MHP’den Beykoz Çıkarması

25-12-2021 1268 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı, “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye” buluşmaları kapsamında Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Spor Kulüpleri ve Üyeleriyle bir araya geldi.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde, Anadolu Hisarı Öğretmen Evi’nde gerçekleşen sabah kahvaltılı buluşmaya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ile MHP MYK Üyeleri, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Mehmet Uzun ve Dernek Başkanları, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri katılım gösterdi.

 

Toplantı, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın açılış konuşmasıyla başladı. Karaman, başta Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter olmak üzere protokol konuklarını ve misafirlerini selamladıktan sonra, İstanbul Milletvekili Bülent Karataş ile pandemi öncesi gerçekleşen bir toplantıda Beykoz Muhtarlarına ve STK Temsilcilerine yeniden bir araya gelme sözü verdiklerini, ağır geçen pandemi şartlarından dolayı bu sözü yerine getiremediklerini ve pandemi şartlarının bir nebze olsun hafiflemesiyle birlikte sözlerini yerine getirerek, 2023 seçimleri öncesi “Güçlü Siyaset, Lider Türkiye” sloganıyla MHP olarak çalışmalarına başladıklarını, bu kapsamda gerçekleşen toplantıda enine boyuna Beykoz’un sorunlarını görüşerek geçmişte olduğu gibi Milletvekilleri vasıtasıyla sorunların TBMM’ye taşınmasına vesile olacaklarını belirtti.

 

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın ardından, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş ve MYK Üyeleri’de birer selamlama konuşması yaptı.

 

MHP adına kapanış konuşmasını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter yaptı. Yönter toplantıya katılan misafirlerini selamlayarak sözlerine başlarken, Beykoz Muhtarlar Derneği’nin daha önce kendisine ilettiği sorunları kanun teklifi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdıklarını, Kanun Teklifinin meclisin tozlu raflarında kalmasına müsaade etmeyeceklerini ve takipçisi olacaklarını söyleyerek ülke gündemine dair konuşmasını gerçekleştirdi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter’in konuşması sonrası Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun söz alarak Beykoz Muhtarları olarak belirledikleri sorunları aktardı. Altun, Beykoz’un nüfusunun imar ve mülkiyete bağlı tapu sorunlarından dolayı 250 Bin’den 238 Bin’lere kadar gerilediğini, Beykoz’a vaat edilen metro çalışmalarının rafa kaldırıldığını İstanbul’un göz bebeği sayılabilecek Beykoz’un ulaşım sorunun ciddi boyutlara ulaştığını, Beykoz Devlet Hastanesi’nden ayrılan doktorların yerine yeni doktorların biran önce takviye edilmesi gerektiğini ve Beykoz Devlet Hastanesi’nin Tepeüstü’nde bulunan ek binasının yıkılarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak yeniden yapılmasını, imar barışı çıkarıldığında bazı vatandaşların provoke edilerek bu barıştan yararlanmasının engellendiğini, ilerleyen süreçte bu barışın tekrar gündeme getirilmesini aksi halde imar barışından yararlanamayan vatandaşların kapı numarası, elektrik, su doğal gaz gibi aboneliklere bile başvuramayacağını söyledi.

 

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun’un konuşmasının sonrasında Tokatköy Mahallesi Muhtarı Galip Bekaroğlu’da kendi mahallesi gibi Beykoz’un pek çok mahallesini ilgilendiren orman sorununu bir kere daha kürsüden dile getirdi. Tokatköy Mahallesi Muhtarı Galip Bekaroğlu’nun ardından Beykoz Sivaslılar Derneği Başkanvekili Mustafa Demir’de ilçe ve ülke sorunlarına dair görüşlerini ve taleplerini paylaştı.

 

Sorunları tek tek not alan MHP Kurmayları, geçmişte olduğu gibi sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.  

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


25-12-2021 1268 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 468
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 462
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785