberindekiler, kendilerine bu karşılamayı yapanları uzun süre alkışlayarak karşılık verdiler.


“SİZ TRAKYALILAR ÖZGÜRLÜKLERE VE DEMOKRASİYE DÜŞKÜNSÜNÜZ, ATATÜRK’ÜN HEMŞEHRİSİSİNİZ”

Mekândaki ekrandan çeşitli sunumlar ve pek çok dernek başkanının katkı konuşmalarının artından söz alan CHP Adayı Coşkun Tosun, bu buluşmada emeği geçen herkese şükranlarını sunduktan sonra “Birileri diyor ki, Beykoz’da Trakyalıların sayısı yok şu kadarmış yok bu kadarmış. Şuna emin olun ki, benim için sizlerin sayısının hiçbir ehemmiyeti yok. Benim için önemli olan sizlerin değeridir. Ve o değer benim için öyle önemlidir ki, hepinizi başımızın tacı olarak kabul ediyorum.  Çünkü siz Trakyalılar, özgürlüklere ve demokrasiye düşkünsünüz, çünkü siz Atatürk’ün hemşehrilerisiniz…”


“Burada sizlere teşekkür ederken Beykoz halkının kalanını da unutmamamız lazım. Onlar da bize büyük ilgi ve alaka gösteriyorlar. Ben her gün sahadayım. Halkımızın gözündeki ateşi görüyorum, inancı görüyorum.” dedi.

“MARTIN SONU BAHAR BE YAV”

Kendisini dinleyen Trakyalılara bir espri de yapan Tosun “Tüm bunlar, bize 1 Nisan’da bambaşka bir Beykoz’a uyanacağımızı açıklıyor. Demek ki, Beykoz’da martın sonu bahar ‘be yav’” deyince salonda bir kahkaha tufanı koptu.


“ORADA BİR HALKÇI BAŞKAN VAR’ DİYECEKSİNİZ”

Tosun konuşmasına şu şekilde devam etti: “Ama hiç meral etmeyin. Her şeyin bir sonu var elbette. Bunlar için de yolun sonu geldi nihayet. Hem Beykoz’da hem de İstanbul’da ömürlerini tamamladılar. Halk artık Beykoz’da kendisini dinleyen, sorunlara çözümler üreten, ulaşılabilen bir belediye başkanı istiyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, biz geldiğimizde Beykoz halkı derin bir ohh çekecek. En azından biz görevde kaldığımız sürece evim ne zaman yıkılacak diye kâbuslar görmeyecek. Bir derdi, problemi olduğunda ‘Orada halkçı bir başkan var, o bizim derdimize çare bulur’ diyecek”


“BİZ BU İŞİ VATANA HİZMET OLARAK GÖRÜYORUZ”

“Değerli Trakyalılar, çok harika bir kadro kurduk. Birbirinden değerli isimlerle hizmet etmek istiyoruz Beykoz’umuza. Hepimiz elimizi taşın altına koyduk. Arkadaşlarımızın hepsini çok önemli görevlerinden ayırarak getirdik. Hepsi büyük fedakârlıklar yaptılar. Ama biz bu işi vatana hizmet olarak gördüğümüz için her türlü şarta göğüs geriyoruz. Tek isteğimiz, sizlerin de bizim yanımızda yer almanızdır.”


“ZEYTİNBURNU’NU BETONA ÇEVİREN İSMİ GETİRDİLER”

“Bugün iktidarla olanlar, yıllardır Beykozluları yok kanunlar değişmez, yok elimizden bir şey gelmez diye diye özgüveni bitmiş bir ilçe yarattılar. Şimdi de güya Beykoz’u kurtarmak için Zeytinburnu’nu betona çeviren bir ismi buraya getirdiler. Beykoz halkı bunu kabul etmedi. Biz Beykoz’u bilen Beykozlu başkan istiyoruz dediler ve beni de bu sloganla aday adayı olmam için teşvik ettiler. Sağ olsun partim de benim adaylığımı uygun gördü ve bugünlere el birliğiyle geldik. Şimdi buradan sizlere söz veriyorum. Destek verir de Beykoz Belediyesini bizlere layık görürseniz eğer çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız. Sizleri asla mahcup etmeyeceğiz.”


Program sonunda da Trakyalıların yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Coşkun Tosun, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Haber Kaynağı: CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un İletişim Koordinatörlüğü

 




29-03-2019 1497 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839