Bende Varım Derneği’nden Beykoz’a Bir Özel Eğitim Sınıfı Daha

22-09-2020 3243 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Bende Varım Derneği, Beykoz’a üçüncü özel eğitim sınıfını kazandırdı.


Beykoz Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çabasıyla, derneğin ismini taşıyan “bende varım” projesi kapsamında, Beykoz genelinde üçüncü özel eğitim sınıfını Defterdar Mehmet Bey İlkokulu’nda açtı.


Beykoz’da ki engelli dernekleri ile etkin çalışmalarıyla bilinen Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özdemir ve Şule Yüksel’in girişimiyle Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly merhum babası Abdulmalik Al-Obaidly adına ve Beykoz Eğitimde Psikolojik Hizmetler ve Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği vasıtasıyla Beykoz Defterdar Mehmet Bey İlkokulu’na özel eğitim sınıfı kazandırdı.


Beykoz Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim ve Defterdar Mehmet Bey İlkokulu Müdürü Abdurrahman Karahan’ın ev sahipliğinde sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleşen açılış törenine Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Eğitim Bir-Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkan Yardımcısı ve Güzelcehisar İlkokulu MÜdürü Mehmet Bakır Sarımurat, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Sadullah Kabahasanoğlu, Göksu Mahallesi Muhtarı Gül Bağdatlı Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Aydın Karababa, Beykoz Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı ve TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykoz Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Bülbül, BOÇAY Başkan Yardımcısı İsmet Toprak, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve El Sanatları Tasarım Sanatçısı Osman Topuz, Ebru Sanatçısı Nezahat Koptagit ve özel çocukların aileleri katılım gösterdi.


Beykoz Bende Varım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğuş Haber Gazetesi Köşe Yazarı Füsun Sökmez’in sunumuyla başlayan açılışta Dernek Başkanı Aşkım Maden Ataselim açılış konuşmasını gerçekleştirirken “Bugün burada üçüncü özel eğitim sınıfımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Özel sınıfımızın yapılmasına sponsor olan Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly Bey’e ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Dernek Başkanlarımıza ve tüm dostlarımıza çok çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.


Dernek Başkanı Aşkım Maden Ataselim’in konuşmasının ardından, Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly bu tür yardımları sık sık gerçekleştirdiklerini, kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek Beykoz Bende Varım Derneği’ne teşekkür etti.


Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly konuşmasının ardından Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay’da ilçe genelindeki özel eğitim sınıfları hakkında bilgi vererek sözü Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’ye bıraktı. Açılışa katılanlara sık sık sosyal mesafe uyarılarında bulunan Beykoz Kaykamamı Esengül Korkmaz Çiçekli’de Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly ve Beykoz Bende Varım Başkanı Aşkım Maden Ataselim ile Yönetimine teşekkür etti.


Kesilen açılış kurdelesi ile sınıfın gezilmesi sonrası Beykoz Bende Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim’in Katar Konsolosu Ahmad Abdülmalik S.A.AL-Obaidly verdiği hediye sonrası etkinlik son buldu.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Bende Varım Derneği,Aşkım Maden Ataselim,Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli,Kazım Bozbay,Defterdar Mehmet Bey İlkokulu


Fotoğraf Galerisi


22-09-2020 3243 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 492
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787