Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği “Beykoz’a Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstiyoruz”

05-07-2020 6499 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Beykoz Summit Kafe’de Beykoz Yerel Basını ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Beykoz’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılması için imza kampanyası düzenleneceği belirtildi.


Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak’ın dönem Başkanlığını yaptığı Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, Beykoz yerel basını ile Summit Kafe’de sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası Beykoz yerel basınına ve Dernek Başkanlarına selamlama konuşması yapan Dönem Başkanı Bilal Karabacak, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, pandemi sürecinde Beykoz’daki İl ve Bölge Dernekleri olarak ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, başta Beykoz Belediyesi olmak üzere hayırseverleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturduklarını belirtip, bugünkü toplantılarının amacına yönelik konuşmayı yapmak üzere sözü Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanvekili ve Şehir Planlamacısı Erdal Uzuner’e bıraktı.


Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanvekili Erdal Uzuner basın mensuplarını ve dernek başkanlarını selamlayarak, Beykoz’da birçok vatandaşın, sağlık ihtiyaçları olduğunda çeşitli ilçelerdeki Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne yöneldiğini belirterek, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği olarak Beykoz’da uzun zamandır olması gereken Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili fikirlerinin olduğunu belirtti.


Uzuner yaptığı konuşmada, Beykoz Devlet Hastanesi’nin Paşabahçe’deki merkez binasının bulunduğu arazinin küçük olması, Tepeüstü ek hizmet binasının bulunduğu alanın ön görünüm alanında bulunması, arazisinin bazı bölümlerinde uzun sürebilecek kamulaştırma çalışmalarının olması ve tüm bunların dışında ortaya çıkacak hastane binasının ihtiyaç duyulan Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapasitesini karşılayamayacağını belirterek, Ortaçeşme ve Akbaba Mahalleleri arasında konut alanı olarak belirlenmiş, üzerinde yerleşim olmayan hazine arazisinin Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hem konum, hem ulaşım hem de planlarda konut alanı olarak ayrılan arazinin konut alanından çıkarılması ve üzerinde imalat yapılmasının kolay olduğunun altını çizdi.


Toplantıya katılan Dernek Başkanları ve Basın mensupları arasında yapılan görüş alışverişinden sonra konu olan ihtiyaca yönelik düzenlenecek imza kampanyası öncesinde, başta ilçenin Merkezi ve Yerel Yöneticileri olmak üzere siyaset, sivil toplum dünyası ve sürece katkı sunabilecek her türlü kesim ile görüş alışverişinde bulunmasından sonra üst yazsında geniş bilgilendirmenin olacağı imza kampanyasıyla ilçemizdeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin gerekliliği Beykoz Kamuoyuna sunulacak.


Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği üyelerini ve Beykoz Yerel Basınını mekânlarında ağırlayan Summit Kafe sahiplerine teşekkür edilmesiyle toplantı sona erdi.



Fotoğraf Galerisi


05-07-2020 6499 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 485
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1072
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787