Görentaş Köyü Derneği’nde Erol Yılmaz Güven Tazeledi

26-12-2021 1625 Yorum yok. Yorum Ekle

Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Görentaş Köyü Derneği 12. olağan kongresini Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdi. Olağan kongrede derneğin mevcut Başkanı Erol Yılmaz yeniden Başkanlığa seçildi.

  

Divan Başkanlığı’nı KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve Divan Katipliği’ni Zerzevat Mahallesi Muhtarı Emre Cankaya ve Mustafa Sandıkçıoğlu seçildiği kongreye CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Yılmaz, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Ferhan Şahin, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun, Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Başkanı Remzi Şen, Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Cemal Şenol, Bozkurtlular Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ali Peker, çok sayıda Kastamonu ilçe derneği temsilcisi ve Görentaş Köyü Derneği Genel Kurul Üyeleri katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan olağan genel kurul Dernek Başkanı Erol Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti. Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte görev süreleri içerisinde gerçekleştirdikleri  faaliyetleri anlatarak ilerleyen süreçte çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

 

Dernek Başkanı Erol Yılmaz’ın konuşmasının ardından Divan Kurulu, genel kurula katılan protokol mensuplarına tek tek söz verilerek günün anısına görüşlerini paylaşmaları istendi. Protokol konukları, adeta bir il derneği gibi çalışan, hatta bazı örnek çalışmalarıyla çoğu il derneğine taş çıkartan Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Görentaş Köyü Derneği’nin pandemi süreci, ramazan ve kurban bayramları başta olmak üzere Kastamonulu olsun olmasın ihtiyaç sahibi her Beykozlu aileye yardımda bulunduklarını, hayırseverler vasıtasıyla bir çok gence burs desteğinde bulunmalarının takdirle karşılandığını belirterek Erol Yılmaz ve Yönetimine teşekkür ettiler.

 

Protokol konuşmalarının ardından sırasıyla işlenen genel kurul maddeleri sonrası seçimler bölümüne geçildi. Seçimlere yeni oluşturduğu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tek liste olarak giren Erol Yılmaz, Görentaş Köyü Derneği’nin yeni dönemde de başkanlığına seçildi.

 

Erol Yılmaz Başkanlığı’ndaki Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Görentaş Köyü Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulu Şu Şekilde;

Yönetim Kurulu Asil

Erol Yılmaz, Abdullah Günay, Adem Sandıkçıoğlu, Alaettin Kartal, Burak Demirörs, Emre Çankaya, Erdoğan Demirörs, Feridun Yıldız, Harun Sandıkçıoğlu, Mustafa Sandıkçıoğlu, Oğuzhan Yıldız, Semiye Sucuoğlu, Uğur Keçecioğlu 


Denetleme Kurulu Asil

Engin Yıldız, Engin Sucuoğlu, Mustafa Demirörs


Genel kurulun sonunda kongreye katılan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na Yönetim Kurulu adına yeni Başkan Erol Yılmaz plaket takdim etti. 



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-12-2021 1625 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 495
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 471
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 473
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 402
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 429
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 390
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 467
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785