Nihat Akbay Turnuvası'nın Şampiyonu Çekmeköy Masterlar

10-10-2021 1700 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Masterlar Spor Kulübü’nün düzenlediği Nihat Akbay Futbol Turnuvası’nın finali Beykoz Stadyumu’nda yapıldı. Turnuvayı Çekmeköy Masterlar Takımı kazandı.

 

Beykoz Stadında oynanan final maçı öncesi Galatasaray Şöhretler ve Beykoz Şöhretler takımları dostluk maçı yaptı. Dostluk maçında Galatasaray’da Hasan Reis, Maruf Durucu, Ufuk Çam, Metin Badalıoğlu, Engin Baytar, Hakan Ofluoğlu, Hakan Saral, Mustafa Kocabey, Zekir Keskin ve Metin Sarıca


Beykoz Şöhretlerde ise Zafer Baş, Hasan Aydın, Volkan Vardar, Alparslan Özgül, Sercan Görgülü, Engin Bayram, Kerim Çelebi, Levent Avcı, İsmail Sayın, Şenol Fidan, Ceyhun Yalçın, Tekin Toklucu, Lütfü Soyer ve Günaydın Baş sahada top koşturdu.

 

Galatarasay Şöhretler ve Beykoz Şöhretler maçını Galatasaray Şöhretler 2-0 kazandı. Dostluk maçını, İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetimi, Beykoz İlçe Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı Asım Özdemir, BİSK Başkanvekili Şeref Kurtuluş, BİSK Genel Sekreteri İlker Güner, BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Babuz, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç, Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç ve Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erkan Balkan takip etti.

 

Şöhretler maçı sonrası Çekmeköy Masterlar takımı Emre Hasan Alev, Gürkan Özdeniz, Umut Avcı, Özkan Türkorkmaz, Ömer Çetinkaya, Tuncay Topuz, Zeynel Yaldız, Ahmet Yeşiltaş, Sefer Gezer, Özcan Özdeniz ve Şefket Üstünsoy,

 

Bosphorus Masterlar Takımı Refik Fil, Akın Yüce, Saim Solak, İbrahim Sağır, Reyhan Özkılıç, Armağan Yazan, Cüneyt Çelik, Yasin Demir, İbrahim Çakıroğlu, Hakan Akkaya ve Hasan Varis ile sahadaki yerlerini aldılar.

 

Kıran kırana geçen maçın sonunda Çekmeköy Masterlar Takımı, Bosphorus Masterlar Takımını 1-0 yenerek Nihat Akbay Futbol Turnuvası’nı kazandı.

 

Maç sonrasında Nihat Akbay Futbol Turnuvası’nı düzenleyen Beykoz Masterlar Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederek, Beykoz’un yetiştirdiği önemli spor adamlarından Nihat Akbay’a yüce Allahtan rahmet diledi.

 

Zafer Baş’ın ardından BİSK Başkanı Asım Özdemir’de günün anlam ve önemini bildiren bir konuşma yaptı. Özdemir çocukluğunun Nihat Akbay’ın oynadığı futbol müsabakalarını izlemekle geçtiğini, Türk futbolunun ondan çok şey öğrendiğini söyleyerek turnuvaya katılan takımları ve şampiyon olan Çekmeköy Masterlar Takımı’nı tebrik etti.

 

Asım Özdemir’in ardından merhum spor adamı Nihat Akbay’ın kendisi gibi Furbolcu olan kardeşi Cemil Akbay’da ağabeyinin bu şekilde anlamlı etkinlikler ile anılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turnuva için Beykoz Masterlar Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreni Akbaba Spor Kulübü Başkanı Yüksel Kılıç’ın müsabakayı yöneten Hakem Heyetine teşekkür belgesi takdimi ile başladı.

 

Hakem heyetinin ardından Nihat Akbay Futbol Turnuvası’nda emeği geçen Ahmet Kurt ve Hakkı Baş’a plaketleri takdim edildi. Beykoz Masterlar Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, turnuvaya olan desteklerinden dolayı Akbay Ailesi adına Cemil Akbay’a teşekkür plaketi verirken turnuvanın centilmenlik kupası Paşabahçe Masterlar Takımının oldu, kupayı takım adına Alparslan Özgül Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç’ten aldı.   

 

Nihat Akbay Turnuvası’nda üçüncü olan Beykoz Masterlar Takımı’nın kupasını Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, ikinci olan Bosphorus Masterlar Takımı’na kupasını BİSK Başkanı Asım Özdemir takdim ederken, turnuvanın şampiyonu olan Çekmeköy Masterlar Takımı’nın kupasını merhum Nihat Akbay’ın kardeşi Cemil Akbay takdim etti.

 

Nihat Akbay Turnuvası’nın Medya Sponsoru olan Erha Beykoz Talip Ercan’a da plaketini ve teşekkür belgesini BİSK Başkanvekili Şeref Kurtuluş verdi.

 

Turnuva hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


10-10-2021 1700 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 482
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786