Başkan Murat Aydın Oğlu Muhammed Tayyib’in Nikahını Kıydı

09-10-2021 2152 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın oğlu Muhammed Tayyib Aydın, Nazlım Aybüke Yalçın ile dünya evine girdi. Beykoz Belediyesi Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’nda düzenlenen ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikâh törenine çok sayıda davetli katıldı.

 

Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’nda düzenlenen nikâh töreninde davetlileri Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Eşi Bedriye Aydın ile gelinin annesi Mürvet Yalçın ve Dayısı Aytekin Yalçın karşıladı.

 

Kokteyl ile başlayan nikâh törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak Milletvekilleri, üzere İstanbul İlçe Belediye Başkanları katılırken, Beykoz’dan Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediye Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Spor Kulüpleri ve İş İnsanları katılım gösterdi.

 

Nikâh töreni Ayasofya Camisi İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası konuşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, 2010 yılında kızı Hatice Aydın’ın nikahını Zeytinburnu’nda ve 2021’de de oğlu Muhammed Tayyib Aydın nikahını da Beykoz’da kıymak için kendisine yetki veren Zeytinburnulu ve Beykozlu vatandaşlara teşekkür ederek katılımları için TBMM Başkanı Mustafa Şentop başta olmak üzere birçok isme teşekkür etti.

 

Başkan Murat Aydın’ın ardından gelinin dayısı Aytekin Yalçın’da misafirlerine hoş geldiniz dedi.

 

Başkan Murat Aydın ve Aytekin Yalçın’ın konuşmasının ardından nikah törenine geçildi. Nikah töreninde gelin ve damadın şahitliğini yapmak üzere TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, nikah törenine katılan Belediye Başkanlarını temsilen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile gelin ve damadın arkadaşları sahneye davet edildi.

 

Nikah töreni sonrası AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’un duygu ve düşüncelerini aktarması sonrası Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın evlilik cüzdanını ve mikrofonu TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a verdi. Şentop, gelin ve damada sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür dileyerek evlilik cüzdanını gelin Aybüke Yalçın’a verdi.

 

Nikâh töreni akabinde çekilen hatıra fotoğrafı sonrası misafirler gelin ve damadı tebrik etti. Doğuş Haber Ailesi olarak Nazlım Aybüke&Muhammed Tayyib Aydın çiftine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz.

 



Fotoğraf Galerisi


09-10-2021 2152 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 590
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1079
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 545
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 447
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 505
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 455
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 652
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 502
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1122
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 985
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 848