BİSK’den Kaymakam Çiçekli’ye Ziyaret

20-09-2021 1359 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüpleri’ni Destekleme Derneği(BİSK) Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi ziyaret etti.

 

Pandemi sonrası gerçekleştirdikleri Olağan Genel Kurul sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam eden, Asım Özdemir Başkanlığı’nda ki Beykoz Amatör Spor Kulüpleri’ni Destekleme Derneği, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi ziyaret ederek, spor kulüplerinin Kaymakamlık Makamınca çözülebilecek sorunlarını dosya halinde aktardı.

 

Beykoz Kaymakamlığı’nın toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’yi ilçede ki spor yapılanması hakkında bilgilendiren BİSK Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, Kaymakamlık Makamınca çözüme kavuşacağını düşündükleri sorunlarını dosya halinde Kaymakam Çiçekli’ye sundu.

 

Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz’da faaliyet gösteren Spor Kulüpleri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözülmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizdi.


İlçe sporu üzerine gerçekleşen ziyaretin sonunda Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı Asım Özdemir, Spor Kulüplerini temsilen Kaymakam Çiçekli’ye çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından toplantı hatıra fotoğrafı ile son bulurken, Spor Kulüpleri’nin Kaymakam Çiçekli’ye sunduğu dosyada şu sorunlara yer verildi:

 

-         Bildiğiniz üzere Spor Kulüplerimiz gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren ve çoğu zaman çocuklarımızın sporun içinde olmaları için yöneticilerin kendi ceplerinden oluşturdukları bütçelerle ayakta durmaya çalışmaktadır. Pandemi dolayısı ile maddi ve manevi sıkıntılarımız artmıştır. İlgili kurumların bu özverili çalışmaları desteklediğini görmek en doğal beklentimizdir. İlçemizin en önemli STK’sı olan Beykoz Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği ilçemizde bulunan kulüplerimizin taleplerini iletmek üzere makamınıza gelmiştir.

-         Pandemi nedeni ile Sporun içinde olan Antrenörlerimiz ve sporcularımızın yardıma ihtiyaçları olup İhtiyaç sahibi kişilerin kulüpler tarafından tespit edilerek yardımların düzenlenmesi gereklidir.



-         İlçemizde bulunan Kadınların spora teşvik edilmesi ve desteklenmesi gerekmektedir. İlçemizde sadece Rüzgarlıbahçe Kulübümüzde kadın futbol takımı mevcut olup kadınların ve kız çocuklarımızın spora yönlendirilmesi ve desteklenmesi için ilgili kurumlarla beraber program ve etkinlikler yapılmalıdır.

-         İlçemizde bulunan Marmara Üniversitesinin kaldırılması söz konusu olup bu durumun Beykozumuzun Ekonomisine, Sporuna. Kültüründe ve tarihinde önemli zararları olacaktır. Böyle bir işlem yapılırsa Beykozumuzun sporcu yetiştirmesi de sıkıntılı olacaktır. Ayrıca Üniversitemiz Beykoz halkının rahatça spor yapabildiği bir yer olup halkımızın spor yapması için kullanılan yerler azalmış olacaktır. Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi varlığı ile bölgeyi kucaklayan akademik bir yapı olup, Mevcut yerinde faaliyetlerine devam ettirilmesi tüm Beykoz halkının arzusudur.


-     Amatör spor yapan kulüplerimizin ilçe dışı şehir dışı müsabakalarında araç tahsisi ve konaklamaları için desteğe ihtiyacı vardır.  (  Bütün Spor Branşları İçin  )

-         Malzeme Yardımı Yapılması (  Bütün Spor Branşları İçin  )

-         Spor yapan gençlerimizin teşvik edilmesi ve onların ödüllendirilmesi ( Bütün Spor Branşları İçin   )

-         Spor Kulüplerimizin çocuklarımızın spora teşvik edilmesinde önemli katkıları vardır. Unutulmamalıdır ki açılan her kulüp çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaktadır. Sosyal, kendine güvenen, bilinçli, ekip çalışması yapabilen bireyler olmaktadırlar. Bu nedenle Kulüplerimizin tesisleşme çalışmalarının desteklenmesi sporun en ileri düzeylere ulaşması gerektiği malumlarınızdır.



-         Spor Kulüplerimizin tesislerinin bakım onarımlarının yapılması için ilgili birimlerle bilgi verilmesi gerekmektedir. Bildiğiniz üzere pandemiden çıkan kulüplerimizin maddi olanakları azalmış olup tesislerin onarılması için bütçe oluşturulamamaktadır.

-         Amatör Kulüplerimizin spor tesislerinin çevre aydınlatmalarının yapılarak aydınlatmaların şehir şebekesine bağlanması geceleri tesislerin etrafı karanlık olduğu için vatandaşlar için güvenlik riski oluşturmaktadır.  

-         Emniyet Birimlerimizin kulüplerimizle ortaklaşa hareket ederek gerekli tedbirlerin alınması uygulamalar konusunda kulüplerimizin bilgilendirilmesi

-         İlçe Spor Müdürlüklerimizle koordineli olarak çalışılmalı, spor kulüplerimizin isteklerinin karşılanması için çalışmalar yapılmalıdır. (Bütün Spor Branşları İçin  )

-         Gençlerimizin spora yönlendirilmesi için okullarla koordineli çalışılmalıdır.

-         Okulların ve Üniversitelerin Spor alanlarının Kulüplerimizin kullanımına açılması için gereken girişimlerin yapılması gerekmektedir. (Bütün Spor Branşları İçin  )

 

 



Fotoğraf Galerisi


20-09-2021 1359 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1081
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 654
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 504
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 850