Sesiyle Sazıyla “BEYKOZ”

25-07-2020 4824 Yorum yok. Yorum Ekle

Tüm Türkiye’de ve Beykoz Belediyesi’nin otuz altı yıllık geçmişinde bir ilk gerçekleşerek, Beykoz Belediyesi’nin “Sesiyle Sazıyla Beykoz” isimli pandemi sürecine katkı koymak üzere planladığı ve evlere Mavi Karadeniz TV ve Belediye Sosyal Medya Hesaplarından canlı olarak aktarılan, mükemmel organizasyonda Beykozlu Müzisyenler İstanbul’un yeni Cazibe Merkezi olan Beykoz Belediyesi Karlıtepe Mesire Alanından tüm dünyaya müzik yayını yaptı.


Beykoz Müzisyenler Platformu Başkanı Ayhan Aydın ve Orhan Önal, Ümit Bay, Semih Aytaç, Yakup Yılmaz, Ozan Derviş ve Ali Ergan'dan oluşan platform yönetimi, ilçedeki müzisyenlerin sıkıntılarını Beykoz Belediyesi yetkililerine aktarması sonrası Belediye Başkanı Murat Aydın’ın talimatı ve yürütmesini Kültür Müdürü Basri Akdemir’in üstlendiği proje hayata geçti.


6-21 Temmuz tarihleri arasında, Beykoz Müzisyenler Platformu ile Beykoz Belediyesi'nin görüşmesini sağlayan Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in 15 günlük sunumu ile gerçekleşen müzik etkinliğinde Beykozlu tüm müzisyenler sahne alma fırsatı buldular.


6-21 Temmuz arasında gerçekleşen ve tamamı Beykozlu solist ve sazlardan oluşan konserlerde Kubilay Çetin, Ayhan Aydın, Ömer Akyol, Hüseyin Öztürk, Erol Aydoğan, Erkan Tuncer, Ümit Bay, Tolga Markoç, Mehmet Uzunkaya, Ali Ergan, Ozan Derviş, Cemil Yılmaz, Okay Öztürk, Sofu Soylu, Mehmet İlgezdi, Burhan Yıldırım, Cemal Hoşgör, Şenol Yaman, Semih Aytaç, Erol Soytürk, Sedat Dursun, Kemal Başaran, Gülay Akay, Kenan Başaran, Tekin Tekin, Vadim Aydoğan, Hasan Kılıç, Ahmet Baş, Ozan Öztürk, Ayhan Işık, Kemal Sarıkaya, Güven Demir, Mustafa Hıdıroğlu, Ömercan Dursun, Mehmet Başaran, Fikret Yemen, Paşa Sökmez, Metin Örs, Karadavut ve Fatih Yaman şarkılarıyla Beykozlulara hitap ettiler.


Yapılan etkinlik süreci içerisinde, kendilerine olan güvene karşı oldukça dikkatli davranan Beykozlu Müzisyenler 15 gün boyunca birbirinden güzel akşamların yaşanmasına vesile oldular.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı sahneden canlı olarak okuduğu türküler ile projeye destek verirken, başta Belediye Başkanı Murat Aydın ve birçok Belediye Yöneticileri zaman zaman konser alanını ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay’da sahne alan ilkokul arkadaşını ziyaret etmek üzere konser alanını ziyaret edenlerden oldu.


Beykoz Müzisyenler platformu Başkanı Ayhan Aydın Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına kendilerine destek olan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve sürece katkı koyan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediyesi Kültür Müdürü Basri Akdemir’e birer hatıra plaketi takdim etti.


Belediye Başkanı Murat Aydın konser alanını ziyaret ettiği, akşamlardan birinde canlı yayında yaptığı konuşmayla, Beykozlu müzisyenlere performansları için teşekkür edip, bu gibi ve buna benzer projeler ile Beykozlu Müzisyenlerin önümüzdeki süreçlerde de sahne almaları sağlanıp destek olunacağının sözünü verdi.


15 gün boyunca İstanbul’un yeni cazibe merkezi Karlıtepe Mesire Alanının en güzel noktalarından bir tanesi olan Seyir Terasında, Ayasofya-i Kebir Camisinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne İstanbul Boğazının adeta bir nehir gibi göründüğü noktada gerçekleşen konserler pandemi sürecine destek olmak üzere seyircisiz Mavi Karadeniz TV ve Beykoz Belediyesi Facebook, Youtube hesaplarından canlı olarak yayınlandı.


Yayınların tamamının sunumlarını gerçekleşen Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in programın içerisinde olmasından dolayı etkinliği her gün takip ederek okuyucularımıza, 45 karelik birleştirilmiş fotoğraflardan ve 165 karelik foto galeriyi aktarıyoruz.




Fotoğraf Galerisi


25-07-2020 4824 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 482
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786