BEYKOZ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE NEFESLER TUTULDU

09-05-2019 2906 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Ortaçeşme Merkez Binasında kurum içerisinde eğitim alan kursiyerlerin ürünleri sergilenirken, her zaman olduğu gibi birbirinden değerli çalışmalar sergiye katılanların beğenisine sunuldu.


Kursiyerler ile birlikte, Özlem Çiftçi’nin El sanatları, Tuğba Yüksel’in Yiyecek İçecek, Huriye Sırçancı’nın El Sanatları, Sibel Kumral’ın Resim Sergisi, Nefise Karakuş’un Moda Tasarım sergileri, yine Kurumun Halk Oyunları Öğretmenlerinden Hacer Koptagit’in Ekibinin gösterisi ile tam bir karnaval havasına büründü.


Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde başlayan gösteride Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Halk Eğitim Merkezinin Yönetici ve Öğretmenleri ile Kursiyerler ve yakınları hazır bulundu.


Resim Öğretmeni Sibel Kumral’ın sunumunu yaptığı açılışta hava muhalefeti sebebiyle Hacer Koptagit’in Öğrencileri kısa bir Halk Oyunları Gösterisi sundu. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur ve Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yaptıkları protokol selamlama konuşmalarında, emeği geçen öğretmenleri ve kursiyerleri tebrik ettiler.


Beykoz Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde yapılan açılış töreninde Resim Öğretmeni Sibel Kumral’ın Öğrencilerinden Nazmiye Köksalan yaptığı, oldukça anlamlı Halk Eğitimi Merkezini net ifadeler ile anlatan konuşmayı orijinal hali ile haber altında yayınlayacağız.


Kurum önünde alkışlar eşliğinde kesilen kurdele sonrasında konuklar, kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların birbirinden değerli ürünlerini inceleme fırsatı buldular.


Protokol konukları zaman zaman öğretmenlerden ve ürünlerin sahiplerinden çalışma süreçleri ve ortaya koydukları eserler konusunda bilgiler alırken günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Açılışa özel ikram bölümünde ise yine kursiyerlerin güne özel hazırladıkları ikramlar tüm konuklara dönüşümlü olarak ikram edildi.


Nazmiye Köksalan’ın açılışta gerçekleştirdiği konuşmasını orijinal haliyle okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Değerli hocalarımız, saygıdeğer konuklar ve sevgili arkadaşlar Halk Eğitim Merkezi’mizin. sergisine hepiniz hoş geldiniz.

Başta kurum müdürümüz Sayın Mustafa Mamur Beyefendi ''ye ayrıca kurumumuzun okul aile birliği üyelerine ve kıymetli hocalarımıza

Bizlere verdikleri emeklerden dolayı sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Halk Eğitim Merkezi’miz ömür boyu öğrenme sloganı ile çıktığı yolda çok anlamlı ve başarılı işlere imza atıyor.

Bu sayede genç yaşlı bütün halkımız değişik konularda kendisini geliştirebilecek eğitimleri alıyorlar. Bu durum takdir edersiniz ki hepimizi çok mutlu ediyor.

Biliyormusunuz?

Ben bu çatı altında mutluluğun resmini çizdim.

Sevgiyle..

Atların ve kuşların kanatlarında özgürlüğü çizdim.

Yetmiş yaşında ki bireyin okuma yazma şevkini çizdim.

Çocuğunu okula gönderip koşturarak bu çatı

Altına gelen kendini geliştiren kadınlarımızın gayretini çizdim.

İğne oyası gibi işlediler ruhumu tek tek.

Ben bu çatıda arkadaşlığı çizdim dostluğu çizdim.

Kısaca bu çatı altında üreten, çalışkan özverili

Kocaman kocaman bir aileyi çizdim. Gururla...

Daha ne diyebilirim ki; emeklerimizi bu günlere taşıdık. Sizlere sergimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyorum. Sağ olun var olun.



Fotoğraf Galerisi


09-05-2019 2906 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 495
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 471
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 473
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 402
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 429
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 390
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 468
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785