Sektörünün Yeni Gözdesi “ucuzucur.com”

27-01-2020 5004 Yorum yok. Yorum Ekle

Teknolojik alt yapısını tamamen kendilerine ait olan özel bir yazılım ile dünyanın bütün hava yollarını kapsayacak şekilde, en kısa sürede, en ekonomik bileti sattıklarını belirten Ucuzucur.com Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arıcan’ı Ordu Basın Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu olarak Küçükçekmece de bulunan iş merkezinde ziyaret ettik.


Ordu-Mesudiye Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü ve Ordu Basın Kuruluşları Derneği OBKD Başkanı Sefai Uzunyurt’un girişimleriyle gerçekleşen ziyarette, memleket hasreti gidermenin yanı sıra mesleğinin zirvesine çıkmak için müthiş planlaması olan ve bu planlamayı kendi düzenine göre koyduğu sıralamadan taviz vermeden yürüten genç iş adamı hemşerim Hüseyin Arıcan ile tanıştık.


Ucuzucur.com firmasının sahibi Hüseyin Arıcan, kendisini ziyarete gelen OBKD Yöneticilerine mesleğindeki zirve planlamasını anlattı. Arıcan bilgilendirmesinde, kendilerine ait olan özel yazılımlarına çok güvenliklerini, bu sayede daha planlamalarının çıkış startını vermeden bile, sektörün önemli firmalarından olduklarını, Mayıs Haziran aylarından sonra ise ülke genelinde özel bir tanıtım çalışması içerisinde olacakları vurguladı.


Arıcan, mesleğin ana temasını anlatırken teknolojik olarak ta anlatılanların neresinde ve ne kadar hızlı olduklarını göstermek için bizleri bekleyen şirket kurmaylarından OBKD üyelerine özel brifing verdirdi.


Brifing sonunda, devam eden açıklamasında, yerel basına çok önem verdiğini belirterek, planladığımız süre geldiğinde zaten ülke genelinde çok profesyonel ekiplerimizin yürüteceği tanıtım çalışmaları olana kadar, yine aynı ekibimizin almış olduğu karar doğrultusunda yerel gündem de yerimizi almayı planladık. Bu düşünceyle Sefai Uzunyurt ile olan görüşmemizde bugün birlikte olabilmenin alt yapısını hazırladık diyerek başta Dernek Başkanı Sefai Uzunyurt olmak üzere tüm OBKD Yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederken, kendisini ziyarete gelen hemşerilerine ve diğer basın mensuplarına planlamalarına uygun olarak devamlılık içerecek şekilde reklam vereceklerini belirtti.


OBKD Başkanı Sefai Uzunyurt yaptığı konuşmada “Böylesine önemli bir sektörün güçlü kuruluşu olmak çok önemli ve bizler bu işi başaranın bir hemşerimiz olmasından gurur duyup mutlu olduk. Ordu ili tarihinde ilk kez bir iş adamı, yöresinin bütün basın kuruluşlarının tamamına ayırım yapmaksızın reklam vererek, desteğini gösterdi. Bu çok özel ve örnek davranış karşısında ne kadar söz etsek az kalır. Ordu yerel basını adına size ve tüm çalışanlarınıza başarılar diliyoruz” diyerek, teşekkür etti.


Toplantıya katılan tüm OBKD Yöneticileri tek tek söz alarak, Hüseyin Arıcan’a başarılı çalışmalarından ve yerel basına verdiği değerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek başarı dilediler.


Ucuzucur.com Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arıcan, iş merkezindeki görüşmeden sonra misafirlerine Florya’da yemek ikramında bulundu. Oldukça güzel geçen samimi sohbetlerden sonra gece sona erdi.




Fotoğraf Galerisi


27-01-2020 5004 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 588
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 542
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 445
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 452
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 649
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 499
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1120
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 980
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847