BEYKOZ DERNEKLER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

05-09-2020 2047 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği aylık toplantılarının dışında, olağanüstü toplantısını Beykoz Batumlular Derneği’nde İBB Kültür A.Ş Müdürlüğünün, Beykoz İl Derneklerini içerisine alan, Beykoz Çayırında yapmayı planladığı konserler serisini görüşmek üzere toplandı.

Tek gündem maddelik toplantıda, İBB Kültür A.Ş Müdürlüğü’nün Beykoz Çayırındaki Konser planlamasının doğru bir karar olmasına rağmen, Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Covit-19 salgınında son günlerdeki olumsuzluklar sergilemesi ve yaz mevsiminin bitmesi ile hava şartlarının müsait olmayacağı düşünülerek, oy birliği ile Beykoz İl ve Bölge Dernekleri ile planlanan konserler serisinin bu sene yapılmaması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda alınan kararın İBB Kültür A.Ş Müdürlüğüne dilekçe ile bildirilmesine ve dilekçede planlanması yapılmak istenilen konserler serisinin, salgın mücadelesinin olanak tanıması durumunda, yeni yılın girmesiyle İBB Recep Şahin Köktürk Spor Tesisleri’nde yapılmasının aksi durumda ise gelecek sene yaz aylarının en müsait zamanında çok daha programlı bir şekilde yapılmasının teklif edilmesine karar verildi.

Beykoz İl ve Dernekler Birliği Yürütme Kurulu

 


İBB KÜLTÜR A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE:

 

2020 yılı Eylül Ayı ilk haftasında, Tarihi Beykoz Çayırı’nda yapmayı planladığınız, festival niteliğindeki müzik etkinliğini Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği ile gerçekleştirmek istemiş olmanıza tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz.

Konuyu içinde bulunduğumuz kritik günleri de içerisine alacak şekilde görüşmek üzere, Beykoz Batumlular Derneği’nde yaptığımız toplantıdan oy birliği ile aşağıdaki karar çıkmıştır.

-       Covid-19 salgınıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı verilerinin her geçen gün olumsuz tablo içermesi, yaşadığımız mevsim itibarıyla ve salgının olumsuz seyri de göz önüne alınarak, sıkıntılı günleri geride bıraktığımız zaman diliminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile farklı organizasyonlarda birlikte olabiliriz.

-       Bu kapsamda, şartlar uyduğu takdirde yeni yıl ile birlikte Beykoz Çayırında yapılması planlanan festival niteliğindeki konserler serisinin İBB Beykoz Şahin Köktürk Spor Tesisleri’nde yapılabilmesini, olabilecek aksilikler karşısında ise çok daha hassas planlama ile gelecek yaz aylarında daha kapsamlı bir müzik organizasyonunun içerisinde bulunmak istiyoruz.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği olarak ilçemizde yapacağınız her türlü Kültür Sanat Etkinliklerine desteğimiz olacağı gibi bir kez daha Çayır Festivali organizasyonunuzu bizler ile yapmak istemeniz itibarıyla tekrar teşekkür ederiz.

Ayrıca kış aylarında İBB Beykoz Şahin Köktürk Spor Tesisleri’nde ve gelecek yaz aylarında Beykoz Çayırı’nda Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği ile müşterek gerçekleştirmeyi planlamanıza alırsanız, Birliğimiz Üyesi Derneklerimizin hazırlıklarını yapması açısından erken bildirmenizi talep ediyoruz.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği olarak, tekliflerimizin dikkate alınması temennisiyle, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği

Yürütme Kurulu

 




05-09-2020 2047 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 494
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 469
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 472
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 401
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 428
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 389
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 466
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785