ANNEMİZİ KAYBETTİK

01-12-2020 4531 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’in(Kemalettin Erkan) eşi Ayşe Erkan’ın annesi Gülmavi Özer, kalp yetmezliğine bağlı olarak hakkın rahmetine kavuştu. Konu ile ilgili İmtiyaz Sahibimiz Ozan Derviş’in özel haberini okuyucularımızla paylaşıyoruz.


Gönlümdeki birikmiş Anne Sevgimi doya doya yaşadığım, değerli eşim Ayşe hanımın annesi, son Annemiz Gülmavi Annemizi de hakkın rahmetine uğurladık.


Dizlerindeki sağlık sorunları sebebiyle yürümesinin sıkıntısı dışında, hiçbir rahatsızlığı olmayan Annemiz, bir buçuk ay önce bizlerin pandemi koşullarından dolayı daha sonra olursun diye ikna etmeye çalışmamıza rağmen,  göz katarak ameliyatını ısrarla yaptırdı ve katarak kalkan gözünün görmesiyle yaşadığı mutluluğu tarif edemem.


Rahmetli eşi kayınpederime olan bağlılığı ve saygısından, evinden çıkmamaya dayanabildiği kadar dayanan, çok ısrarlar ile bazen çıkarttığımız, baba toprakları Ordu-Mesudiye ye götürmek istediğimde tereddütsüz kabul eden, ettiği duaları hala kulaklarımda çınlayan canım annemiz artık yok.


Dostlarım, annemizin cenaze haberini yapmama rağmen yine de bir nebze olsun onu tanımanızı istiyorum. Mahallesinde ve köylüleri içerisinde yardım eli uzatmadığı neredeyse kimse yoktur. Sadece kendisini ziyaret edip sohbetinden bile rahatlayanları olduğunu bilmekteyim.


Kayınpederim Kemal Baba ile öyle bir evlilik kurmuşlar ki, tek düşünceleri çocuklarının iyi yaşaması ve ahlaklı bir birey olarak yetişmesi olmuş. Sevginin ve saygının hiç eksik olmadığı bir evde örnek bir yaşam sürmüşler.


Sonradan durulmama rağmen, gençlik yıllarımda oldukça haşarı olan ben önce okul yıllarında, ulaşılması oldukça güç eşim Ayşe hanıma ilanı aşk edene kadar çektiklerimi bir bilseniz bana acırsınız. Bütün bunlara aştıktan sonra o zamanki deli dolu gençliğimin sıkıntılı durumu bir kız evinin kapısını çalacak durumda değildi. Yaradana sığınıp rahmetli Annemi, Babamı ve büyüklerimi diktim kapılarına, işte orada beni anlayan içimdeki fırtınayı hisseden ve benim üzerimde ki kanı kaynayan gençlik olumsuzluklarını otoritesiyle tamamen ortadan kaldıran Gülmavi Annemiz bıraktın gittin bizi.


Dostlarım velhasıl yıkıldık, hiçbir sıkıntısı yokken Canımız Annemiz, kalp krizine yenik düşerek aramızdan ayrıldı.


Oldukça soğuk bir günde Karagözsırtı Camisinde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile Anadolu Kavağındaki Babamız Kemal Özer’in yanındaki ebedi istirahatına uğurladık.


Yaşadığımız şok ile iletişim ağıma yetişemedim, bizzat telefonlarıyla ve sosyal medya mesajlarıyla taziyelerini sunan dostlarıma çok teşekkür ederim.

Bizzat cenazemize iştirak eden komşularımıza, akraba ve arkadaşlarımıza ayrıca önceki dönem Beykoz Kaymakamımız Ahmet Katırcı, geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcımız Medipol Üniversitesi Öğrenim Üyesi Nevin Çalışkan, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, El Sanatları Tasarım Ustası ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz, Engelsiz Umutlar Derneği Başkanvekili Kamil Kuru, P.Bahçe Muhtarı İlkay Aydın, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Yılmaz ve bizzat yanımızda olmak için gelen sokağa çıkma yasağını delme adına kalmak isteyen, ısrarlarımız ile zorla gönderdiğimiz eski Beykoz ve Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Zekai Emeç’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah razı olsun, dostlar var olsun inşallah.

Yüce Mevlam, ulaşmış ulaşamamış, yüreğinde acımızı hisseden tüm dostlarımızdan razı olsun.




01-12-2020 4531 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785