TOFD Beykoz “Ziyafete Değil, Güler Yüze Hasretiz”

01-09-2020 2825 Yorum yok. Yorum Ekle

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği(TOFD) Beykoz Şubesi Üyeleri, Beykoz Balık Ekmeğin misafiri oldu.


Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarıya çıkamayan TOFD Beykoz Şubesi Üyeleri, sıkıntılarını Şube Başkanı Saniye Efe’ye ilettiler. TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe gerekli alt yapıyı oluşturarak, geçtiğimiz yıl Ortaçeşme’de ki Şube Merkezlerinde Beykoz Balık Ekmeğin sponsorluğunda düzenledikleri Balık Şenliğini yine Beykoz Balık Ekmeğin sponsorluğunda küçük gruplar halinde işletmenin Beykoz sahilindeki mekânın da gerçekleştirdiler.


Sosyal mesafe kuralına uyulacak şekilde düzenlenen balık şenliğine TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve Üyelerinin yanında ne AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve İlçe Başkan Yardımcıları Zafer Aslan ve Hasan Yavuz, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, SGK Beykoz Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük, SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, Yeşilay Beykoz Şube Başkanı ve Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Emin Yavuz, Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, SİYAD Beykoz Şubesi Başkanı Cemal Çolak, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz, geçmiş dönem Beykoz Belediye Meclis Üyesi Erdal Öztürk ve Ressam İlknur Bakoğlu Tabak katılım gösterdi.


İşletme Sahipleri Sevinç Tabak ve Furkan Çeliker’in ev sahipliğinde gerçekleşen Balık Şenliğinde konuşan TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe “Beykoz Balık Ekmek yine tüm gönüllü duruşuyla bizlerle. Pandemi sürecinde Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı’nın 14 kuralına uyarak süreci evlerimizde tamamlamaya çalışıyoruz. Ama uzun süredir evlerinde kapalı kalan üyelerimiz her fırsatta, evlerinde çok sıkıldıklarını, hiç değilse Şube aracıyla kendilerini dolaşmaya çıkarmamıza dahi razı olduklarını belirttiler. Bizlerinde aklına geçtiğimiz yıl Ortaçeşme’de ki şube merkezimizde Beykoz Balık Ekmeğin sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Balık Şenliği geldi. Fakat pandemi sürecindeyiz, hemen Sevinç Tabak ve Furkan Çeliker dostlarımız ile iletişime geçip kendilerinin onaylarını aldıktan sonra küçük gruplar halinde üyelerimizi ve bize gönül veren dostlarımızı da gruplar halinde Beykoz Balık Ekmeğin Beykoz Sahilindeki yerinde sosyal mesafe kuralına uyarak ağırlamak istedik. Bugün bizlerle birlikte olan üyelerimize, bizlere gönül veren dostlarımıza ve teklifimizi geçtiğimiz yıl olduğu gibi geri çevirmeyerek bizleri en iyi şekilde ağırlayan Beykoz Balık Ekmek Sahipleri Sevinç Tabak, Furkan Çeliker, Adnan Çeliker ve tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler. Bizler ziyafete değil, güler yüze hasretiz.” şeklinde konuştu.


TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe konuşmasının ardından Sevinç Tabak ve Furkan Çeliker’e teşekkür plaketi verdi. Saniye Efe’nin ardından El Sanatları Tasarım Sanatçısı ve Doğuş Haber Gazetesi Köşe Yazarı Osman Topuz’da işletmeye bir hediye takdim etti.


Serbest sohbet ile devam eden etkinliğin sonunda İşletme Sahiplerinden Sevinç Tabak TOFD Beykoz Şubesi Üyelerine pandemi sürecinin olmazsa olmazı maske hediye etti.




Fotoğraf Galerisi


01-09-2020 2825 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785