ENGELSİZ UMUTLAR DERNEĞİNİN SAKARYA ÇIKARTMASI

24-06-2019 2696 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin etkinliğe katılmak üzere Sakarya’ya gitti.


Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Dilek Bülbül’ün kafile Başkanlığını yaptığı Dernek Yönetimi, Derneğin Özel Eğitim alan öğrencileri Vural Bülbül, Giray Mutluer ve Samet Selek ile ailelerinin katıldığı yolculuğa Sanatını tüm İstanbul’a kanıtlayan El Sanatları ve Tasarım Sanatçısı Osman Topuz’da Beykoz’daki tüm STK’lara verdiği destek gibi Engelsiz Umutlar Derneği’nin davetini kırmayarak kafileyi yalnız bırakmadı.


Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kuru’nun tedarik ettiği minibüs ile yapılan oldukça neşeli ve güzel yolculuk sonrası, kafileyi Adapazarı girişinde Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Genel Kaptanı Ömer Ali Aydın karşılarken, birlikte Adapazarı Kültür Merkezi’ne gelindiğinde Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Panta ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.


Kafile oldukça sıcak ve samimi bir karşılanmanın ardından kısa bir süre Ömer Ali Aydın’ın konuğu olarak Kültür Merkezindeki Cafe’de misafir edilmesinden sonra etkinlik alanına geçildi.


Kokteyl sonrasından, Sakarya’nın değerli Protokolü ve Engelli Sporcular Derneği Üyeleri ile Vatandaşların hazır bulunduğu etkinlik salonuna geçildiğinde, Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği kafilesi coşkulu alkışlar ile karşılandı.


Üsküdar Kuzguncuklu Tiyatro Sanatçısı ve Yönetmen Kemal Denizci ile Yaşam Koçu Şebnem Şenlen Eriş’in başarılı sunumuyla etkinlikte “Özrümle Değil Özgürlüğümle İlgilen” başlığı bütün açılımıyla davetlilere aktarıldı.


Etkinliğin müzik bölümlerinde Sakaryalı Rapçi Sanatçılar Alphan Kurtoğlu ve Erhan Açiler ile Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği Özel Öğrencileri Giray Mutluer, Vural Bülbül ve Samet Selek’in canlı performansları davetlileri coştururken, Rapçi Sanatçıların final şarkılarına Beykoz kafilesinin oturduğu yerden eşlik etmesine duyarsız kalmayan Sanatçılar kafilenin yanına giderek grubu komple sahneye almasıyla ortaya muhteşem görüntüler çıktı ve tüm salon final şarkısı ve dans gösterilerini dakikalarca alkışladı.


Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Panta, yaptığı konuşmada, Ampute Milli Futbol Takımında oynayan Sakarya Ampute Futbol Takımının Oyuncuları Ömer Güleryüz ve Kemal Güleş başta olmak üzere tüm sporcularına, salonda bulunan tüm misafirlere ve Beykoz’dan özel olarak gelen Engelsiz Umutlar Derneği’ne teşekkür ettikten sonra Ampute Engelliler dünyası başta olmak üzere tüm engelli dünyasının sorunlarını etkileyici konuşma ile dile getirirken ilgi ve alakanın yetersizliğine parmak bastı.


Etkinlikte ayrıca, Sakarya Ampute Futbol Takımının Oyuncuları Ömer Güleryüz ve Kemal Güleş başta olmak üzere, programın oluşmasına katkı sunan kurum ve kuruluşlar ile derneğin destekçilerine özel teşekkür plaketleri verilirken, plaket vermeye ve almaya gelen konuklar duygularını paylaşma fırsatı buldular.


Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Dilek Bülbül, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Kuru ve Başkan Yardımcısı olarak Ozan Derviş’e de plaket takdim edildi. Plaket takdiminde Dernek Başkanı Dilek Bülbül’ün talebiyle Ozan Derviş yaptığı konuşmada, Engelsiz Umutlar Derneği’nin bu güzel etkinliğe gelmesine vesile olan Ömer Ali Aydın’a, Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Panta’ya teşekkür ettikten sonra, Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Panta’nın vurguladığı Engelli Dünyasına olan ilgisizliğin aksine Beykoz’da engelli dünyasına olan ilginin çok daha fazla olduğunu ve kendilerini Engelsiz Umutlar Derneği’nin düzenlediği bir etkinliğine katılmaları için davette bulundu.


Her iki derneğin yöneticilerinin ikili görüşmelerinde iki kardeş dernek olma düşüncesi kabul edilmiş olup yakın zamanda bir araya gelinerek yapılacak protokol ile resmileştirme kararına varıldı. 


Etkinlik finalinde ki muhteşem dans gösterisi sonrası önceden sahneye yerleştirilen futbol topları protokol konukları tarafından davetlilere atılması sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile etkinlik son buldu.


Sinan Panta ve Yöneticileri Beykoz kafilesini uğurladıktan sonra. Kafileyi Adapazarı girişinde karşılayan Ömer Ali Aydın aynı şekilde misafirperverliğin en güzel örneğini göstererek Beykoz kafilesini Adapazarı çıkışından uğurladı.


İl dışında mükemmel bir etkinliğe destek vermenin mutluluğunu yaşayan Engelsiz Umutlar Derneği kafilesi akşam saatlerinde güzel bir yolculuktan sonra Beykoz’a geldi.

 

Not: Haberde kullanılan fotoğrafların tamamının orijinalleri ve daha fazlası fotoğraf galerimizdedir.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


24-06-2019 2696 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787