Tuncay Karadeniz “Beykoz Yeniden Refah’a Hazır”

02-01-2022 1235 Yorum yok. Yorum Ekle

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı ikinci olağan kongresini Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.

 

Beykoz’da yeni yılın ilk siyasi kongresini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, genel kurul için yaptıkları ön çalışmada parti bayrak ve flamalarıyla donattıkları Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezini tamamen doldurmayı başardılar.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ve İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ayhan Uzunyayla, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcu ile birçok partili katılım gösterdi.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarından oluşan slayt gösterisinin ardından, kongrenin açılışını Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz yaptı. Karadeniz, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ve İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi şahsında kongreye katılan herkesi selamlayarak Beykoz İlçesi’nin olağan genel kurul öncesi çalışmalarını aktardı.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz’in konuşması sonrası kongreyi yönetmek üzere üyeler tarafından seçilen Divan Başkanı Mustafa Özdağ ve Divan Üyeleri Bülent Aslan, Erol Gökırmak, Erdoğan Tüfekçi, Muhammet Dik sahneye davet edildi.

 

Divan Heyetinin seçimiyle birlikte olağan genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı ve İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi’de genel kurula hitap etti.

 

Helvacı ve Terzi, üç yıl önce Yeniden Refah Partisi’nin kurulmasının hemen akabinde kurulan ve kısa bir sürede teşkilatlanarak ikinci olağan kongresini gerçekleştiren Beykoz İlçe Teşkilatı’na birlik ve beraberlikleri için teşekkür ederek ülke gündemine dair konuşmalarını gerçekleştirerek, partilerinin mevcut siyasi konjektörden farklı olan özelliği ile hedeflerini katılımcılarla aktardılar.  

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın ikinci olağan kongresinde gündem maddeleri eksiksiz işlenmesi sonrası Divan Heyeti görevini ilçe seçim kuruluna devretti.

 

Tek liste ile gidilen seçimde Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz Beykoz İlçe Başkanlığının yeni dönemde de Başkanlığına seçildi.

 

Genel kurul sonrası İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz’in doğum günü olan kızı Zehra Karadeniz’ için pasta kesildi.

 

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın olağan genel kurulda seçilen yeni Yönetim Kurulu:

- Başkan: Tuncay Karadeniz

- Yönetim Kurulu Asil: Adem Uzun, Ali Kemal Uzun, Çetin Erim, Emre Yıldız, Erdoğan Avşar, İslam Avşar, Mahmut Coşkun, Mehmet kılıç, Muhammet Dik, Mustafa Melek, Onur Çaylak, Osman Göksu, Ömer Genç, Ömer Öndin, Selçuk Günen, Selim Uzun, Yusuf Katı, Zeki Aktürk

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-01-2022 1235 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 488
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787