CHP Beykoz’da İlçe Başkan Adayı Açıklamaları Devam Ediyor

15-12-2019 2395 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın yaklaşan kongresi öncesi Gülten Demirbaş İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.


CHP Beykoz İlçe Merkezi’nde gerçekleşen Aday tanıtım toplantısına 2. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Av. Şevket Arıkan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Beykoz eski İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Mahir Taştan ve partililer katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün yaptı. Düzgün partilileri selamlayarak İlçe Başkan Adayı Gülten Demirbaş’ı mikrofona davet etti.


Gülten Demirbaş partilileri selamlayarak kendisine gelen teklif üzerine İlçe Başkan Adayı olduğunu belirterek, sunum halinde konuşmasını gerçekleştirdi. Demirbaş konuşmasının ardından partililerden gelen tebrikleri kabul etti.

CHP Beykoz İlçe Başkan Adayı Gülten Demirbaş’ın konuşma metnini orijinal haliyle okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Değerli Beykoz İlçe Örgütü,

Değerli Basın mensupları,

Hepiniz hoşgeldiniz

Öncelikle katılınız için hepinize çok teşekkür etmek istiyorum. 2007 yılından bu yana Beykoz İlçesinde ikamet etmekteyim.İnsan Kaynakları Danışmanı ve CHP Parti okulu eğitmeniyim.

 Özgeçmişim sizlere dağıtılan broşürde  mevcut. Bu nedenle vaktimizi iyi değerlendirmek adına burda sadece  Devlet kuruluşu ,özel  sektör ,özellikle de  belediyecilik yıllarımda  edindiğim  tüm deneyimlerimin ,ayrıca 2008 yılı itibariyle  Beykoz’da yapılan tüm seçimlerin hemen hemen hepsinde  bulunduğum saha çalışmalarının ve 2014 yılında CHP Beykoz İlçesine atanan Kayyumun içinde yaptığım görevlerde edindiğim deneyimlerin örtüşmesi sonucu bu görevi yapmak üzere karşınızda olduğumun altını çizmek isterim.

Adaylaşma sürecim,1,5 yılı aşkın bir süredir  ilçemizde görev yapan  AR-GE grubundaki arkadaşlarım ve değer verdiğim kimi partili dostlarımın ve Beykoz’da yenileşme olması yönünde irade kullanan örgüt üyeleri ile ilkelerimizin örtüşmesi ve tecrübelerimin göz önüne alınması sonucu  başkan adaylığına önerildim.

Bir ekip ruhu ile istersek yapabileceğimize inanarak ,kısa dönemli değil uzun soluklu bir yolculuğa  karar verdik.

 

CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NA SOSYAL MEDYADAN ADAYLIĞIMI AÇIKLADIĞIM TARİH OLAN 5 ARALIK TARİHİNİN CUMHURİYETİMİZİN  VE CHP’NİN KURUCUSU ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN TÜRK KADINININA SEÇME VE SEÇİLME HAKKINI VERDİĞİ TARİHE  RASTLAMASI BENİM İÇİN ANLAMLI BİR TESADÜF OLMUŞTUR.

Amacımız belli.CHP Beykoz Örgütünü Çağdaş , sosyal demokrat değerlere taşımak ve Beykoz’da 4 yıl sonraki yerel yönetimleri almak.

Amacımıza ulaşmak için nasıl bir strateji izleyeceğiz,nasıl bir planlama ve eylem gerçekleştireceğiz?

 

-En önemli hedefimiz olan,CHP’nin Türkiye Partısı olarak iktidarı kazanması ve parlamenter demokrasiyi yeniden kurmak için demokrasiden yana tüm kesimlerle birlikte çalışma kültürünü Beykoz’da hakim kılacağız,

-Bu hedeflere ulaşmak için stratejik yönetim planları yapan,projeler üzerinden yürütülecek düzenli bir programı hayata geçiren,bilimsel çalışmalarla iş gören yeni bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz.

-Hedeflerimize ulaşmak için;çalışkan,özverili,bilgi ve birikimli,en önemli amacı CHP’nin toplam başarısı olan,İnsana ve insan haklarına saygılı,iletişimi güçlü,heyecanlı,örgüte dinamizm katacak ve katma değer yaratacak bir yönetim ekibi kuracağız.

-Seçimin ertesi günü yarın seçim olacakmış gibi çalışacak profesyonel bir örgütsel yapıyı kuracağız.

-Bunun  için öncelikle Beykoz Seçmenine birebir dokunacak,girmedik kapı bırakmayacağız.Bu çalışma kesintisiz devam edecek.

-İlçe binamız sadece bir toplanma alanı değil, bir çalışma ofisi,kültür ve eğitim merkezi,proje üretim atölyesi olarak çalışacak.Buyapılanma  tavandan tabana bir disiplin ve düzen, özellikle de seçmen nezdinde başarıyı  getirecektir.

-1980 ihtilali sonrası apolitize edilen Gençlerimiz  bizim geleceğimiz ve sigortamız.Partililerimize özellikle gençlere dayatan değil,sorgulayan bir vizyon kazandıracağız.Partimizin geleceği için onlara yatırım yapacağız.Bunun için de sloganimiz şu olacak,bizim deneyimimiz sizlerin de gençliği var,gelin bu mayaları bir arada karalım ,geleceği inşa edelim diyeceğiz.

-Kadınlarımız,partimizin tüm katmanlarında ön sırada olan,cefakar ,vefakar kadınlarımız.Ancak yönetim söz konusu olunca arka planda tutulan kadınlarımız.Yönetim ekibimizin hemen hemen yarısının  kadınlardan olmasına özen göstereceğiz.Biz dahaiyi  yönetebiliriz diyeceğiz.Kadın eli değecek,herşey daha temiz olacak.

-Eğitim,eğitim,eğitim.Tüm organlarımızla , sürekli eğitim planlamasıyla ,her partılımız donatılacak,bu konuda taviz verilmeyecektir.

-Parti içi demokrasi olmazsa olmazlarımızdan olacak.Kimsenin önünü kesmeden, siyasetteki ilkelerimiz kapsamında var olmak isteyen herkesin ,yapacağımız projelerde görev almalarını sağlayacağız.Siyasette var olmak isteyenlere köstek değil destek olacağız.Büyük düşüneceğiz,beni geçerse demeyecek, tam tersi bizi büyütür diyerek elini bırakmayacağız..

-Üye kayıt sistemini düzenli olarak güncelleyecek,bunun için yönetimimiz içinde ayrı bir birim yapılandırılarak her türlü güncelleme metotlarını kullanacağız.Küçük olsun benim olsun demeyeceğiz,üye sayımızın arttırılması için yoğun çaba sergileyecek ve kampanyalar düzenleyeceğiz.

-45 mahallede  oluşan çalışma ekiplerini örgütlenme programımız  kapsamında  revize edecek,stratejik yönetim planlaması kapsamında , mahallenin sorunlarını bilen halk ile bütünleşmiş bir örgüt yapısını kuracağız.

-Yaptığımız tüm örgütlü,planlı ve bilimsel çalışmalar sonucu, ilçemizin sosyolojik,demografik ve coğrafi  tespitleri  ve analizleri ile birlikte ,seçime yönelik kampanyaları şimdiden belirleyeceğiz.

-Tüm dernek,vakıf,sosyal klüpler ,sivil toplum kuruluşları ve bölgemizdeki firmalar ile yoğun temaslar kuracak ve amaçları,hedefleri,maliyetleri ve geri dönüşümleri belli projelerle  işbirlikleri yapacağız.

-Belediye meclis grupları ile eşgüdüm içinde çalışacak, onların da içinde yer aldığı komisyonlarla bölgemizi ilgilendiren kararlara dönük etkin muhalefet yapacağız.Antidemokratik ve Beykoz halkı aleyhine tüm karar ve uygulamaları seçmenimize en anlaşılır dille anlatacağız.

-Kişisel çekişmelerin ve gruplaşmaların olmadığı,siyaseti sınıf değiştirme aracı olarak görenlerin prim yapmadığı , üyeler arası kardeşlik ve dayanışma kültürünü oluşturan bir zemin hazırlayacağız.

-Partimiz için bunca senedir hizmet veren siyasi büyüklerimizin  ,kirli söylemlerle yıpratılmalarına izin vermeyeceğiz.Her zaman bilgi ve birikimlerine başvuracağız.

-Yerel seçimleri büyük bir başarı ile kazanan,değişimin başlangıç lokomotifi ve lideri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın EKREM İMAMOĞLU ve ekibine katma değer sağlayacak üretken bir ekip oluşturacağız.Büyükşehir Belediyesi projeleri içinde yer alan;

Bağımlılıkla mücadele rehabilitasyon merkezi,Huzurevi,Gençlik Merkezi,Mahalle Evleri,İstihdam ofisleri,Kreş,Kapalıspor Salonu,Şehir tiyatrosu,Tarım çalışmaları,Turizm projeleri gibi ilçemiz ile bağdaştırabileceğimiz projelerin İlçemizde gerçekleştirilmesi için lobimizi güçlü kılacağız.

-Siyasi duruşu ve toparlayıcılığıyla İstanbul İl Örgütü’nü yerel seçimlerde başarıya ulaştıran ve elde edilen kazanımda büyükpay sahibi olan İl başkanımız Sayın  CANAN KAFTANCIOĞLU’nun ilkelerinin ve dik duruşunun  her zaman yanında olacağız.

-“VİCDANA DAYALI ADALET İNSAFTIR”şiarıyla hareket ettiğine inandığımız , adalet yürüyüşünü gerçekleştiren Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun   her zaman yanında olacağız.

 

 

 “YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM CANCAĞIZIM” DEMİŞ MEVLANA,İŞTE ŞİMDİ ZAMANI,ÇOK ZOR DEĞİL,HADİ HEP BİRLİKTE ,BERABER GERÇEKLEŞTİRELİM HAYALİMİZİ,KAVGA YOK,ÇEKİŞME YOK,SEVGİ DİLİ VAR, BEN DEĞİL BİZ VAR.HADİ KOLLARI SIVAMA VAKTİ,

CHP’NİN YERELDE VE GENELDE İKTİDAR OLMASINA VE  DEMOKRASİYİ BU ÜLKEDE TÜM ORGANLARIYLA OTURTMAYA VE HER DAİM HAKİM KILMAYA VARMISINIZ.

Bu duygularla özgür iradelerine  güvendiğim ve partimizin ilkelerine bağlı ilerici,demokratik,yenileşme taraftarı ve en önemli amaçları  partimizin yerelde ve genelde iktidar olmasını hedefleyen  tüm delegelerimizin  sağduyularına sunuyorum.

NAZIM’IN DİZELERİNDEKİ GİBİ  “BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR,BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE”

Sevgi ve saygılarımla



Fotoğraf Galerisi


15-12-2019 2395 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 482
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786