Kozmetik Sektöründe Yeni Bir Soluk “By Derm Beauty”

13-09-2021 1990 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Kadın Girişimciler Derya Özdemir Kırık ve Rumeysa Özdemir, yakın zaman önce kurdukları By Derm Beauty markasının yeni ürünü Bakuchiol Cilt Bakım serisinin lansmanını Anadolu Hisarı’nda gerçekleştirdiler.

 

Beykoz’un tanınan Siyaset, Sivil Toplum ve İş İnsanlarından, geçmiş dönem Beykoz Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir’in kardeşi Derya Özdemir Kırık ve Kızı Rumeysa Özdemir, Özdemir Şirketler Grubu bünyesinde kurdukları By Derm Beauty markasının yeni ürünü Bakuchiol cilt bakım serisinin lansmanını Anadolu Hisarı’nda nezih bir ortamda gerçekleştirdiler.

 

Lansmana Beykoz’un tanınan iş insanlarından Egemen Hestia Cam Atölyesi Sahibi Elif Çelik, geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, pek çok iş insanı ve ailenin dostları katıldı.

 

Lansman programının açılışını Özdemir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özdemir yaptı. Özdemir, katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek markayı oluşturan kız kardeşi Derya Özdemir Kırık ve kızı Rumeysa Özdemir’i mikrofona davet etti.      

 

Yılmaz Özdemir’in ardından ilk konuşmayı Derya Özdemir Kırık yaptı. Kırk, markanın kuruluş aşamasını misafirleriyle paylaştı. Derya Özdemir Kırık “Biz, hala yeğen olarak ev hanımı ve üniversite öğrencisi iken, hayallerimizin peşinden koştuk. Ailemizin bize sunduğu maddi ve manevi desteklerle aile üyelerimizdeki kadın girişimciler ile birlikte Özdemir Şirketler Grubu çatısı altında By Derm Beauty markamızı kurduk. Bugün burada markamızın ilk serisi olan BAKUCHIOL CİLT BAKIM serimizin tanıtım lansmanını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

 

Derya Özdemir Kırık’ın ardından Rümeysa Özdemir’de marka bünyesinde sunulan ürünler hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Özdemir konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ürünlerimizin ortak aktifini Bakuchiol olarak belirledik. Bakuchiol, bir A vitamini türevi olan Retinol’ün doğal alternatifidir. Retinol ciltte mükemmel sonuçlar verirken, cildi tahriş etme, gece kullanılabilme ve hamilelerde kullanılamama gibi problemlere sahiptir.

 

Bakuchiol, Retinol ile aynı sonuçları verir ve aynı zamanda yumuşaktır. Tahriş etmez, kullanım kısıtları bulunmaz. Kolajen üretimini destekler, elastikiyeti artırır, pürüzsüzlük ve ışıltı kazandırır. Kısacası cildi gençleştirir.

 

Ürün grubumuzda temizleme, bakıma hazırlık, cilt bakımı, göz çevresi bakımı ürünleri bulunuyor.  Kullanıcının en az sayıda ve efektif ürünle cilt bakım rutinini en pratik şekilde gerçekleştirmesini hedefledik.  Temizlik, yüz bakımının olmazsa olmazı. Temizlenmemiş ciltte, bakım ürünlerinin etkili olmasını bekleyemeyiz. O nedenle ilk aşamada temizleme jelimiz var. Ardından cildi nemlendiren ve aktiflerin daha etki olması için cildi hazırlayan toniğimiz geliyor.


Nemlendirici kremimiz ve göz çevresi kremlerimizle cilde ihtiyaç duyduğu bakım sağlanıyor. Yoğun arındırma ve cilt dengesini korumak için maskemiz, yaşlanma etkilerine karşı cildi yeniden yapılandıran yoğun serumumuzla grubumuz tamamlanıyor. Ürünlerimiz Bakuchiol’ü destekleyen, etkiyi artıran son teknoloji ürünü peptitler, farklı molekül boyutlarında hyalüronik asit çeşitleri, doğal bitki özleri, vitaminler ve kolajenle formüle edildi. Sağlık Bakanlığı Kozmetik Yönetmeliği ile Avrupa Birliği Kozmetik Yönetmeliği’ne uygun kaliteli ve güvenli hammaddelerle üretildi.”

 

Derya Özdemir Kırık ve Rumeysa Özdemir’in konuşmalarının ardından, lansman tanıtımında markanın bünyesindeki ürünlerden oluşan paketler misafirlere dağıtılırken, yapılan çekiliş ile bir katılımcıya markanın tüm ürünlerinden oluşan bir set hediye edildi.

 

Lansman sonrası Beykoz yerel basınına ayrıntılı bilgi veren Derya Özdemir Kırk ve Rumeysa Özdemir, By Derm Beauty markasının cilt temizleme, yenileme, bakım ve yoğun bakım kategorilerinde ürünlere sahip olduğunu ve yüz bakımı ile başladıklarını ilerleyen zamanda yeni ürünler ekleyerek ürün yelpazesini genişleteceklerini söylediler.

 

Müşteri kitleleri ile ilgili bilgi veren Kırık ve Özdemir “İyi sonuçlar veren, etkili ürünleri karşılanabilir fiyatlarda ve premium ambalajlarda sunuyoruz. Yenilikçi, teknolojik ve doğal kaynaklı aktif maddeler içeren formüllere sahibiz. Bu doğrultuda ürün arayışında olan mucizevi Bakuchiol’ü bakım rutinine dahil etmek isteyen kullanıcıları markamızla buluşturmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Ürünlerinin birbirini tamamlayan bütün bir seri olduğunu söyleyen Derya Özdemir Kırık ve Rumeysa Özdemir, en iyi sonuçları almak için hepsinin birlikte kullanılmasını önerdiklerinin altını çizerek, müşteriler tarafından en çok maske ve serumun talep göreceğini tahmin ettiklerini belirttiler.

 

Türkiye’de ki kozmetik pazarı ile ilgilide basın mensuplarına görüşlerini paylaşan Kırık ve Özdemir,  kozmetik pazarının hızla büyüyen ve çok dinamik bir pazar olduğunu, özellikle pandemiyle birlikte online satışların da çok geliştiğini, tüketici alışkanlıklarının değişmesiyle insanların kendi ciltlerine uygun etkili ve yenilikçi ürünleri deneme konusunda çok hevesli olduklarını söylediler. Kendilerinin de popülerliği dünyada hızla artan, Bakuchiol ile pazara hızlı bir giriş yapacaklarını, Ar-Ge ve pazarlama ekipleriyle kısa sürede geniş bir kitleye ulaşarak yüksek memnuniyet sağlayacaklarını belirterek daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşların https://bydermbeauty.com/ internet adresinden kendilerine ulaşabileceklerini söylediler.


Haberde kullanılan fotoğrafların tamamının orijinalleri fotoğraf galerimizde mevcuttur.




Fotoğraf Galerisi


13-09-2021 1990 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787