DİLMAÇ VE BEYKOZ

29-04-2006 6962 Yorum yok. Yorum Ekle

Çavuşbaşı Beldesinde yaşanan ve ulusal basına yansıyan “köpek katliamı iddiaları” sonrasında Ak Parti Beykoz ve Çavuşbaşı Gençlik Kolları, tam kadro ile Belediye Başkanı “HANEFİ DİLMAÇ’A” destek ziyaretinde bulundu.

Beykoz Muhtarlar Derneğinin organizesi ile ilçedeki tüm muhtarların gerçekleştirdiği destek ziyaretinin ardından, Ak Parti İlçe ve belde Gençlik Kollarının kendisini ziyaret etmesinden Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç oldukça mutlu oldu.



Ak Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yılmaz yaptığı konuşmada, Çavuşbaşı Beldemizin bu şekilde şov amaçlı bir haber konusu ile gündeme getirilmesi ve Belediye Başkanımız Hanefi Dilmaç’ın üzerine hak etmediği ölçülerde haksızca gidilmesi bizleri oldukça üzmüştür. Son günlerde yaşanan bu sıkıntı sonrasında Başkanımıza destek olduğumuzu tüm kamuoyuna açıklamak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve ziyaretlerinin anısına bir plaket takdim ediyoruz dedi.



Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç, ziyaretine gelenlere yaptığı açıklamada, kendisine yapılan destek ziyaretlerinden oldukça mutlu olduğunu ve çalışma temposunun arttığını belirterek teşekkür etti. Dilmaç ayrıca vatandaştan direk gelen destek telefonlarına da oldukça mutlu olduğunu belirterek kendisine yapılan haksızlığın altını bir kez daha çizdi. Bu tür sıkıntılar geçmişte Bakırköy ve Üsküdar’da yaşanmıştı, şov amaçlı kuruluşlar bu seferde şovlarına Çavuşbaşını alet etmişlerdir. Oysaki bizim bu konuda nasıl hareket etmemiz, birkaç kurumu da içerisine alacak şekilde konunlar la belirlidir. Kaldı ki tüm Belediye Başkanı arkadaşlarımızda bu kanuna göre hareket etmektedirler.

Bu konuda beni üzen en önemli unsur, ulusal basına yaptığım açıklamaların istisna dışında yayınlanmasıyla ve benimle randevulaşıp randevusuna gelmeyen tv kuruluşunun yayınlarında olmayacak haksızlıkta konuşması oldu. Konuya çok duyarlılık gösteren ilçe yerel basınımıza bu konuda ayrıcalıklı teşekkür ederek, konunun özünü ve doğrusunu yansıttıklarını belirti.

Belediye Başkanının, ziyareti takip eden Dost Beykoz ve Doğuş Haber temsilcilerine sorunuz var mı diye sorduğunda ise;
Dost Beykoz’dan Kader Gür, yaşadığınız olay karşısında Beykoz Belediye Başkanının Anadolu Ajansına geçtiği açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz, sorusu ile Doğuş Haber’den Ozan Derviş’in, bir soru ve bir önerisi ile karşılaştı. Ozan Derviş çarşı içerisinde yapılan düzenleme çalışmalarında kullanılan ve üzerinde Ümraniye Belediyesi yazan levhalara rastladık, bu da Ümraniye Belediyesi ile yardımlaştığınızı göstermekte, aynı yardımlaşmayı Beykoz Belediyesi ile de yapabiliyormusunuz, sorusunu ve Ak Parti Gençlik Kollarının alışıla gelmiş siyasetçi tiplemesinden uzak, daha sıcak ve içten bir davranış yöntemi ile gerek ilçe ve belde yöneticileri gerekse belediye başkanları arasında güvenilir bir köprü olmaları tavsiyesini sundu.



Belediye Başkanı verdiği net yanıtlarda, maalesef yaşadığımız sıkıntıda yanımızda en önce olması gereken kişileri göremedik, Ümraniye konusunda tespitiniz doğrudur, çok saygın ilişkilerimiz vardır ve bize de zaman zaman yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca Beykoz Belediyemizin kendilerine mahsus ekonomik sıkıntılarını olduğunu biliyoruz, kendileri ile yardımlaşma anlamında, Ümraniye Belediyesi gibi bir ilişkimiz, söz konusu olmadığını belirtti.











29-04-2006 6962 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787