GENÇ ERBAKAN MİLLİ GÖRÜŞÜ ANLATTI

02-02-2008 8888 3 yorum. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, tanıtımını İlçe Başkanları Salih Birinci ile daha önce yaptıkları her ay bir konferans projesinin ilkini, Milli Görüş Lideri Prof. Dr Necmettin Erbakan’nın oğlu Fatih Erbakan ile Karya Salonunda gerçekleştirdi.

Slâyt gösterisi sonrasında, selamlama konuşmaları yapmak üzere kısa kısa yapılan konuşmaların ilkinde, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Salih Birinci tüm davetlileri ve konferansı verecek olan Fatih Erbakan’ı selamladıktan sonra, kısa konuşmasında; Beykoz da ki oluşan halk sorunlarının yansımanın örneklerini, tüm yurtta gördüğümüz gibi esnaf, fındık üreticisi ve sayabileceğimiz birçok kesim mevcut iktidara feryat etmesine rağmen, aldıkları narkozun etkisiyle yeniden oylarını aynı adrese verdiklerini ve sonrasında çözümü aynı adreste aramadıklarını belirtti.
Başörtüsü olayını kimi çözerse çözsün, ayağını öperiz ama bu konu AKP-MHP iş birliğindeki bir anlaşma ile çözülemez, bir tıp örgencisinin üniversiteyi başı açık okuduğunu düşünürsek, bu öğrencinin nerede çalışacağı bilinmemektedir. Bu çözümün adı, tavşan kaç tazı tut olur ama biz bu oyunu bozacağız.
İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının Beykoz’u ilgilendiren sorunlara çözümler bulma aşamasında daha objektif olması gerektiğini, mülkiyet sorunun çözümünde iyi niyetin şart olduğunu, önce TBMM den çıkacak yeni yasalar ve 2B sorunun çözülmesiyle her şeyin mümkün olacağını, mevcut iktidarın buna imkânlarının ve güçlerinin olduğunun da göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.
Başbakanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde mülkiyet sorunu çözme konusunda, kendi ikametgâhını da örnek göstererek verdiği sözlerin, yapılan mülkiyet çalışmaların da dikkate alınması ve önemle işlenmesi gereken konu olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yunus Göksüçukur, yaptığı konuşmada Müslüman Ülkelere yapılan zulme değinerek, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan için yapılan yaşlı eleştirilerine katılmadıklarını, Türkiye’nin soruşturma geçirmemiş tek Enerji Bakanı’nın Recai Kutan olduğunu hatırlatarak, Genel Başkanlarından duydukları gururu bir kez daha dile getirdi.
Programın ev sahibi olan, Saadet Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları adına Başkan Ekrem Tuncer İlçe ve İl Yöneticilerini, konukları konferans konuğu Fatih Erbakan’ı selamladıktan sonra kısa konuşmasına geçti. Her ay bir konferans projesinin birincisini Fatih Erbakan ile yaptıklarını bundan sonraki ay, eski Adalet Bakanı Şevket Kazan ile yapacaklarını hatırlattı.

Tuncer konuşmasında İlçe Gençlik Kollarının Çalışmalarını kısa rapor halinde sunduktan sonra, Belediyenin tapu olayını çözdük diye bilbordlarda yapılan reklâmlara değindi. Ahmet yerini Mehmet’e satıyor. Burada Belediye tapu vermiş mi oluyor, Belediyenin aracılık yapmış olmasını bu kadar abartmasının oldukça garip olduğunu asli görevlerinin vatandaşların sorunlarına çözüm getirmek olduğu hatırlattı.
Ekrem Tuncer konuşmasının sonunda, Beykozlunun mülkiyet sorunu için evinde rahat uyuma konusunda çalışma yapanlar, aynı duyarlılığı partilerinin milletvekillerinden de isteyerek TBMM de düşüncelerini çok sesli hale getirttirmelidirler diyerek sözlerini, Mehmet Akif Ersoy’un şiiriyle bitirdi.

Konferansın gerçek konuşmacısı, Milli Görüşün Lideri Prof. Dr Necmettin Erbakan’nın oğlu Fatih Erbakan yoğun alkışlarla kürsüye geldi. Fatih Erbakan konuşmasına; Dünyanın Başşehri olarak kabul ettiğimiz İstanbul’un güzel İlçesi Beykoz’daki kardeşlerimizin toplantısı için buradayım. Özellikle İlçeye geldiğimde beni karşılayan Ekrem Tuncer Başkanım ve Yöneticilerime salonda bulunan değerli İlçe Başkanım ve ilçe yöneticilerimi, tüm Teşkilat mensuplarına saygılarımı sunuyorum diyerek Şeref konuğu olarak davet edildiğinin söylendiğini, asıl benim için burada olmak ve bu konuşmayı yapmak büyük bir şeref diyerek, konferansın ana konusuna geçti.

Milli Görüşçü olabilmek bu devirde çok büyük mana içermektedir. Biz milli görüşçüler kendileri için değil dünyadaki 6 milyar insanın, saadeti ve kurtuluşunu düşünmektedirler. Çünkü Milli Görüş; tüm ezilenlerin sorunlarıyla uğraşan bir davadır.
Maalesef eskiden içimizde olup koltuk sevdası uğruna içimizden ayrılan az önce slayt gösterisinde de gördüğümüz, zulümleri yapanlarla sarmaş dolaş olanlardan, o zulümleri yapanların emrine girenlerden değiliz. Bizler Amerika’dan ve İsrail’den icabet alarak siyaset yapmıyoruz. Milli Görüşçüler olarak Fatihlerin nesliyiz, ezilenlerin ve mazlumların gerçek sesiyiz ve her zaman olduğu gibi şimdide ırkçı emperyalistlerin, onların yerli iş birlikçilerinin ve Dünyadaki tüm zalimlerin her zaman olduğu gibi şimdide korkulu rüyasıyız.
“Bizler Milli Görüşçüler olarak bir elimize güneşi, bir elimize ayı koysalar yine de davamızdan dönmeyiz gerçeğinden yola çıkarak;
Bir elimize ömür boyu Cumhurbaşkanlığını, bir elimize de ömür boyu Başbakanlığı koysalar yine de davamızdan vazgeçmeyiz, çünkü biz milli görüşçüyüz.
İşte bu önemli manalardan dolayı milli görüşçü olduğumuz için, milli görüş davası hiçbir zaman rakamlarla ölçülemez. Üzerine ne kadar oyunlar oynansa da kökümüz sağlam olduğu için yeniden filizlenir ve iktidara geliriz. Buna en kalbi şekilde inandık.
Fatih Erbakan konuşmasının devamında, Irak ve Afganistan’a sudan bahanelerle yapılan yaptırımların bir başka Müslüman ülke olan İran’a da uygulanmak istendiğini, İsrail’in Dünya barışı için tehdit olduğunun görülmediğini, amacın işbirlikçi hükümetler vasıtasıyla Müslüman ülkelerin kontrol aylına alınması olduğunu, özelleştirmeler yoluyla Türkiye’nin Milli kuruluşlarının yabancı firmalara peşkeş çekildiğini. Ülkedeki işsizlerin sorununa çözüm bulamayan İktidar’ın fakirleştirdiği halka kömür ve çeşitli yardımlar dağıtarak, günü kurtarmaya çalıştığını ifade etti.










02-02-2008 8888 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Oğuzhan TÜRK 02-02-2008

herkese selam ve saygılar...

Ülkemin güzel insanı, BEYKOZ´un dürüst esnafı, Partisinin saadet aslanı sayın Ekrem TUNCER ´e (ekremciğime)ve tüm teşkilata teşekkür ediyorum.Böylesi güzel birlikteliklerin devamını diliyorum .

dostserkan 02-02-2008

slm Milli Görüş'ün Genç Savunucuları

Fatih Erbakan, Değerli Hocamızın hem oğlu, hem veliahtıdır.O'nun parti içinde de gerekli desteği ve saygıyı gördüğünden şüphem olmadığı gibi, milletimizin uyanışına vesile olabilecek işler yapmasını temenni ediyor, babasının 30 yıldır uyandıramadığı bu halk belki onunla uyanır inş.. diyerek Milli Görüşçü kardeşlerime banada Bykoz teşkilatında bir görev vermeleri halinde seve seve yapabileceğimi, gerekirse tşın altına elimi sokmaktan kaçınmayacağımı, ülkem ve milletim adına seve seve gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumu Fatih'in torunu bir Türk genci olarak haykırıyor ve sizleri ekdni kişisel sitemede bekliyor ayrıca doğuşhabere hizmeletlerinden ötürü saygı ve sevgilerimi sunuyorum... dostSerkan
www.dostserkan.ile.biz

selim koca 22-11-2008

işte saadet

saadet budur sadece kendi çıkarlarımız deil butun milletin milli goruşunde çıkarlarını deşunuyoruz...

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 568
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 836